- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.642
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kronik troll
Ah vanessa üzümlü kekim..aklın o kadar karışık ki bu labirentte ben kayboldum..cinsel dertlerde sen eğitimde sen ailevi meselede sen bu kadar kaos kalbe zarar önce okulunu oku altin bilezigni tak koluna zaten ailen korku filmi gibi bir korku filmi daha için ne bu acelen? Yapma yavrucugumsevgilim ailesine bnei anlattı.
babası beni yerden yere vurmuş hastalığım var mesela sağlam birini bulamadın aferin demiş
okuduğum okula kadar laf etmiş.kendi oğlu lisans barajını geçememiş bu arada
oturduğum eve gecekondudur o kenar mahallelidir vs. kısaca aklınıza gelebilecek ve beim elimde olmayan ne varsa yerden yere vurmuş
halası var 25 yaşındayken 45 yaşındaki adama kaçarak evlenmiş ve boşanmış.o bile demiş evlenme ben yandım sen yanma vs.
ağzı olan herkes aşırı mantıksız yorumlar yapıyor
resmen insanlıktan nasibini alaamışlar.
sevgilimin kanına girmlerinden korkuyorum sizce ne yapayım?
Bak şunu demeyi unutmuşsun birde bayıl istersen FerihaNeden aşağılıyorlar? Sevgilin seni nasıl anlattı ki böyle yorumluyorlar? Feriha triplerine neden giriyorsun?
garsonun eşinin ahı mı tuttu ne?Çoktan girmişler kanına zaten yakında by by der sana. Boşver canım nasılsa hep buluyorsun kendin gibi bir numune
Ben onu unutmuştum bak,Vanessa deyince hafızamda hala dişlerini fırçalamayan çocuk canlanıyorgarsonun eşinin ahı mı tuttu ne?
yanlış konuya yazmışım bu yorumu.bunun garsonun sevgilisi vardı evli değildi.evli garsonla ilişkisi olan kredi kartıyla ilgili konu açan üye.vanessam her tür tuhaf adam bulur ama evli adam da bulmaz yahuu.inşallah bulmazBen onu unutmuştum bak,Vanessa deyince hafızamda hala dişlerini fırçalamayan çocuk canlanıyor
Ben bundan sonrakinin daha eğitimli olacağını düşünüyorumyanlış konuya yazmışım bu yorumu.bunun garsonun sevgilisi vardı evli değildi.evli garsonla ilişkisi olan kredi kartıyla ilgili konu açan üye.venessam her tür tuhaf adam bulur ama evli adam da bulmaz yahuu.inşallah bulmaz
Bide seviştiği var bide pis olan var acaba hepsi aynı kişi mi hahaha bide sevgilisi vardı evde ne konusuluyorsa vanessaya diyenBu hangisi? 15 günlük olan mı, 2 yıllık forumda tanıştığın mı, 1,5 yıldır tanışıp sevgili olduğun mu?
Sevgiliniz adam değil ki adam olan bunları size anlatır mı ne zaman düşeceksin bu çocuğun yakasından ya altından mı nedir ?sevgilim ailesine bnei anlattı.
babası beni yerden yere vurmuş hastalığım var mesela sağlam birini bulamadın aferin demiş
oturduğum eve gecekondudur o kenar mahallelidir vs. kısaca aklınıza gelebilecek ve beim elimde olmayan ne varsa yerden yere vurmuş
halası var 25 yaşındayken 45 yaşındaki adama kaçarak evlenmiş ve boşanmış.o bile demiş evlenme ben yandım sen yanma vs.
Bunu sana böyle anlatan salak en sorunlu kişi.sevgilim ailesine bnei anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?