• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi beni istemiyor ne yapmalıyım?

26 yaşındaki teyzesi telefonu kurcalayıp annesinin önüne fotoğrafları sunan, bahane sunduğunu zannetmiyorum çünkü hala benimle
halâ seninle çünkü evlilik düşüncesini ortadan kaldırdı kafa kulak rahat devam ediyor ya bir üniversite mezunu olarak neden bu kadar safsınız o kişiye güvenmeyin daha bide o tarz fotolar atmayın ya atmayın sonradan pişman olcağınız hataları yapmayın karşı tarafa yok diyemiyormusunuz bu kadarmı acizsiniz hiç korkmuyormusunuz ilerde başkasıyla evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra o tarz fotoların ortaya çıkacağından eskiden telefon bilgisayarmı vardı ? eskiden sevgililik ne kadar masummuş böyle iğrenç diyaloglar olmuyordu en azından! o tarz foto istemeler ne Allah aşkına gerçekten seven biri istemez istemez istemez anlayın artık bunu isteyen kişinin kalbi başka yerinde attığı için istiyor sizi sevdiginden istediginden degil.!

Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Hiç mi Söz hakkı yok bu oglanın evde nasıl teyze ve anne bu kadar özeline girebiliyolar ki bence sevgilinizin kişiliği oturmamıs henüz evdekiler bile cocuk muamelesi yapıyo ve adamın hiç özeli bile yok .artı sevgiliniz ailesine karsı bi durusuda yok

En kisa zamanda o fotolari siz kendiniz silin insallah baska bir yerlere kopyalamamistir.askinizdan olseniz de kimseye asla uygunsuz fotografinizi gondermeyin.
Diger konuyu bilemiycem evlen evlenme diyemem.ama o fotolari bizzat siz silin.cok buyuk bir yanlis bu.ruzgarin yon degistirmeyeceginin garantisi yok.ask biter kavga edersiniz vs vs..ya sonra?

Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?
Devam ederseniz çok yıpratıcı olur. Her türlü pişman olacaksınız. Bırakın

Telefonunun şifresini teyzesi ve annesi çözmüş kurcalamışlar, galerisinde değil de whatsapp konuşmalarında denk gelmişler.
Yuh boyle saygısız bir kadına gelin olmak mı? Tatlım hiç yakma başını sevgi mevgi geçiyor ömür boyu hayatında mı olsunlar istiyorsun boşversene. Kendi dengin birini bulduğunda ben ne yapmışım kendime diyeceksin bu gunlerin için. Yol ver gitsin daha şimdiden ailesindeki saçmalıkları sana yansıtan adamdan ilerde seni korumasını bekleme. O onların evladı.

Tek umudum kabullenirlerse zamanla tanıyarak düşüncelerinin değişebileceği.
Aynisi degil ama benzer bise yasadim onlar unutsaLar hatirlamasalar da , sen yine de kendini o insanlarin icinde kendini rahat hissedemiyosun basta sen unutamiyosun , hakkimda soyle mi dusunuyolar bole mi dusunuyolar e
demekten alikoyamiyosun kendini

Hadi diyelim teyze ile anne şifreyi çözdü buldu.
(Onu da neden yaptıkları ayrı mesele zaten)
Erkek arkadaşınız çocuk gibi size şikayet mi etti.Deyim yerindeyse taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmamalıydı:)) :bicak:
Ne kadar tuhaf insanlar, tuhaf tepkiler.
Zaten evlenip de o pembe gözlükleri çıkarınca şive de gözünüze batacak, mavi yakalığı da, öğrenim durumu da, milletin konuşması da. Hepsi sorun olacak.
Ve size şimdi gelmeyen o ayrılma cesareti, çocuk olunca gelecek. Sonra da olan arada çocuğa olacak.
Evlilik mühim, kimle yapıldığı çok mühim.
Mümkün olduğunca az sorunla evlenmeli insan. Hani 4 4lük olamıyorsanız 4 3lük bari olmalısınız.

vala ben sevgılıne güvenmedim ta buralardan.
şifre yok mu telde?
attığını bıldiği halde ne işi var telin ortalıkda.
insan korkar yahu bak ve sil biri gorecek diye.
çok güvensiz geldi bana kusura bakma.

ne kadardir taniyorsunuz bu sahisi,
evlilik icin ikiniz de olgun degilsiniz.

yasananlar da yasanmis, daha uzulmeye gerek yok,
dunya uzerinde sevgilisine mustehcen foto atip yakalanan da ilk siz degilsiniz,
daha fazla bu konuya uzulmeyin bence.
Aile once kendi yaptigi terbiyesizlige baksin, sonra sizi elestirsin.

sevgilinizle su asamada seviyorum diyorsaniz devam edebilirsiniz bence,
ama her dedigine de inanmayin, azicik acikgoz olun,
ve mustehcen foto isini bir daha yapmayin,
su durumda sevgiliniz pek guven vermiyor, ailesinin huyunu suyunu bilen kisinin cok daha dikkatli olmasi gerekirdi.

