Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi.
Hayır istemiyorum hayırlsı buymuş ki oldu diyorumtamamını okumadım. sizin bu sevgiliyi istemeniz asıl sorun bence. ailesi istese gidip evlenceksiniz heralde. sebep?
İnsallah teşekkür ederimEvlenmeden bitmiş , şükret ne güzel .. üstüne bir çizgi çek , mis gibi hayatını yaşa
Belki de haklısınızdırSosyal medya sifrelerini verecek kadar civik iliskilerin sonu da boyle lacka bitiyor demek ki. Onunuze bakin.
Evet gercekten öyleCok isabetli olmus
Zaten ruh hastasıymıs bırak baskasının basını yaksınlar
Yok iyi oldu. Ailesi iyiki aradı beni. Hatalar görmüyorum ben kendimiKurtulduguna sukret.
Boyle dusun
Kaç canım kaç arkana bakmadan topukla ışık hızıyla kaç. Haha oğlumu evlendircem demiş ya yine iyi dayanmışsın senin oğluna da kızlar kapıda bekliyo deseydin. Ne çirkef bi aileeiyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?