Emin ol ki yansıtmıyordur ve yansitmayacaktir.zaten bana diyor ki yok annem demiş oğlum bakçalışan kadının temziliği yemeği de farklı olur bu kız çalışıyor farkındasın değil mi . ama o konularda ailesine zerre bi şey anlatmıyor ne olursa olsun aramızdaki hiçbir şeyi yansıtmıyor
Oooo yaaa resmen suan onden onden gider yapiyolar. Inamamiyorum yuh ya bu hareketleri bilerek yapiyo simdi is ciddiye bindi ya birden bire degistin deme diye simdiden yol yapiyor akilli...eee annesinin bu laflari karsisinda ne diyormus beyfendi. Ona ne kuslugu uzatiyorsan resmen iliskinize kadar soz sahibi lutfen evlenme sana yalvara bilirim gelecegini simdiden gordum. Sana bunlari soyleyerek resmen "bak benim annem arkamda bunlari bunlari yaparsan kotu olur" demek bu!!!!!! Gecenlerde bi arkadas konu acmisti esi her kavgada annesini babasini arayip sikayet ediyormus. Bununda karakteri belliya diyprum ya öyle bir hal aldı mesela yanıma gelince kolunu açıyor diyor annem kaşır sende onun gibi kaşısana. yok bilmem gelmiş diyor annem bana soruyor kız seni üzüyor mu küslüğü uzatıyor mu kötü söz söylüyr mu hiç demiyor oğlum sen bunları yapıyor musun yada mesela ben çalışıyorum demiş ki çalışan kadının evi yemeği temizliği başka olur bunun farkındasın değil mi
işte ben ona insan gibi diyorum bak gülüm gece evimizde uyuruz sabah yine kahvaltıya gideriz ne olacak yok diyor gece uyuyacaz
Birde bu adam kesin annesine "sen merak etme anne ya olur mu oyle sey sana saygisizlik yapani kapiya koyarim" diye istisarede yapiyordur anneci anneci.. konu sahibinin arkasindan bi takim konular donmeye simdiden baslanmis bile.Emin ol ki yansıtmıyordur ve yansitmayacaktir.
Bu kadar saf olma lütfen. Kadının 'oglum seni üzüyor mu? küslüğü uzatıyor mu? Kötü söz söylüyor mu?' dediğini bile sana yetiştiren bir adam var. İnan ki böyle ağız ishallerinin ağzı boş durmaz. Senden de laf gidiyordur mutlaka. Hele evlenip haftanin birkaç akşamı beraber olup kalan günlerde saatlerce konusulunca bak bakalım,evde yaşanan her şey anlatılıyor mu...
Ya zaten kaynanan malın gözü. Sence bu kadın oğlunun ağzından laf almayı bilmiyor mudur?
Bak nasıl doldurmuş inceden inceden , kendi sözlerini söyletiyor. Bu oglan farkına bile varmadan annesi onu dilediği gibi yönetir , almak istediğin bilgiyi alır,vermek istediği bilgiyi verir.
Kadın çok fena , sen de çok safsin.
*yorumumda bahsi gecen arkadasimin kocası evlendikten sonra anne düşkünü oldu. Bu sitedeki çoğu mutsuz kadinin kocasi gibi.
Seninki en azından en başından belli ediyor niyetini.
Ayrilmazsan , evlenirsen de senden ricam ikinci üyelik alma, buradan devam et.
Kamu spotu olsun KK halkına.
Gerçi koca kaçtığı için Perşembenin gelişi carsamabdan da belli olsa bırakmıyor ne hikmetse kizlar sorunlu sevgililerini. Ne kadar yaşanmis örnek olsa da nafile...
evet dedi bana anneme seni överek övünerek anlatıyorum diyeBirde bu adam kesin annesine "sen merak etme anne ya olur mu oyle sey sana saygisizlik yapani kapiya koyarim" diye istisarede yapiyordur anneci anneci.. konu sahibinin arkasindan bi takim konular donmeye simdiden baslanmis bile.
işte en son bana dedi az önce seviyesiz dedi ve batıyorsun dedi. bi de ben seni anneem gibi bi kadın olduğun için onun karakterinde olduğunu bildiğim için sevdim dediEmin ol ki yansıtmıyordur ve yansitmayacaktir.