Yerinde olsam isleri cok yavastan alirdim ve asil ben evlenmek istemezdim.

Hayır ben size detaya girmeden anlatıyorum elbette göstermemişler fakat oğlumuz sevgilisiyle birbirine böyle böyle fotoğraflar atıyor diye anlatmışlar.
Canım çocuğun ailesi kaçıncı çağdan kalma. İki sevgili arasında en münasip ailenin çocuğu da olsa bir şeyler yaşanıyor. Yaşamıyoruz diyene de açıkcası ben inanmıyorum. Sevgilisi olduğunu biliyorlarsa en basit elini tutup, öptüğünü az çok tahmin ederler. Eee bunları yapınca bir şey yokta atınca mı sorun. Hani sevgilisi var kardeş kardeş takılıyorlar mı öyle mi düşünüyorlar acaba. Çok düzgünlerse oğullarına bir zahmet görücü usulü bir kız bulsunlar. Sevgili olaylarına hiç girmesin oğulları. Görmeselerdi iyidi hoş olmamış. Ama geçsinler bunları oğullarına kızsınlar elin kızının günahına niye giriyorsun diye.

Özel değilse istenmeme sebebinizi iletir misiniz? Belki ilham olur anlattıklarınız
akrabaları ile evlendirmek istiyorlardı eşimi. Köylerinden bir kızla. Yani onların gelinleri vardıo gelin Ben değildim. 5 yıl boyunca da dışlandım hep ben o kızı almam denildi.

Böyle bir düşünceye sahip olsaydı bana söyleyeceğinden eminim ama bu durumda ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum. Biz evlenemeyiz ayrılalım demiyor aksine bir yol bulsam da evlenebilsek diye çözüm arıyor bu yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum.

yol cok basit degil mi sencede. kac yasinda adam, ister yanimda olursunuz ister olmazsiniz diyip dügün planlamalarini sürdürmeli.

Kaynana o fotograf olayını bütün sülaleye yaymıştır zaten onlar aralarında akraba evliliği çoğunlukta, evlenme
Evlensen dahi erkek kısmı her daim anasını haklı bulur burda üzülecek olan kişi siz olacaksınız,

istenmedigim insanlarin ailesine askindan olsemde girmem.
agizlari torba degil her lafi soyleyecekler tercihlerimi yargilama hakkini kendilerinde gorecekler gururum musade etmez.

Fotograf atmandan veya birlikte olmandan ailesine ne?
Hadi bir hata yaptın evlendiniz ilerde de özeliniz kalmayacak herseye burunlarını sokacaklar demektir.
Özel hayata saygı diye bisey var telefon özelidir insanın.
Ne bulmayı umut ediyorlardı acaba?
Yan yana sarılmış samimi fotoğraflarınız da olabilirdi onlara ne?
Erkek arkadaşınızı hala çocuk olarak gördükleri,birey olarak görmedikleri ve saygı duymadıkları belli bu durumda oğullarının tercihlerine de saygı duymazlar.
Ailesinin fikrini nasıl degistirebilirim,düzeltebiliyorum diyorsunuz mümkün mü?
Aranızda iş ve kültürel anlamda fark var,olgunlaşmamış bir erkek arkadaş var, hadsiz,saygısız üstlerine vazife olmayan şeylere burnunu sokan bir aile var.
Her şey var mantık yok.

Bu size hiç mantıklı geldi mi?
Ailesini anlayabiliyorum. Hoş karşılamadıkları bir durum üzerine böyle tepki vermişler. Ama denklik çok önemli. Denkliği de geçtim, resimlerin kurcalayıp bulmaları falan inandırıcı değil. Bence bu kişi tehlikeli ve yalan söylüyor. Lütfen kimseye güvenip böyle şeyler paylaşmayın. Yazık değil mi iki dünyanıza da zarar vermeye

Öncelikle yapacağınız yorumların kırıcı olmamasını rica ediyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyoruz. Ben idari bölümdeyim o mavi yaka. Kimse bizi yakıştırmıyor. Ben üniversite mezunuyum, o lise. Doğudan gelmiş olmasından ötürü dili şiveli ve bunları ben asla problem etmiyorum. Ama çevremdeki herkes beni ondan üstün görüyor. Buna rağmen kimseye aldırış etmiyorum ve onu çok seviyorum. Yapmış olduğum hatanın farkındayım ve ailesi bu sebepten beni istemiyor. Sevgilimle birbirimize müstehcen fotoğraflar attık ve ailesi de bunu yakaladı. Çok pişmanım. Ama bunun ötesinde asla yanlış bişey yapmadık. Fotoğraflarımı gördükleri için başta çok severek istedikleri beni asla istemiyorlar. Sevgilime seni evlatlıktan reddederiz diyorlar. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Evlenemeyecek olmak bizi çok aşırı yıprattı. Ne yapabiliriz öneriniz var mı?

Ailesi fotoğraflarını nasıl gördü? Telefonunu bile ailesinden gizleyemeyen , özel hayatı olmayan bir adamla sevgiliyim deme bana lütfen. Aklını başına topla!

Back
X