• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ailesi ??

Bir tanidigim nişanlısını aynı şekil üzgün görmüş bir gün . Sormuş sende bir şey var noldu diye ( düğün üstü ) annemden ayrilcam ona çok üzülüyorum demiş. Ayrilcam deidgi yer yan apartman :mad: sonuç ne mi oldu kız yeni evliliğini yaşayamadı her gün sabahtan kvaldiee gidip gece evlerine dodnuler. Eşi yeni evliyken 1 haftalıkken hasta oldu diye anne babası yan apartmandan kalmaya geldiler kız bir de yatak yorganla uğraştı .
Hamile kaldı uyumak istedi kocası hadi kahvaltıya anneme diye sikbogaz etti kısacası surekli kavga içinde geçti tüm evliliği hamileliği . Şimdi çocuğu oldu anca onu bahane edip gitmeyi bıraktı .
Tabaklarını kullanmayi özlemişim evimde yemek kokusunu özlemişim . Soğan patates bile alammisim 1.5 yıldır dedi şaka gibi

O annesi de pek normal değil yani hakkında söyledikleri felan yani bilmiyorum bu adamla evlenirsen bile bile lades etmiş oluyorsun, yani bunca kişi boşuna kaç diyor bence sen ayrilmazsin o adam kendini belli etmiş. İlk günlerimizde ne yaparız nereye gideriz nasil eğleniriz diye düşünmüyor , annemi özlerim.. Valla bişey demiyorum

Canım senin gözüne perde mi indi? Adamın senin fikrini sormaya bile tahammülü yok, gidicez diyosam gidicez diyo resmen pazarlık yapıyor. Bak burda.herkes örnekler vermiş bu adamla evlenirsen sabah kaynanama kahvaltıya diye evden çıkıp belki akşam yatmaya bile donemiyceksin. Evde yiyip ictiginizden üstünüze başınıza.aldiginiza kadar karisicaklar ve nisanliniz da buna sesini çıkarmayacak herşey apaçık yani. Yakmayın kendinizi vazgeçin bu işten

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Ailesine bu kadar bağlı biriyle hayat geçmez ya. Okurken boğuldum. Onlar anne babamız olabilir ama bizde bir bireyiz bizde evleniyoruz. Ama iş senin nişanlında bitmiyor. Çocuğun ailesi oğullarını karşılarına alıp akıllıca konuşmaları lazım. Sende bir bireysin sorumlulukların var birbirinize sahip çıkın filan gibi. Ben olsam evlenmezdim. Hayat geçmez öyle

merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum. sevgilimle isteme aşamasındayız . aileler konuldu sadece isteme kaldı. bi konuda çok sıkıntı yaşıyoruz . sevgilim sürekli bana ailesinden bahsediyor. mesela bana diyor ki ' aşkım biz evlenirsek ben annemi çok özlerim ' yada 'sürekli aileme gidecez senin ailenede gidecez evde oturmayacaz' sürekli ailesiyle alakalı şeyler söylüyor . ben zaten öyle bi kzı değilim diyorum anlatmaya çalışıyorum evlilik ailelerden uzaklaşmak değil aksine birlik olmaktır beraberzaman geçirmektir falan güzelce dile getiriyorum. ama bazen çok zorluyor .. bugün kalkmış bana emri vaki yapargibi ' evlenince ailem diyecek gece bizde kalın sabah kahvaltı yapalım diyecek bizde gece onlarda kalacaz ' diyor. bende yine güzel bi dille bu şekilde emrivaki konuşma dedm .. o gün bi gelsin eğer bende uygunsam kalırız tabi dedim ama önce sor bana aşkım bu gece annemlerde kalalım mı sence de uygun olur mu diye aramızda konuşuruz birlikte karar veririz dedim. ama konuyu kavgaya çevirdi yok kalacaz bilmem ne. bende en son dayanamadım kavga ettim dedim ki ya sabah kahvaltıya isterlerse gideriz yine ama gece evimizde uyuruz dedim o da başladı kalsak ne olacak bilmem ne sonra konu çok kötü tartışmaya gitti. Bendeona hala güzellikle diyorum bak beni tanıman lazım ben uyumlu bi kızım o gün gelsin uygunsam kalırız ama benimle böyle kalacazdiye emrivaki konuşma danışarak konuş deyince birbirimize girdik . ama onun bu aşırı aile muhabbetleri beni gerçekten bunalttı artık . ben zaten onun ailesini seven isteyen kendi ailem gibi gören bi kızım ama onun bunları bile bile sürekli ailem de ailem diye vurgulaması bunaltıyor beni .. sizce bu durum normal mi?
Aklın varsa ayaklarını vura vura kaç bundan koca olmaz otursun anasının evinde bırak

