• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesi ile tanışma

Evet bu konuda haklısınız bide ben buraya yeni üye oldum insanların açtığı başlıklara baktımda evlenmesemmi acaba diyorum daha yolun başında iken psikolojim bozuldu

:) kız ben 2 aylık evlilik yaşadım hayatım mahvoldu boşandım yine evlenmek istiyorum :D ailene ve sana uyumlu bir aileyle evlendikten sonra mutlu bir evliliğin olabilir. illa her evlilik kötü olacak diye bir şey yok. ama aşığım ölüyorum deyip hiç uymayan biriyle evlenirsen o zaman sıkıntılı oluyor. o yüzden de sana dedim ailesine çok dikkat et diye. sevgilin şu an gizliyor dahi olsa onların kopyasıdır çünkü.

Işte şimdi onlar antalyada hani hazır benim memleketimdelerken tanısayim dedim daha ileriki boyutta taaa bursaya gitmek zorunda kalcam
Sen bir yere gitmek zorunda değilsin tatlım.Onlar gelecek zaten ailenle tanışmak ve istemek için.Ya da iş o raddeye gelsin o zaman gider tanışırsın (eğer gerekirse) daha ortada hiçbirşey yokken tanışma mesafeni koy bence.Sana abla nasihatı

:) kız ben 2 aylık evlilik yaşadım hayatım mahvoldu boşandım yine evlenmek istiyorum :D ailene ve sana uyumlu bir aileyle evlendikten sonra mutlu bir evliliğin olabilir. illa her evlilik kötü olacak diye bir şey yok. ama aşığım ölüyorum deyip hiç uymayan biriyle evlenirsen o zaman sıkıntılı oluyor. o yüzden de sana dedim ailesine çok dikkat et diye. sevgilin şu an gizliyor dahi olsa onların kopyasıdır çünkü.

Ya kadın bize gelsin falan dedi telefonda babası kardeşleri Cümbür Cemaat yani 5 kişiye karşı tek olucam

Canım benim evlensende bu böyle sen hep tek onlar 5 kişi olucak
Onlar 5 kişi diye nie onların istekleri olsun ki ?
Sevgiline söyle resmiyet yokken oraya gelmem uygun olmaz dışarda buluşalım de çat kahve içeriz 1-2 saat sonra kalkarız de
Annesinin seni beğenmesini de hiçç takma kafaya onane senin kaşından gözünden baldırından onun koynuna girmiyceksin sonuçta

canım aynı olay benim başımada geldi. ben yanımda ekler pasta götürmüştüm. bende balık etliyim ama takma daha tatlı buluyolar :D giyim konusunda hem günlük hem şık bir kıyafet seçebilirsin. yani mesela ben dar kot ile üstüme şık bir bluz giymiştim. çok süslü görünme ama bakımsız da demesinler :)

canım ben gittim bu haziran ayında :) anne ve babasıyla tanıştım eve gittim, çicek almadım saksıda çicek alıcaktım vazgeçtim, gittim güzel bir kap aldım teneke ama öyle süslü püslü bişi mozaik yaptım onun ölçülerinde paketledim götürdüm, çok beğendiler ,annesi kabı sonra büskivi kabı yapcakmış :D mozaikte iyi oldu çünkü arkadaşım beni almaya geldiğinde canım birde mozaik pasta alalım yemek sonrası iyi olur dedi annesi demiş , bende yoo alma ben yaptım dedim :D
Ev Hediyesi diyosun oda güzel fikir bi bakayım ben dukkanlara

Canım benim evlensende bu böyle sen hep tek onlar 5 kişi olucak
Onlar 5 kişi diye nie onların istekleri olsun ki ?
Sevgiline söyle resmiyet yokken oraya gelmem uygun olmaz dışarda buluşalım de çat kahve içeriz 1-2 saat sonra kalkarız de
Annesinin seni beğenmesini de hiçç takma kafaya onane senin kaşından gözünden baldırından onun koynuna girmiyceksin sonuçta
Dışarda görüşmek bana da daha güzel geliyo

canım aynı olay benim başımada geldi. ben yanımda ekler pasta götürmüştüm. bende balık etliyim ama takma daha tatlı buluyolar :D giyim konusunda hem günlük hem şık bir kıyafet seçebilirsin. yani mesela ben dar kot ile üstüme şık bir bluz giymiştim. çok süslü görünme ama bakımsız da demesinler :)
Çok teşekkür ederim

