Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.

Sosyal medya sifrelerini verecek kadar civik iliskilerin sonu da boyle lacka bitiyor demek ki. Onunuze bakin.

Yani o kadar şey arasında tek dert ettiğiniz şey ailesinin böyle konuşması mi? Büyük ihtimalle kız yakami bırakmıyor rahatsız edip duruyor diye anlatmıştır.

Gerçekten bu sosyal medya şifreleri vermek ne allah aşkına yaş aralığınız 20 den aşağı bence.Birde sizi elinizden tutup kaldırabilecek erkeklerle birlikte olmak varken ayağınızdan aşağı çeken erkeklerle işiniz ne ? Lise terk diyorsunuz iş bulsa bile nasıl bir iş bulucaktı ?? Artık ünv mezunları bile doğru düzgün iş bulamıyor.Tamam huyu iyi olur o zaman diyeceğim o da yokmuş belli ki.Kendinize nasıl bir gelecek hayal ediyodunuz bu insanla çok merak ediyorum.

Kaç canım kaç arkana bakmadan topukla ışık hızıyla kaç. Haha oğlumu evlendircem demiş ya yine iyi dayanmışsın senin oğluna da kızlar kapıda bekliyo deseydin. Ne çirkef bi ailee

Allah seni resmen korumuş şu saatten sonra isteme zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…