• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

yilinsongunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
146
46
48
28
Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?

tatlım müstehcen resimlerini ailesi nasıl gördü ben ona takıldım. telefonundan silmemiş mi yani. Bence ilişkinizi tekrardan gözden geçirin , ailesi bu saatten sonra size normal bakacağını sanmıyorum .
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.

Ailesi seni istemiyorsa sende onları isteme. Herkes kendi yoluna de ayrıl. Sevmek herşeye çözüm değil. Mantık lazım. Ama anlaşılan siz mantığı unuttunuz

• Beğen
Reactions: 000
Ailesi istemiyor oda onlara laf geçiremiyorsa en baştan bırakın bu adamı. İlerde daha zor olur çünkü. Fotoğraflarınızı sildiğinden emin olun. Başınıza bela olmasın. Koskoca adamın telefonundaki fotografları nasıl görmüşler bende anlamadım
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler. Yanyana geldiğimizde elbette kurcaladım telefonunu ve o benden daha pişman hem evliliğimize engel oldukları için hemde ikimizinde adı lekelendiği için.

Ailesi seni istemiyorsa sende onları isteme. Herkes kendi yoluna de ayrıl. Sevmek herşeye çözüm değil. Mantık lazım. Ama anlaşılan siz mantığı unuttunuz
Evet böyle bir üzüntüde mantık bana epey uzak kaldı. Ayrılmak ne yazık ki öyle kolay olmuyor hem de iki kişi birbirini çok severken :(

Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
ayyy ne kadar itici bu tarz şeyler. Bence sen böyle bir aileye gelin gitme . Her şeyini karıştıran , araştıran , insanlarla ne kadar mutlu olabilirsin bilemiyorum.

Sadece ikinizi ilgilendiren bir meseleyi ailesinden uzak tutamamış, özel hayatına saygı duyulmasını sağlayamamış, kendi halledemeyip kalkıp bir de size yetiştirmiş insanla evlenmeyin zaten ya. Daha olmamış o. Çocuk daha, küçük. Yakalarınızın rengi değil de, bu olgunlaşmamışlık büyük mesele.

Adam sizinle evlenmemek için bu bahaneyi sunmuş, belki de o bilerek gösterdi ailesine sizi istemesinler diye. Tuşlu telefonu bile kullanamayan teyzeler telefonu kurcalayıp şifreyi bulacaklar bir de whatsapp'a girecekler. Buna inanacak kadar saf olmayın ya.

Ne kadar terbiyesiz insanlar ki başkasının özelini karıştırıp üzerine bunu açıkça söyleyebiliyorlar. Evlensenizde ilerde özel olan daha nelerinizi karıştırabilirler ayrıca. Hata yaptım demişsiniz hata fotoğraf göndermeniz mi? Yaptığınız şeylerden hata yada pişmanlık duymak yerine arkasında durun bence ki kimse sizi ezebilecek gücü bulamasın..

Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Fotoları nasıl gördüler ?

Back
X