Valla adam sinyal degil resmen öküz olduğunu söylemiş sanslisin aslinda saka gibi annemlerdr yatmaya kalalimm diyen koca valla kadinlar daha erkek

Ay şimdiden, evlendikten bı sene olmadan boşanma konusunu görebiliyorum.

Adam açık açık sana ailemle ilerde yaşayacağız diyor bunun yolunu yapıyor.
Kabul edip sonra yapamıyorum demeyin.

Bence çok şanslısınız nişanlınız herşeyi baştan söylüyor ve siz de evlenerek bunları kabul ediyorsunuz ileride itiraz edemeyeceksiniz ve böyle evlilikler uzun sürmez

evinizi ailesinden uzak tutun,sanirim kadın sana temizlik yaptırmak için oğluna şimdiden eve alıştır diyor

kaç kzım kaaaaç arkana bile bakmaaa .. 6 yıllık evliyiz halaaaa ailem de ailem değişmiyolar zorlanırsın ne kadar uyumlu olursan ol hiç mi evinde olmak istediğin zaman olmicak ama bu onlar için önemli değil bugün eve gidelim desen sen onları istemiyosun diye kavga çıkacak en iyisi yol yakınken kaç

aynı durumları yaşadım.aşırı anneci bi erkek arkadaşım vardı,nişanlanma arefesindeydik ve hayallerimizden konuşuyoduk.bana sürekli hergün annesinden bahsediyodu.işte ilerde evlendiğimizde annemi 15dk olsa da görürüm annem şöyle annem böyle diyerek bana bıkkınlık getiriyodu.ben de sizin gibi sesimi çıkarmıyordum olur hayatım bnm için sorun değil diyodum aptal gibi.şu an aptallık geliyo bunlar çünkü size sonunu söyleyim.oğlu birgün kendi evinde benimle kavga etti yetmedi tokat attı.annesi ile can ciğer iken annesi de ben bu kızı istemiyorum dedi ve dediği laf da şu; Annemin istemediği kızla ben evlenmem dedi.nitekim de bitti.ennn ufak bir sorunda hele ki annesiyle yaşayacağın en ufak bir problemde sana dış kapının mandalı muamelesi yapılacak emin ol.hayır madem bu kadar anacısın evlenme git yaşa ananla gül gibi.böyle insanlardan eş koca olmaz canım.o hataya düşersen yüzde bir milyon sorun yaşayacağından eminim.
Bak ben dua ediyorum iyi ki bitmiş diye.şu an hayatımda beni en ön sırada tutan aile ile eşin yerinin ayrımını yapabilen bi adam var.evlenmeye merakım kalmadı ama olacaksa da böyle adamla olsun.

Burada bu kadar insan olmaz diyorsa bence bir oturup düşünün bir kişi bile" evlen ne olacak ki" dememiş Bu saatten sonra da o adamın değişmesini beklemeyin, hiç bir insanı değiştiremezsiniz. Bu konuyu da bi sonuca ulaştıramazsınız kavga eder eder barışır yine bu konu açılır. Babam da böyle bir adamdı bir türlü anne babası ile bizi ayıramıyordu, sonunda annem dayanamayıp ayrıldı ben daha küçükken. Evlenmeniz büyük hata olacaktır yol yakınken vazgeçin.

Back
X