- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Vanessa hep zengin bulduğunu saniyorSevgilin zengin oğlan, sen ücra mahallede yaşayan dilber misin kuzumDizi konusu mübarek
Vanessanın hep hayali sevgilileri eşleri var hep yasak aşk kurbanı istenmeyen İstanbullu gelinVanessa hep zengin bulduğunu saniyor
Gevşek ağızlı bir erkek için çektiğin çileye bak ya, aileden varoşluk akıyor.sevgilim ailesine bnei anlattı.
babası beni yerden yere vurmuş hastalığım var mesela sağlam birini bulamadın aferin demiş
okuduğum okula kadar laf etmiş.kendi oğlu lisans barajını geçememiş bu arada
oturduğum eve gecekondudur o kenar mahallelidir vs. kısaca aklınıza gelebilecek ve beim elimde olmayan ne varsa yerden yere vurmuş
halası var 25 yaşındayken 45 yaşındaki adama kaçarak evlenmiş ve boşanmış.o bile demiş evlenme ben yandım sen yanma vs.
ağzı olan herkes aşırı mantıksız yorumlar yapıyor
resmen insanlıktan nasibini alaamışlar.
sevgilimin kanına girmlerinden korkuyorum sizce ne yapayım?
Ikisi bir arada olmazsa tadi cikmiyor bebeğimYine aynısı oldu ikisi aynı gün konu açtı vanessa ve zorunlu hahhabjabahab
Tabi vır vır saydırıyordu millete, şimdi sevgilisinin ailesine de yapsa ya . Biz en azından Allah vergisi, elinde olmayan şeyler ile yargılamadık, hastalık, yaşadığı yer, ekonomik durumu falan ağzımıza almadık. Sağlam bulamadın mı demiş ayı herif, tam ağzının üstüne patlatıcan.Sen de geçen günlerde milleti begenmiyordun sanki bu eğitim ve tahsil hususlariyla ilgili olarak..
Forumdaki kadınlara "siz akademik dilden ne anlarsınız " diyerek saydiriyordun ?
Şimdi sana söylenince zoruna mi gitti.
Bu ciddi değil bence..Ooo vanessa ciddi adımlar atılmış hadi yine iyisin kız, çocuk ailesine anlatmış falan
Sen yokken umutsuzun konusu vanessa zorunlu rainyy aynı anda konu açtılar Bdv hepsi bir aradaIkisi bir arada olmazsa tadi cikmiyor bebeğim
bir de diyormuş bu kız bizim mal varlığımıza konmaya çalışıyor falan
sırf kendileri beşiktaş'ta oturuyorlar diye diyor bunları.
herhangi bir servetleri falan yok adam güvenlik görevlisi.
böyle iğrenç, kültürsüz pek az aile gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?