Sevgilimin ailesinde kalmam

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir lafına çok inanıyorum. Samimiyetin bile belli bir sınırı olmalı.
O sınırı koruyabildiğiniz ilişkiler devam ediyor genelde.
Bu tip sınırsız ilişkilerde hep bir yüz göz olma durumu oluyor.
Yarın bir gün o evinde kaldığınız insanlardan biri çıkıp, sizinle ilgili çok alakasız bir şeye hadleri olmadığı halde karışıp, o hadleri kendinde bulacaklar.
Çünkü insanlar böyleler.
“Benim evimde kalıyor, benim soframa oturuyor, benim yatağıma yatıyor “ sahiplenmişliğiyle sizi de aşırı gereksiz sahiplenebiliyorlar sanki malmışsınız gibi.
“O evden s.ktir git” dedi ve siz hala ordasınız.
Alın işte misal.
O cümleyi kuran, yarın bir gün sana ev açtık, aç karnını doyurduk da der.

S.git diyen adamla sevgili olman bile hatayken bide evinde kalsam mı diye konu açıyorsun. İnsanlar gerçek yüzlerini kavgada gösterirler. Her erkek küfreder diye yazmasın kimse(başka bir konuda olmuştu).Her erkek küfretmez. Kadına saygı göstermeyen, aile terbiyesi almamış erkekler küfrederler. Adamlar sevgililik döneminde ne mal olduklarını gösteriyorlar ama buna rağmen kadınlar evleniyorlar. Sonra da kocamla nasıl boşanacağım diye konular açıyorlar. (gerçek yüzünü göstermeyen şahıslarla evlenenleri tenzih ederim.)

Daha söz yok nişan yok bir şey yok, kayınpeder kayınvalide ne ya? 2 ay kalmak nedir? Ben utandım okurken..

Kıskandılar mı? Mantıklı düşünen her insan bunu doğru bulmaz. Erkek veya kadın, cinsiyetiniz de farketmiyor bence.

Evlenirseniz eşinden cekiniolarsa tek bir lafini acmazlar.ama cekinmiolarsa sürekli yuzune vuracaklardir.Birde ewlenemedgnizi düşün.ailene laf gidermi gitmezmi orasi mechul.Kalma bence.Ben git demesine bise demiorm belki sinirle soledi. Ama bu kalma mevzusu sIKINTI...

Ben kocamlarin evinde kaldim nisandan once de sonra da ve kaldim diye sorun yasamadim ama bu yasamayacagin anlamina gelmez ben ona degil de kavga edince kufur edip kovan sevgiliye takildim, simdilerdeki kavgalarin hayatinin geri kalan kisminin tuyolarini veriyo sana bu tuyolari iyi okuyup yorumlamalisin. Mesela biz nisanliyken ettigimiz kavgalarda gitmek istedim izin vermedi bu ve bebzeri davranislari okudum olumlu olumsuz ne dusunduysem evlendigimde yasadim. Pisman misin dersen degilim ama iyi okumak lazim olumsuz davranislari ozellikle.

Simdiden tam elti olmussun tebrikler :)

+1

Pardon ne alaka?
Ne işin var orda, ben eşimle 9 sene çıktım sevgiliyken arkadaşlarımla giderdim gidersem nişanlıyken de ailemle gittim, sen belki buna samimiyiz beni seviyolar falan diyosun ama bak tepesi atınca çektir git diyo

Yarın ailesinden biri sana biz baktık dese ne dicen

Aileniz yok mu ?
Bence ayrı eve çıkın çok saçma onlarda kalmanız.

Herşey bu kadar iyi ise konu açmaktaki amaç ne öyleyse ??

Sevgilinizin ailesinin evi ne alaka :) komiksiniz gerçekten...
Evlenince birlikte oturalım deseler kıyametler kopar, paranız cebinizde kalacak diye yaptığınıza bakın...
Bir de kayınvalide ile yatıyormuşsunuz, iyice gülesim geldi.
Neden? Sevgilisi kıskanan kardeşler odanıza falan mı girerler mazallah...
gidin yurtsa yurt, evse ev. Asalak gibi başkalarının evinde yaşamayın.
Bakın kavgada s...i çekmiş adam.

Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)

Sen böyle devam edersen coook güzel küfür ederler canim ya :)
Niye insanların ağızına laf veriyorsun anlamadım adam resmen kovmuş evden neymiş şimdi özlediğini söylüyormuş
Insanın karakteri kavga anında çıkar ortaya zaten canim bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…