Daha söz yok nişan yok bir şey yok, kayınpeder kayınvalide ne ya? 2 ay kalmak nedir? Ben utandım okurken..Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
S.git diyen adamla sevgili olman bile hatayken bide evinde kalsam mı diye konu açıyorsun. İnsanlar gerçek yüzlerini kavgada gösterirler. Her erkek küfreder diye yazmasın kimse(başka bir konuda olmuştu).Her erkek küfretmez. Kadına saygı göstermeyen, aile terbiyesi almamış erkekler küfrederler. Adamlar sevgililik döneminde ne mal olduklarını gösteriyorlar ama buna rağmen kadınlar evleniyorlar. Sonra da kocamla nasıl boşanacağım diye konular açıyorlar. (gerçek yüzünü göstermeyen şahıslarla evlenenleri tenzih ederim.)
Kıskandılar mı? Mantıklı düşünen her insan bunu doğru bulmaz. Erkek veya kadın, cinsiyetiniz de farketmiyor bence.Arkadaslar tüm yorumları okudum. Okula arada gidip geldiğim icin önceden iki ay kadar kaldım simdi calısıyorum ev bulana kadar kalıyorum. Aileler tanısıyor yüzüklerimiz var amaa resmi böyle gelinip istenmedii henüzz ailemin haber var her gün ararlar seviglimin ailesini falan. Teşekkürler en kısa zamanda ev blup giderim zaten benim yüzümden diger krdeşlerinin sevgilileri hep sorun yapmış benim kalmamıı. Kıskandılarmı artık bilmiyorm ama
Evlenirseniz eşinden cekiniolarsa tek bir lafini acmazlar.ama cekinmiolarsa sürekli yuzune vuracaklardir.Birde ewlenemedgnizi düşün.ailene laf gidermi gitmezmi orasi mechul.Kalma bence.Ben git demesine bise demiorm belki sinirle soledi. Ama bu kalma mevzusu sIKINTI...Arkadaslar merhaba ben kendi şehrimden uzakta okuyorum önceleri yurtta kalıyordum ama mezun oldum yl icin okula arada gidip geliyorum ve iş buldum işe baslıcam. Sevgilim var üc yıllık o okudugum şehirde ailesiyle birlkte ysıyor. Suan askerde az kaldı gelmesine. İlk geldigimde iki ay ailesinde kaldım sevgilim yoktu ama erkek kardeşleri vardı evde yinede kaldım müstakbel kv sağolsun yalnız bırakmadı bir dedigimi iki etmedi geceleri yanımda yattı uyudu vs. Bi ara memleketime döndüm iş icin tekrar geldim. Yine sevgilimin ailesinde kalıyorum bu kez daha uzun kalıcam sanırım. Sevgilimle kavga ettik bana o evden sgit dedi küfür ettii. Simdi barıstık ama ne yapacagımı blmiyorum sizce gitmelimiyim gitsem işim burda ne ypcam ? İlerde bunun sorun olmıcagından eminim cünkü kv ve kp bana mükemmel davranıyorlar aileden biri gibiyimm
Simdiden tam elti olmussun tebrikler :)Arkadaslar tüm yorumları okudum. Okula arada gidip geldiğim icin önceden iki ay kadar kaldım simdi calısıyorum ev bulana kadar kalıyorum. Aileler tanısıyor yüzüklerimiz var amaa resmi böyle gelinip istenmedii henüzz ailemin haber var her gün ararlar seviglimin ailesini falan. Teşekkürler en kısa zamanda ev blup giderim zaten benim yüzümden diger krdeşlerinin sevgilileri hep sorun yapmış benim kalmamıı. Kıskandılarmı artık bilmiyorm ama
+1İşin olsun ya da olmasın neden orada kalıyorsun ki?
Paran yoksa gider devlet yurdunda kalırsın varsa da ya özel yurt ya da apartta ya da ev tutup kendi evinde kalırsın.
Ben de bir dönem devlet yurdunda kaldım sonra eve çıktım ama şimdiki aklım olsa devlet yurdundan ayrılmazdım.
Milletin ağzına laf veriyorsun durduk yere.
Ailenin haberi var mı bu durumdan?
Bişey demiyorlar haberleri var kaldıgımdan
Topluca cevap vereyim. Ailemin haberi var zaten bizzat beni onlara emanet ettiler. Aradada gidip sevgilimn ablasında kalıyorum calıstıgım iş yerine vasıtası olan konumda bir yer bulamadım o yüzden kalıyorum burada. Bana coook iyi davranıyorlar sağolsunlar. İlerdede evlendigimizde anne kız gibi oluruz diye düşünüyorum bu kadar zaman geçirdik aynı evde yabancılık cekmem diye düşünüyorum. Sevfilimin ettigi küfürw gelincede sgit dedi ama asker psikolojisine bagladım simdi her gün ne kdar özlediğinii söylüorr bana
Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?