26 yaşındayımHerşeyde vardır bir hayır yaşın kaç merak ettim
Yok cok sükür ki bitti ve ailesinin de bu yüzünü gördüm ve bitti. Üzülmüyorum bilesizin onu ve ailesini istememeniz gerekirken onlar size bu iyiliği yapmış. aldatan sevgili affedilmez bunu asla unutmayın. yolunuza bakın.
Teşekkür ederim gercekten öyle suanBen abdest alip 2 rekat sukur namazi kilardim heralde bu adamdan kurtuldugum icin. Iciniz yanmasin. Sevinin. En mutlu gununuz olsun hatta.
Aramadım aramam asla bittiAilece değişik bunlar. Aman kaç kaç. Sakın arama.
HaklısınızAllah seni resmen korumuş şu saatten sonra isteme zaten
Valla sok olmustum. Bisey diyemedimKaç canım kaç arkana bakmadan topukla ışık hızıyla kaç. Haha oğlumu evlendircem demiş ya yine iyi dayanmışsın senin oğluna da kızlar kapıda bekliyo deseydin. Ne çirkef bi ailee
Valla öyleAnlam verme yol ver tobe evlensen zaten 3.sayfalara haber olurdun
Aynen öyle anlatmış olmalıYani o kadar şey arasında tek dert ettiğiniz şey ailesinin böyle konuşması mi? Büyük ihtimalle kız yakami bırakmıyor rahatsız edip duruyor diye anlatmıştır.
Güvenemedim açıkcası ondan istedim sifreleriniGerçekten bu sosyal medya şifreleri vermek ne allah aşkına yaş aralığınız 20 den aşağı bence.Birde sizi elinizden tutup kaldırabilecek erkeklerle birlikte olmak varken ayağınızdan aşağı çeken erkeklerle işiniz ne ? Lise terk diyorsunuz iş bulsa bile nasıl bir iş bulucaktı ?? Artık ünv mezunları bile doğru düzgün iş bulamıyor.Tamam huyu iyi olur o zaman diyeceğim o da yokmuş belli ki.Kendinize nasıl bir gelecek hayal ediyodunuz bu insanla çok merak ediyorum.
Evet haklısınız..Sevgilinin ailesinden ziyade sevgilin seni istemiyor zaten.
Baştan beri aldatmış seni.
Aramadım yapmam da. Cevap da vermiyorum atamalarınaBaşlığı okuyunca sevgilinin 4/4 luk olduğunu sadece ailesinin istemediğini düşündüm. İçeriği okuyunca bu ilişki lackalasmis otur bittiği için Sukret ne ara ne aramalara cevap ver. Boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?