Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Ben abdest alip 2 rekat sukur namazi kilardim heralde bu adamdan kurtuldugum icin. Iciniz yanmasin. Sevinin. En mutlu gununuz olsun hatta.

sizin onu ve ailesini istememeniz gerekirken onlar size bu iyiliği yapmış. aldatan sevgili affedilmez bunu asla unutmayın. yolunuza bakın.
Yok cok sükür ki bitti ve ailesinin de bu yüzünü gördüm ve bitti. Üzülmüyorum bile

Kaç canım kaç arkana bakmadan topukla ışık hızıyla kaç. Haha oğlumu evlendircem demiş ya yine iyi dayanmışsın senin oğluna da kızlar kapıda bekliyo deseydin. Ne çirkef bi ailee
Valla sok olmustum. Bisey diyemedim

Güvenemedim açıkcası ondan istedim sifrelerini

Başlığı okuyunca sevgilinin 4/4 luk olduğunu sadece ailesinin istemediğini düşündüm. İçeriği okuyunca bu ilişki lackalasmis otur bittiği için Sukret ne ara ne aramalara cevap ver. Boşver.

Başlığı okuyunca sevgilinin 4/4 luk olduğunu sadece ailesinin istemediğini düşündüm. İçeriği okuyunca bu ilişki lackalasmis otur bittiği için Sukret ne ara ne aramalara cevap ver. Boşver.
Aramadım yapmam da. Cevap da vermiyorum atamalarına

Ailede bir sorun yokmuş ki eski sevgiliniz varken yanlış yerlere odaklanmayın

Lise terk karakteri Beşpara etmez adamla ne işin var yahu? Biraz kaliteli düzgün adam seç bundan sonra

Şükret boyle hasta ruhlu görümce ve kvdeden kurtulduğun için .o sevgili kisisini adamdan bile saymıyorumm.. evlendirsin annesi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…