- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.860
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi yilinsongunu
Böyle emek verip küçük düşersin aileye sonra ailesinin yanında seni ezer hiç gerek yok evliliğe falan bence
Her zaman başına kakar bu durumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle emek verip küçük düşersin aileye sonra ailesinin yanında seni ezer hiç gerek yok evliliğe falan bence
Ne münasebet ya sevgili kişisi diyememiş mi siz benim özelimi nasıl karıştırırsınız diye.. öyle konuşmalıydı ki baktıklarına pişman olsunlar utansınlar. Ama gereken cevabı verememiş bide siz suçlu olmuşsunuz. Üste çıkıp seni istemiyorlar hadi canım.. Yaptığının arkasında dur hataysa yanlışsa senin kime nee.. o insan seni ezdirebilir sen kendini ezdirme gerekiyorsa da ayrıl.26 yaşındaki teyzesi telefonu kurcalayıp annesinin önüne fotoğrafları sunan, bahane sunduğunu zannetmiyorum çünkü hala benimle
Evlenmek istemeyen biri neden beni bırakamıyor aşırı üzüntü çekiyor rol yapar gibi bir hali de yok hala beraberiz, ben nasıl ortayı buluruz diye fikir istiyorum sadeceZaten evlenmemesi çok mantıklı böyle insanların içinde gelin olmak cehennemde gibi hissettirir de bende pek inanamadım buna acaba erkek kişisi böyle bir bahane atmış olabilir mi ortaya evlenmek istemediği için
Bu işin ortası kalmış mı sence ?Evlenmek istemeyen biri neden beni bırakamıyor aşırı üzüntü çekiyor rol yapar gibi bir hali de yok hala beraberiz, ben nasıl ortayı buluruz diye fikir istiyorum sadece
Teyzesi şifreyi çözüyor ve annesiyle kurcalıyorlar ve hemen durumu babasına anlatıyorlar, sevgilime köpürüp o kızla evlenirsen seni evlatlıktan reddederim diyen zaten babası.Birde başta isteyen aile şimdi niye istemesin sonuçta kadınlar görmüş fotoları erkekler görmemiş ya bence erkekte birşey var zekasını kullanıp bunu ögrenme leri gerekiyor
İşte sen orda bir duracaksın kenara çekileceksin madem çok istiyorsunuz bu sevgilin ve ailesinin sorunu bırak ailesini o dize getirsin neden bukadar acele ediyorsun evlenmek için ? Zamana bırak ve yaşamına devam et bakalım sevgilin senin için neler yapıyorEvlenmek istemeyen biri neden beni bırakamıyor aşırı üzüntü çekiyor rol yapar gibi bir hali de yok hala beraberiz, ben nasıl ortayı buluruz diye fikir istiyorum sadece
ne gibi bir tepki mesela?adamin annesine ve teyzesi e öyle bi tepki vermesi gerekiyordu ki yaptiklarini gördüklerini unutmak icin beyinlerini sökmeleri gerekirdi. adam adam degil. sevdigi kadinin arkasinda duramiyor. evlensenizde anamda teyzemde didimin didisi da diye gider bu olay.
Bak bak neler anlatıyorsun sen hala bu aileye gelin gitmek istiyorsan aklından şüphe ederim kaynana gelini olcak insanın fotosunu kayınbabası olacak şahsa gösteriyor ve sen hala bunda bişey aramıyorsun öyle mi pes.Teyzesi şifreyi çözüyor ve annesiyle kurcalıyorlar ve hemen durumu babasına anlatıyorlar, sevgilime köpürüp o kızla evlenirsen seni evlatlıktan reddederim diyen zaten babası.
Özel değilse istenmeme sebebinizi iletir misiniz? Belki ilham olur anlattıklarınızBen de istenmeyen gelindim. 5 yıl bekledik gönülleri olsun diye. En sonunda eşim beni aldı karşılarına çıkarttı ya bizi evlendirirsiniz ya da biz siz olmadan evlenip sizi sileceğiz oğlunuzu yok sayın dedi. Baya direndi ve bizim için devamı olan mutlu bir son oldu :) Hala da ailesine karşı asla ezdirmez hep yanımdadır. Erkek arkadaşınızda böyle olmalı. Birbiriniz için hayırlıysanız umarım kavuşursunuz
Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Hor gördüğümü nereden çıkardınız? Tüm olumsuzluklara rağmen yanında olduğumu belirtiyorum ben ve sürekli etrafımdan bu tarz tepkiler aldığım halde çok sevdiğimi belirttim. Hor görme söz konusu değil.Ailesine de müstehceh fotoğraflarını at, ‘yiğidin malı meydandadır şekerim’ yaz. Yanına da CV ekle, bir de banka hesabının ekran görüntüsünü at.
Çünkü öylesine hor gördüğün biriyle evlenmeye çalışmak bunları gerektirir.
Ne gibi durumlar olabilir örneğin?Bu aileden koşarak uzaklaş..
Nedeni yöreleri değil nedeni önyargılı olmaları..
Ayrıca erkek arkadaşın asla güvenilir bir tip değil.
Ben şifreyi çözdüklerine de inanmadım.
Çok saçma..
Bence orada bir durumlar olmuş..
Bence koşarak uzaklaş..
Behlül kaçar de git..![]()
Hayır ben size detaya girmeden anlatıyorum elbette göstermemişler fakat oğlumuz sevgilisiyle birbirine böyle böyle fotoğraflar atıyor diye anlatmışlar.Bak bak neler anlatıyorsun sen hala bu aileye gelin gitmek istiyorsan aklından şüphe ederim kaynana gelini olcak insanın fotosunu kayınbabası olacak şahsa gösteriyor ve sen hala bunda bişey aramıyorsun öyle mi pes.
Çok değişik geldi bana bu durum neden whatsapp yazışmalarını okuyorlar ki Amaç ne olabilir yani Ayrıca anne ve teyze telefonun şifresini çözüp kurcalarken sevgilin ne yapıyormuşTelefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Gece uyuyorken bakılmış telefonuna.Çok değişik geldi bana bu durum neden whatsapp yazışmalarını okuyorlar ki Amaç ne olabilir yani Ayrıca anne ve teyze telefonun şifresini çözüp kurcalarken sevgilin ne yapıyormuş
Başka bir durum olsa halledilebilir diyebilirdim ama anlattığınız şekilde bir aile yapısının o tarz fotoğrafları görmesi ve kabullenmesi çok zor. O yüzden mutsuz olursunuz yol yakınken vazgeçin derim.Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Bana hiç normal gelmedi acaba sevgilin seninle ayrılmak için uyduruyor olabilir mi? Neticede sana gelen olumsuz yorumlar denkliğiniz ile ilgili ona da yapılıyordur..bilemedimGece uyuyorken bakılmış telefonuna.