sevgilimin ailesi ??

Sizin de adami sakinelştirmek için "o gunler gelsin uygunsam gideriz, ben zaten giderim ama once konuşuruz" gibi yuvarlak cevaplariniz var malesef.

Uyumlu olabilirsiniz, ailesini sevebilirsiniz ama evlilik dedigin ömürlük diye düşünülür ve illa ki uygun olmadigin yada gitmek istemeyecegin zamanlar olacak ne kadar uyumlu olursan ol ve gayet açik ki bu adam sen kirk kere gidip bir defa gitmediginde bile problem cikartacak biri.
Şuan ettiginiz kavgalarin 2-3 katini edersiniz muhtemelen.

Emin ol ki yansıtmıyordur ve yansitmayacaktir.
Bu kadar saf olma lütfen. Kadının 'oglum seni üzüyor mu? küslüğü uzatıyor mu? Kötü söz söylüyor mu?' dediğini bile sana yetiştiren bir adam var. İnan ki böyle ağız ishallerinin ağzı boş durmaz. Senden de laf gidiyordur mutlaka. Hele evlenip haftanin birkaç akşamı beraber olup kalan günlerde saatlerce konusulunca bak bakalım,evde yaşanan her şey anlatılıyor mu...
Ya zaten kaynanan malın gözü. Sence bu kadın oğlunun ağzından laf almayı bilmiyor mudur?
Bak nasıl doldurmuş inceden inceden , kendi sözlerini söyletiyor. Bu oglan farkına bile varmadan annesi onu dilediği gibi yönetir , almak istediğin bilgiyi alır,vermek istediği bilgiyi verir.
Kadın çok fena , sen de çok safsin.

*yorumumda bahsi gecen arkadasimin kocası evlendikten sonra anne düşkünü oldu. Bu sitedeki çoğu mutsuz kadinin kocasi gibi.
Seninki en azından en başından belli ediyor niyetini.
Ayrilmazsan , evlenirsen de senden ricam ikinci üyelik alma, buradan devam et.
Kamu spotu olsun KK halkına.
Gerçi koca kaçtığı için Perşembenin gelişi carsamabdan da belli olsa bırakmıyor ne hikmetse kizlar sorunlu sevgililerini. Ne kadar yaşanmis örnek olsa da nafile...

Oooo yaaa resmen suan onden onden gider yapiyolar. Inamamiyorum yuh ya bu hareketleri bilerek yapiyo simdi is ciddiye bindi ya birden bire degistin deme diye simdiden yol yapiyor akilli...eee annesinin bu laflari karsisinda ne diyormus beyfendi. Ona ne kuslugu uzatiyorsan resmen iliskinize kadar soz sahibi lutfen evlenme sana yalvara bilirim gelecegini simdiden gordum. Sana bunlari soyleyerek resmen "bak benim annem arkamda bunlari bunlari yaparsan kotu olur" demek bu!!!!!! Gecenlerde bi arkadas konu acmisti esi her kavgada annesini babasini arayip sikayet ediyormus. Bununda karakteri belli

Birde bu adam kesin annesine "sen merak etme anne ya olur mu oyle sey sana saygisizlik yapani kapiya koyarim" diye istisarede yapiyordur anneci anneci.. konu sahibinin arkasindan bi takim konular donmeye simdiden baslanmis bile.

Birde bu adam kesin annesine "sen merak etme anne ya olur mu oyle sey sana saygisizlik yapani kapiya koyarim" diye istisarede yapiyordur anneci anneci.. konu sahibinin arkasindan bi takim konular donmeye simdiden baslanmis bile.
evet dedi bana anneme seni överek övünerek anlatıyorum diye

işte en son bana dedi az önce seviyesiz dedi ve batıyorsun dedi. bi de ben seni anneem gibi bi kadın olduğun için onun karakterinde olduğunu bildiğim için sevdim dedi

desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim üşenmeden okuduğunuz için allah razı olsun

desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim üşenmeden okuduğunuz için allah razı olsun

işte en son bana dedi az önce seviyesiz dedi ve batıyorsun dedi. bi de ben seni anneem gibi bi kadın olduğun için onun karakterinde olduğunu bildiğim için sevdim dedi
Senin kişilğine saygı duymadığı gibi birde hakaret etmiş

evet dedi bana anneme seni överek övünerek anlatıyorum diye

Yukardaki uye annesini pispisladigindan bahsediyor, siz de kendinizi annesine ovdugunu soyledigini sanip oyle cevap veriyorsunuz? Merak ettim bu arada siz kac yasindasiniz?

