Sevgilimin Ailesi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstemeyeni istemeyin, bu kadar basit. Kendinize kastınız var? Bu ilişkiyi kendi iyiliğiniz için bitirmeniz lazım.

Bence bitirmelisin. Aile istemezse o Evlilikte cok sorun cıkıyor. Sevilip istenmek senin hakkın. 23 yası da bunlarla micadele edemezsin.
Biz gelmeyiz kacır diyorlarsa asıl mesela aileni begenmemeleri olabilir. Bu insanlarla akraba olma bence.

Biraz gururunuz olsun lütfen. Sizi istemeyen aileye kendinizi zorla mı kabul ettireceksiniz? Ne demek sizi kendilerine layık görmüyorlar? Onlar kim ki?

Allah seni kurtarmak için fırsat vermiş. Kaç ama adama değil bu aileden bu adamdan kaç. Ailelerin istemediği evlilik genelde sonu hüsran oluyor.

Merhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım 🤷🏻‍♀️
Ayrilman lazim. Bir ömür çile mi çekeceksiniz? Ne demek layık görmemek? 37 yaşında birisi olarak söyleyeyim. Hayatta kimsenin kaprisini cekmeyin. Yazık değil mi size? Siz de el üstünde tutulmayı hak ediyosunuz .

Asıl şehirde büyüdün diye senin onları beğenmemen gerek.Utanmadan o cahil halleriyle seni beğenmiyorlar.Devir cahillerin devri resmen.Kendilerine bakmadan insanları yorumlayabiliyorlar.Bu cahillerden uzak durun yoksa bir ömür pişman olursunuz.

Şimdi kaçırmak şöyle ki kızımız bohçasını hazırlıyor oğlumuz camın altına gelip fışt fışt kuş sesi yapıyor kız aa geldi deyip önce bohçayı sonra kendini atıyor elele koşuyorlar 😅
Kösebaşında arabasıyla(tercihen kirmizi doğan) bekleyen bir adet damat arkadaşı da şart tabi.

Ayıla bayıla beni istemeye gelen kayınvalidemin bile içinden estaizübillah şeytan çıktı, bugün ne yapsam da huzurlarını kaçırsam modunda sürekli.. Beni istemeyen aileye hayatta gitmezdim sanırım. Uzak dur. Erkek arkadaşın da adam değilmiş ayrıca. 28 yaşında adam 3 sene seninle çıkmayı biliyor da evlilik için yumruğunu masaya vurmayı mı bilemiyor? Daha ben istediğim kızla evleneceğim diyemeyen adamdan kocamı olur be?

Ayrıca kaçır diye akıl veren ailenin içinden organ kaçakçısı bile çıkar. Böyle ailelere güvenim ektedir. Kaçarım anam babam affeder düzeliriz diyosan unut. Kaçan bir annenin kızıyım, kuzenlerimden kaçan bir sürü insan oldu. Hiç biri normal evlenenler gibi olmuyor. Ne baba evinde ne koca evinde. Ayrıca öyle ayrı ev bizimle işleri olmaz istemiyolarsa istemiyolar evlenirim uzak dururum filan diye düşünüyorsan yanılırsın.

Merhaba 3 yıla yakındır bir ilişkim ama beni istemiyorlar ailelerimiz anlaşamıyor beni layık görmüyolar kendilerine 3 yıldır bu sorunlarla uğraşıyoruz istemiyolar asla beni istemeye gitmeyiz diyorlar oğuluna anca kızı kaçır ben gitmem istemeye diyorlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım artık benim ailemde zor durumda kalıyor üzülüyorlar ama benim ailem çok daha anlayışlı ben 23 erkek arkadaşın ise 28 yaşında ne yapmam nasıl yapmam lazım 🤷🏻‍♀️
Ailesi istese bile sen sakın 23 yaşında evlenmek gibi bir hata yapma. En erken 26. 30lu yaşlardan bildiriyorum. 30 yaşına geldiginde hayata çok farklı bir gözle bakacaksın. Pişmanlık yaşamak istemiyordan acelen ne? Eğitim iş kariyer böyle seylere odaklan. Kendini bir kadın olarak güçlü ve donanimli kıl. Evlilik sonra gelsin.

Eee sonra?
Adam 28 yasinda, resit, ailesinin iznine tabii degil ki, gelsin istesin evlenin karariniz bu yonde ise.
Ama ailem seni istemiyor diye aglanan biri ise guvenip cay bahcesine bile gidilmez, odedigi cayin kahvenin sorumlulugunu alabilecegi bile mechul.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X