Bu kadar saf olma lütfen. Kadının 'oglum seni üzüyor mu? küslüğü uzatıyor mu? Kötü söz söylüyor mu?' dediğini bile sana yetiştiren bir adam var. İnan ki böyle ağız ishallerinin ağzı boş durmaz. Senden de laf gidiyordur mutlaka. Hele evlenip haftanin birkaç akşamı beraber olup kalan günlerde saatlerce konusulunca bak bakalım,evde yaşanan her şey anlatılıyor mu...
Ya zaten kaynanan malın gözü. Sence bu kadın oğlunun ağzından laf almayı bilmiyor mudur?
Bak nasıl doldurmuş inceden inceden , kendi sözlerini söyletiyor. Bu oglan farkına bile varmadan annesi onu dilediği gibi yönetir , almak istediğin bilgiyi alır,vermek istediği bilgiyi verir.
*yorumumda bahsi gecen arkadasimin kocası evlendikten sonra anne düşkünü oldu. Bu sitedeki çoğu mutsuz kadinin kocasi gibi.
Gerçi koca kaçtığı için Perşembenin gelişi carsamabdan da belli olsa bırakmıyor ne hikmetse kizlar sorunlu sevgililerini. Ne kadar yaşanmis örnek olsa da nafile...
Sizce alintiladiginiz mesajda sizi mi ovdugu soyleniyor?evet dedi bana anneme seni överek övünerek anlatıyorum diye
desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim üşenmeden okuduğunuz için allah razı olsunEmin ol ki yansıtmıyordur ve yansitmayacaktir.
desteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim üşenmeden okuduğunuz için allah razı olsunOooo yaaa resmen suan onden onden gider yapiyolar. Inamamiyorum yuh ya bu hareketleri bilerek yapiyo simdi is ciddiye bindi ya birden bire degistin deme diye simdiden yol yapiyor akilli...eee annesinin bu laflari karsisinda ne diyormus beyfendi. Ona ne kuslugu uzatiyorsan resmen iliskinize kadar soz sahibi lutfen evlenme sana yalvara bilirim gelecegini simdiden gordum. Sana bunlari soyleyerek resmen "bak benim annem arkamda bunlari bunlari yaparsan kotu olur" demek bu!!!!!! Gecenlerde bi arkadas konu acmisti esi her kavgada annesini babasini arayip sikayet ediyormus. Bununda karakteri belli
nasıl yani anlayamadımSizce alintiladiginiz mesajda sizi mi ovdugu soyleniyor?
Senin kişilğine saygı duymadığı gibi birde hakaret etmişişte en son bana dedi az önce seviyesiz dedi ve batıyorsun dedi. bi de ben seni anneem gibi bi kadın olduğun için onun karakterinde olduğunu bildiğim için sevdim dedi
Birde bu adam kesin annesine "sen merak etme anne ya olur mu oyle sey sana saygisizlik yapani kapiya koyarim" diye istisarede yapiyordur anneci anneci.. konu sahibinin arkasindan bi takim konular donmeye simdiden baslanmis bile.
evet dedi bana anneme seni överek övünerek anlatıyorum diye
26Yukardaki uye annesini pispisladigindan bahsediyor, siz de kendinizi annesine ovdugunu soyledigini sanip oyle cevap veriyorsunuz? Merak ettim bu arada siz kac yasindasiniz?
Kendinize yazik etmeyin. Bir aileyle bu kadar ic ice yasamak istiyorsaniz bu kendi aileniz olsun
Ana kuzuları Çok tehlikeli bir türdür dikkat edin. Bu örnekte de tam bir ana kuzusu görmekteyiz.işte en son bana dedi az önce seviyesiz dedi ve batıyorsun dedi. bi de ben seni anneem gibi bi kadın olduğun için onun karakterinde olduğunu bildiğim için sevdim dedi
Cunku senin ruh sagligin soz konusu. Sevebilirsin birsey demiyorum ama ileride mutsuz bir hayat yasarsan sevgi mevgi kalmicak. Guzel anlasan ciftlere hep ozenicek imreniceksin hayatini mafetme lutfen sana deger veren biryle ol seni sen oldugun icin seven birdesteğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim üşenmeden okuduğunuz için allah razı olsun
Evlenmeden önce bunları söylüyorsa evlilikten sonra düşünemiyorum. Pek çekilecek gibi değil.merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?