- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Sen paçayı kurtarmışsın da evlendireceği kıza yazık olacakiyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.
Ailesi degil kendisi sizi istemiyor ve sanırım sevgilim dediğiniz kişiyle sevgili değilsiniziyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.
Evet haklısınızAilede bir sorun yokmuş ki eski sevgiliniz varken yanlış yerlere odaklanmayın
Her seyde vardır bir hayır lütfen kendinizi üzmeyinKeşke benide ailesi istemesebenide annesi istiyordu ama o istemiyordu
Haklıısnız. Allah bozdu bir sekildeLiseyi bile bitirememiş biriyle nasıl bir ömür geçirceksin
Öyle yapacağım . Teşekkür ederim yorumunuz icinLise terk karakteri Beşpara etmez adamla ne işin var yahu? Biraz kaliteli düzgün adam seç bundan sonra
Keske evlendirse diyorum. İnsallah olurŞükret boyle hasta ruhlu görümce ve kvdeden kurtulduğun için .o sevgili kisisini adamdan bile saymıyorumm.. evlendirsin annesi !
Gerçekten kızıyorum sizin gibi insanlara. Aldatan adama 2.şans verilirmi hiç. Allahın sevgili kuluymuşsunuz yinede. Kurtarmış siziiyi akşamlar arkadaşlar 3 yıllık iliskim dün tamamıyla bitti. Biz sevgilimle cok sorun yaşadık. Daha önce beni aldatmıştı 2 sene önce olmustu bu olay. Yalvardı yakardı affettim kendisi lise terk. İşi olunca ailem istesin diyordu. Ama Allah nasip etmedi vArdır bir hayır mutlaka. Sosyal medya şifrelerimiz vardı birbirmizde. O kuzenime kadar herkesi sildi. Dün de bana konusmuyorum dediğim kız ona yazıp paylaştığı videoyu sil dediği icin hemen sildi . Ben de hani konuşmuyordun onla Sana yazma samimiyetini bulmuş kendinde demek ki baya muhabbettniz varmıs dedim. Aradı sifremi değistirdim dedi. Hakaret etti bağırdı kız kardeşi o bağırıp çağırınca telefonu alıp arama artık yoksa seni polise vericem dedi soka uğradım. Sonra annesi aradı kızım ben istiyorsun artık arama oğlumu falan dedi. Ben de bisey istemiyorum oğlunuz hatasız ben hatalıyım dedim. Tamam o zaman ben oğlumu evlendiricem arama falan dedi. Soka uğradım hala da üstümden atmıs değilim o soku. Ben de söz verdim aramıcağıma. Aramadım da. Hak etmediğim seyler yaşattılar bana. Herseyde bir hayır vardır diyorum ama söylenenleri sindiremiyorum.
Gercekten öyle. ama ben bu hale getirdim. Aklım basıma geldi ama cok sükür ki..Salağa bak .hem oğlu züğürt işi gücü yok adam akıllı hem seni beğenmiyor .ayy g.tüm de önüne bak çok mu lazım??!
Şükrediyorum suan gercektenGerçekten kızıyorum sizin gibi insanlara. Aldatan adama 2.şans verilirmi hiç. Allahın sevgili kuluymuşsunuz yinede. Kurtarmış sizi
Seni aldatan bir adamla neden boşa zamanını geciriyorsun evli misin mecbur musun çoluk çocuğun var gidecek yerin mi yok da aldatilmayi kabulleniyorsun. Boyle birinden herşey beklenir.
Şükredin bencede. Adamda falsolu ama aileside arızalıymış yani.Şükrediyorum suan gercekten
Ya Keske evlendirse. Simdi de arıyor cevap vermiyorum. Pisman olacakmışım cevap vermediğim icinSen paçayı kurtarmışsın da evlendireceği kıza yazık olacak
Ailesinde suç bulmuyorum. Ortada bisey yokken Ailesini kattı isin içine. Rezil oldum herkeseŞükredin bencede. Adamda falsolu ama aileside arızalıymış yani.
Boşver daha halâ kendini suçlama böyle birisi için. Bide buraya sevgilim diye yazmışsın ayy ayyyy ölme ölme. Ayrıca anası evlendircem falan diyosa baktıkları düşündükleri başka bi kız vardır.Gercekten öyle. ama ben bu hale getirdim. Aklım basıma geldi ama cok sükür ki..
Öyle yapacağımTebrik ederim, boyle bir serefsizden kurtuldugunuz icin lokum filan dagitin ...
Evet haklısınız. Demek ki düşünüyorlarmışBoşver daha halâ kendini suçlama böyle birisi için. Bide buraya sevgilim diye yazmışsın ayy ayyyy ölme ölme. Ayrıca anası evlendircem falan diyosa baktıkları düşündükleri başka bi kız vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?