Maşallah sana bu ne hız canım aynen ailesini tanımak istiyorum bnimkine uyumlu mu nasillar diye

Bende sevgilimin ailesiyle buluşmaya gittiğimde ispanyol paça kot pantolon üstüne kırmızı gömlek her zamnki gibi bi makyajla gitmiştim.
Ama giderkende kola almıştım bi farklı ama olsun :KK24:
Sonraki gitmelerimde bişey alma gereği duymadım alışmasınlar:KK53::KK53:
Hakkımdada kötü bi düşünceleri yokmuş..
Gittim diye yani..
Hem ben çok stresliydim ama sakinleştirmeye çalıştım kendimi onlarda ALLAH razı olsun çok üstüme gelmediler.
Aile ortamındaymışım gibi davrandılar..
Babannesi çok üstüme titremişti unutmam :KK68:
Anneside öyle..
Doğal olarak gözler üstünde oluyor ama ortamla alakalı olarak sakinliyosun..
Dualarla gidersin zaten kesin :KK25:
Ailesi seviyor beni bi sorun yok
Annesi herkese beni övüyormuş çok hanım hanımcık bi kız şımarık değil diye.
İnşALLAH bu şekilde düşünmeye devam ederler.
Zaten onlara 3 kere falan gitmişimdir tanıştığımız günde dahil olmak üzere..
Bi kerede dışarda görüştük çarşıda..
Anneside üni okuduğumuz şehre gelmişti orda görüştük toplasan 5 kere yani..
İnşALLAH seninde güzel geçer günün :KK68:
Balık etli olmayıda takma kafana..
Zayıf olup saygısız biri olsan o zamanda saygısız derler..
Böyle eğer tipine takılıcak bi tipseler eğer o onların sorunu..
Bırak senin kişiliğine laf geliceğine tipine laf gelsin :D
Sen kibar olduktan sonra hiiççç bişey önemli değil :D

Ama erkek arkadaşının ana kuzusu olması sorun yaratabilir..
ALLAH yardımcın olsun..
İnşALLAH herşey güzel geçer :D
:KK19:

ben disarda tanismistim nezaketsizlik yapmasalar da hos degildi tavirlari...
bunu sonraki gorusmeler de izledi, hatta kabalastilar.

guya bir de ilk gorusmede evlerine el opturmeye goturmek istiyordu benimki de istememistim.
iyi ki gitmemisim, daha cok ezilirdim.

ailesiyle sevgilisi/esi arasinda dengeyi kuramayan kisi evde durumu hic toparlayamaz, dikkat edin.
bence gitmeyin.

bu arada baliketlilik konusunda da hic takintim yoktu...

Annesi saolsun tum yemek boyunca filinta gibi ogluna kilo almissin zayifla diyip durdu (oglu aksam yemeklerinde bana gelirdi...)
Sagliksiz besleniyorsun diye azarlar gibi konustu.
Arkamdan da sira benim kilolara gelmis... sonradan ogrendim.
Ay detaya giremicem benimki cok kotuydu...

Iyi insanlarsa baliketi problem etmezler canim.

Çok teşekkür ederim
Bence kesinlikle tanışmalısın. olmadığın bi insan gibi davranmaya çalışma ya da zayıflamaya falan. zaten yanındaki adamın seni beğenmesi sevmesi her şeyden daha önemlidir

Kayinvalide onayi nedir yahu? Begenmese kac yazar? Egilip bukulmeyin, yuzume onay gelmis ama balik etime bakalim ne olacak diyorsunuz bir de... Eger gercekten sevgilin ve annesi sana sekilci bir yaklasimla yaklasiyorsa da uzak dur derim...

ben disarda tanismistim nezaketsizlik yapmasalar da hos degildi tavirlari...
bunu sonraki gorusmeler de izledi, hatta kabalastilar.

guya bir de ilk gorusmede evlerine el opturmeye goturmek istiyordu benimki de istememistim.
iyi ki gitmemisim, daha cok ezilirdim.

ailesiyle sevgilisi/esi arasinda dengeyi kuramayan kisi evde durumu hic toparlayamaz, dikkat edin.
bence gitmeyin.
Ne kadar üzücü bir şey insan ne heyecanlarla gidiyor ilk tanışmaya, hayal kırıklığı yaşamak çok kötüdür eminim :KK12:

Sevgilin gelip senin ailenle tanissin sonra da gelsinler ailece, sen niye meraklisi gibi tanismaya gidiyosun

Back
X