Sevgilimin ailesinde kalmam

Kesin anne kiz gibi olursunuz kesiiin

Size naçizane tavsiyem kimseye fazla güvenmeyin. Siz müstakbel kayınvalidenizin kızı değilsiniz bu gerçek malesef değişmez. Ve o en melek kayınvalidelerin yarın birgün evlendiğinizde ve çıkarlarınız çatışmaya başladığında nasıl bir varlığa dönüştüğünü görseniz şaşarsınız ben iki sevgilinin aynı ede kalması olaylarına karşı değilim ama sizinki daha farklı. Evlenseniz bile bu durumu sık sık sana karşı kullanırlar sesini çıkaramazsın. Çalışıyormuşsun da kimseye gebe bırakma kendini. Sevgilinin yaptığına değinmiyorum bile ben olsam bunu fırsat olarak kullanır ve o evden ayrılırdım

Gerçekten enteresan ve çok rahatsınız Yapma etme kızım. Olmaz bu böyle hiç normal değil yaa.
Senin ailende onlarda bir garip bence
Kendi öz annen bile bazen dediğini yapmayınca yüzüne vuruyo yaptıklarını, bide sevgilinin annesi bir sinire bakar...
Hadi annenin dediklerini kaldırırsın onun dili söyler, ya kv adayını?? Çok iyi olsalar bile bunlar olabilir...
Bu arada merak ettim hangi şehirdesiniz acaba?

Evlenince kullanilmasini falan gectim de nasil rahat ediyorsun? Ustelik bol erkekli bir evde
Tam bunu düşünüyordum. Çünkü bir ev oturmasına bile gidince lavaboya falan girerken bir erkek görünce tuhaf oluyoruz, yatılı kalmanın banyosu var çamaşırı var, özel günü var var da var. Konu sahibine şaşırdım bende ama rahat ediyorsa iyi.

Herkesin cevabı hemen hemen bu yönde gerçekten ilerde sanki bunu yüzüme vurcak gibi degiller vururlarsa cok üzülürüm. Hep kızım diye hitap ederlerr cok seviyolar benii en sevdikleri gelinleri ben olucam heralde :)
Gelin ata binmiş ya nasip demiş diyor ve uzuyorum

Sevgiliyken eşim beni annesiyle çok tanıştırmak istedi. ben evinize gelemem dedim. İsteyeceği kızı tanımak istemiş neyse Dışarda biryerde tanıştık. Sonrasında ancak babamların evinde görür dedim ve öylede oldu. 6 sene boyunca 1 kez dışarda 15 dakika kadar görüştük. Hayretler içinde okudum bu konuyu şimdi. Bu kadar samimiyet şimdilik iyidir ama evlilikte pek değerin olmayabiliyor. Yüzünü eskitme bence.
Evlenmeden evvel ‘Görümcemle kardeş gibiyiz, kaynanam annem gibidir’ diyen yakın arkadaşın evliliği kaynanası yüzünden 2 sene sürmeden bitti.

Ben eşimle görümcemin evinde karşılaşmış tanışmıştım ilk defa onu bile başıma kaktı, o bizi tanıştırmış ayarlamış yok buluşturmuş diye. Yani bide cidden kalsam sürgün ederlerdi. O zamanlar bende görümcemi dünya iyisi sanardım ama neyse :)

Bu lafın üzerine mümkün değil kalamazdım.
Bi kere kalp kırıklığımla başa çıkamayacağım için kalamazdım yani...

Sevgilimin o lafına kırıldım ne yapmalıyım diye, diger kardeşlerinin biri 23 digeri 20 yasında sevgililerinin sorun olması kafama takıldı o yüzden icimi dökme amaclı yazdımm konuya. Ailem biliyor kaldıgımı evet. İşe zaten yeni basladım ay sonu bile gelmedi. Biraz önce konustum ailemle. Onlarda buraya gelicek zsten ev bakmaya baslıyorum hemenn. Umarım ileride bi sorun olmaz bu kaldıgım degersiz olmam gözlerinde...

Vallahi şaka gibisin.Evde genç 2 erkek var ve senin ailen de kalmana musade ediyor cidden 2 aile de tuhaf sen de tuhafsın nisanlın da tuhaf.
Shameless dizisi gibi olmuş ortam yahu.
Sevgililerin bir şey demesine gerek kalmadan senin rahatsız olman gerekirdi zaten elalemin evinde kalmaktan.
Hayır her şeyi geçtim isterse herkes melek olsun gene insanların evinde 2 ay kalınmaz ayıptır bu.
Burada eniştesi kanser hastası olan bir kadın vardı 2 3 ay sonra bunalmıştı misafirden mesela ki akrabası yani bu insan sen el kizisin kan bağın yok bu insanlarla.
Insanlara yük oluyorsun resmen ayıp yani ben utanirim ya üste para verseler gene kalmam yani.

Yani s.. git denilebilen bir yerde hala nasıl durabileceksin gururuna yedirip? Hadi gururu falan kenara bıraktın diyelim aileden biri gibi davranmaları o aileden biri olduğun anlamına gelmiyor, nereye kadar yanlarında yaşamaya devam edeceksin? Garanti edebilir misin bir gün seni "sığıntı, yapıştı bize gitmedi" diye damgalamayacaklarını? 2 ay çok uzun bir süre kaldı ki daha da uzun kalmayı düşünüyorsun, bence bu kadarı ayıp.

Kimseye minnet etme, hele seni kovan birine asla.

• İşin varsa neden milletin evinde kaliyorsun?
  • Su an sana iyi davranirlar evlenince bir kere ters düş evlenmeden önce bize bayiliyordun hep bizdeydin diye basina kakarlar.
  • Su an sana bayilmalari hosuna gidiyor ama evlenince surekli gorusmek istediklerinde gelip buraya konu acarsin.
  • Alt ust ev bulalim derken aslinda sana evlenince de yakin oturacagiz mesaji veriyorlar.
  • Ileride cok pisman olacaksin bu denli icli dışlı olduguna...

Sen de kandın mi o mükemmelliğe.
Işın de varmış, ne diye millete malzeme çıkarıyorsun. Tut evini bak keyfine. Kalman bile hata olmuş. Yarın öbür gün başına kakılacak hepsi

Gereksiz bişe bu yaşadığın olay ve fazlasıyla tuhaf,biran önce ayrıl o evden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…