Ana kuzuları Çok tehlikeli bir türdür dikkat edin. Bu örnekte de tam bir ana kuzusu görmekteyiz.
Kaç arkadaşım arkana bakmadan kaç

Gercekten evlilik asamasina gelindigi zaman kendilerini apacik belli ediyorlar.. benim eşim beni kız kardeşleri tanıştırmak istediğinde annen gelmesin dedi kızlarla sen olacaksın Sadece dedi kendisi calisiyordu. Ben de tamam dedim ama annemi de götürdüm yanımda bir baktım ki eşimin annesi de orada kızlarla birlikte gelmis oda..ben inadina goturdum annemi gelmesin dedigi icin.. hiç çaktırmadan devam ettim yedik içtik kalktık sonra Kaynanam demiş ki esime ben bu kızı sevmedim ayrılacaksın eşimde neden nesini beğenmedin demiş bilmiyorum ısınamadım demiş esimde ben begeniyorum siz begenmesenizde olur demis daha sonra Kaynanam Üzerimde çok baskı kurmaya çalıştı ama ben asla kabul etmedim hatta bana kac gel yapalim dugunu erkenden dedi o lafi duyunca beynimden vurulmusa dondum resmen dugunu bedavaya getirmek icin masraf yapmamak icin bende bu yüzden nişan attım eşimin suçu yoktu zaten haberide yoktu.. ben nisani atarken soyledim olmaz bu is artik diye. Esimde ya sen ona ne bakiyosun ben herseyi yapicam sacmalama ben varim takma onlari desede olmaz dedim. Esimde basti gaza gitti bende eve girdim. Sonra kaynanam arıyor annemi ağzına geleni sayıyor senin kızın yüzünden benim oğlumla aram kötü oldu senin kizin hayatimiza girdikten sonra kavgasiz bir gunumuz gecmedi oglum beni dinlemiyo. Aramizi bozdunuz huzurumuzu kacirdiniz bilmem ne. Bende esimi aradim varsa bi sansin oda yok artik annene sahip cik yoksa bende tutamicam kendimi dedim. Aradan biraz zaman gecti ben heryerden engellemistim esimi sonra bigun teyzem cagirdi beni bi baktim esim orda enistemle konusuyor ben gorunce sinirlendim ciktim evden bi baktim pesimden kosuyo beni ne sucum var burda diye bende dedim ki senlik birsey yok ama senin annenlik cok sorun var. Sonra annesini aradi aricaksin annesini ozur diliceksin dedi. Sonra annesinin cigliklari geliyo telefondan bende tamam uzatmaya gerek yok bitti dedim ece gittim bi baktim annem telefonla konusuyo kaynanam aramis ozur diliyo soyledikleri icin anneme patladigi icin. Ben şunu farkettim bu adam beni bu denli koruyorsa evlendikten sonra da korur kollar esimin bi lafi var biz her zaman haklinin yanindayiz der. Oylede yapti eger ufacik annesine hak verme konusmasi yapsaysi suan evli olmazdim. Mesela ya sende abatmissin ne olucak oyle dediyse deseydi benim icin evlilik konusu kapanmisti zaten. Ama bu durumlari iyi degerlendirmek olcup tartip bicmek gerekiyor. Sevgiyi dusunme bi gun 2 gun aglarsin hayatina yeni biri girer biter gider. Lutfen konu evlilik olunca basit birseymis gibi ne olucak demeyin boyle konularda cunku ileride daha buyuk seyler oluyor. O zamanda is isten gecmis oluyor bu adamin suanki tavirlari ilerinin habercisi

Cunku senin ruh sagligin soz konusu. Sevebilirsin birsey demiyorum ama ileride mutsuz bir hayat yasarsan sevgi mevgi kalmicak. Guzel anlasan ciftlere hep ozenicek imreniceksin hayatini mafetme lutfen sana deger veren biryle ol seni sen oldugun icin seven bir

Evlenmeden önce bunları söylüyorsa evlilikten sonra düşünemiyorum. Pek çekilecek gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…