• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi..

Babanı filan konuşmak bizim haddimize değil o bi yana ...Bence ailesinin istemediği bir ilişkide diretmek yanlış onlar açısından değil senin açıdan kendin çok yipranirsin bu yük 2.5 aylık bir başlangıçsa çabuk atılır üstünden ama yıllar sonra ayrılmak daha zor olur boşver bence bitir

Biraz zamana birakin 2.5 ay yuzuk takmak icin cok erken.Babaniz hakkinda birsey diyemem karsi tarafta sizi bu yuzden yargilamamali Allah yardimciniz olsun

Daha evliliği düşünmek için çok küçüksün bence.Oku,önce bir mesleğin olsun sonra her şey olur. Babanın durumuda üzücü.Başımıza neler gelir bilemeyiz.Çok takılma, bu yüzden istemiyolarsa bırak gitsin.

ben olsam ben de istemezdim böyle bir aileyle birlikte olmak
ayrıca madem babanız kendini kurtarmak için cinayet işledi neden meşru müdafaadan savunma yapılmadı
katillerin hiçbiri ben öldürdüm demez zaten
Bu kadar kotu kalpli olman cok kotu. Allahin sopasi yok seninde basina gelebilir bu durum yada esinin basina.. seninde evladinib boyle uzulmesini istemezsin dimi?

Back
X