sevgilimin ailesi ile tanışma lütfen yardımmm

y_s_m34

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
19
0
16
İstanbul
merhaba ben önümüzdeki ay içerisinde sevgilimin ailesi ile tanışacagım. aşırı heyecanlandım ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilmiyorum. lütfen yardım edinn

Kendin gibi ol yeter...
Asla yapmacık olma.Başka bir kimliğe bürünüp de kişilik karmaşası yaratma onların gözünde.
Kendine güven.Dik dur.Ezilip büzülcek bir şey yok unutma onlar da senin gibi insan nihayetinde.
Konuşurken gözlerinin içine bak özgüvenini anlasınlar.
Güleryüzü elden bırakma.
Kendini salıverme biraz mesafe biraz sıcaklık aradaki dengeyi iyi tuttur.

güleryüzlü ol cnm gercı benımkıde lafmı tabı guleceksın

samımı, candan ol ama mesafenı agır baslılıgını koruyarak ztn gerısı gelır..

eger sevgılının aılesıde candan samımı ıse bak nasıl gelısıo konusmalar hayırlara vesıle olur cnm ınsallah sımdıden

ne kadar rahat olursan senın açından ıyı olur

rahatlıktan kastım doğal davranmk heyecana kapılmamak

ben çok panıkledim hatta hala yüzüm kızrır bı anım var

eşim benı ailesıyle anneler gununde tanıştırdı bende çiçek aldım neyse kapıyı bize eşimin annesi olduğunu düşündüğüm bır kadın açtı acayıp sıkı sarıldı falan bede işte bu anne olmalı deyıp içeriye gırerken salonda çiçeği verdim anneler gununuz kutlu olsun dedım eşim bişi demedi kadında bişi demedi içeri geçtik oturduk nasıslsınız felan derken içeri bır kadın daha gırdı 'hoşgeldin kızım 'dedi eşimde hemen arkasından annem dedi tabı benım kulaklarımda sirenler çalıyor

dakka bır gol bır oldu çok utanmıştım ama nerden bılcem kım kım oluyoryaa

Son düzenleme:

çookk teşekkrler heyecnı kontrol etmeye calısıcam :)

inşallah cnm çok tesekkrlerr :)

gülümsettin arkadsımm beniii.. ne güzel bir anı :) tam seneler sonra anlatmalık

:) bizde telefonla konusurken bi anda 'annem burda dur veriyim' diyince heyecanla tam annesi alo dediğinde telefonu kapattım :) ama neyseki şuanda aramız iyi :)

kendin gibi ol yeter..tebessümü elden bırakma..saygıyı da..aşırı samimi bir halde olma ama..hemen anne de denmemeli bence..ben evlendikten sonra kv me anne diyebilmiştim de:)

:) bizde telefonla konusurken bi anda 'annem burda dur veriyim' diyince heyecanla tam annesi alo dediğinde telefonu kapattım :) ama neyseki şuanda aramız iyi :)

senınkıde fena bı durummuş ama yuzyuze rezıl olmak gıbısı yok hemde butun aileye bırden

bu arada annesı sandığım kadın teyzesıymiş

Kızların söylediği herşeye katılıyorum ama insan yinede heyecanlanıyor elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor falan :))Ben o günü unutamam mesela eşimin kız kardeşi beni çok kıskanmıştı astı suratını oturdu beni inceliyo kayınvalidem çok güleryüzlüydü biraz mesafeli güleryüzlü oturdum ayağıma terlik getirdiler o an çoraplarımla yüzyüze geldim öyle bir pembeydi ki çok utanmıstım ama çaktırmadım :)) amaan sonra hepsiyle enseye tokat oluyosun doğallık her zaman kazandırır

dogal olurum ama o heyecanla olamayada bilirim :) çook teşekkürler :)

hahahahha komikmiş cidden =) ama eşinde de hata insan sen harekete geçmeden önce bahseder ne biliim bi kaç göz yapar. bişi der =)

hahahahha komikmiş cidden =) ama eşinde de hata insan sen harekete geçmeden önce bahseder ne biliim bi kaç göz yapar. bişi der =)

ben öyle bı hamleyle verdımki çiçeği sankı bomba taşıyorumda hemen verip kurtulayım dermişçesine çiçeği verdiğimi gördüğünü bile sanmıyorum

ben öyle bı hamleyle verdımki çiçeği sankı bomba taşıyorumda hemen verip kurtulayım dermişçesine çiçeği verdiğimi gördüğünü bile sanmıyorum

gece gece bayaa güldüm =) kesin bende öyle bişi yapardım ya. inanılmaz panikliyorum ve paniktede ne yaptığımı bilmiyorum

ben kv'le ilk tanıştığımda elini öptüm tam yüzünü öpücem ikimizde aynı yöne kafalarımızı uzatınca dudak dudağa öpüştük :26:
oda bende çok heyecanlıydık :) benim ellerim bacaklarım tir tir titriyodu :)
sonradan heeeeppsssiiiii geçiyo canım benim.

onların karşısında kibirli gururlu soğuk olma yeter..(heyecandan öyle gözükebilirsin)
muhtemelen nerelisin?
kaç yaşındasın?
annen baban ne iş yapıyo?
kaç kardeşsiniz?
eviniz nerde?
vs vs sorular sorarlar....Allah kolaylık versin.iyi çalış dersine

merhaba ben önümüzdeki ay içerisinde sevgilimin ailesi ile tanışacagım. aşırı heyecanlandım ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilmiyorum. lütfen yardım edinn

Kendin ol yeter aslında :) Ve sana tavsiyem başkaları mutlu olsun diye kendi kişiliğinden taviz verme gerçi bu karşındaki kişiye göre de değişebilen bi durum fakat en azından baştan duruşunu belli edersen ilerisi için sorun yaşıyacağını sanmıyorum.
Şimdiden hayırlısı olsunn :)

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…