• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Ailesiyle Tanışma İçin Nasıl Hazırlanmalıyım?

Bugday Paresi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
548
375
53
Merhaba, öncelikle konu başlığımla durumumu nasıl izah etsem bilemedim. Demek istediğim, deneyimlerinizden yararlanmak istemem.
Yaklaşık bir ay sonrasında erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağım. Nasıl giyinmeliyim, nasıl konuşmalı/davranmalıyım, giderken annesine veya kızkardeşine hediye almalı mıyım vs hakkında sizin deneyimlerinizi ve önerilerinizi rica ediyorum.
Konuyu açabileceğim en uygun yer olarak burayı bulabildim. Umarım doğru yerdeyimdir.

kaktus55.webp
Ben çiçek almıştım. Şimdiki aklım olsa diline ithafen kaktüs alırdım.

Son düzenleme:
Yalnız ben ciddi ciddi vazo almıştım :KK49:ahaha sakın vazo alma.millet çiçek alır ben vazo. erkek ar adasınla konuşup da a zarif bişi alabilirsin ya da çiçek daha makul.ama vazo nedir ya:eek:küçktüm daha ama napıym yoktu akıl verenim de

Sevgilimden edindiğim bilgilere dayanarak boncuk takılara büyük ilgisi olduğundan eminim. Acaba öyle ufak bir şey alsam uygun olur mu?

Yalnız ben ciddi ciddi vazo almıştım :KK49:ahaha sakın vazo alma.millet çiçek alır ben vazo. erkek ar adasınla konuşup da a zarif bişi alabilirsin ya da çiçek daha makul.ama vazo nedir ya:eek:küçktüm daha ama napıym yoktu akıl verenim de

Bence olaya yenilikçi bir açıdan bakmışsınız :KK45: Sonuçta ona da ihtiyaç var. Aklınıza sağlık ki sizlerden akıl alabiliyorum.

Bence olaya yenilikçi bir açıdan bakmışsınız :KK45: Sonuçta ona da ihtiyaç var. Aklınıza sağlık ki sizlerden akıl alabiliyorum.
Sen kızları dinleyip çiçek götür bence de ha hem kızların hem benim gönlüm olsun dersen canlı çiçek götür şık bişey saksıda

hımmm bence...kırmızı ruj sürme,çok koyu makyaj yapma.dekolte giyme ,mini giyme.ilk tanışma olacağı için çok süzerler.çok konuşma,aşırı kahkaha atma.doğal ol ve güleryüzlü ol.kısaca canım,iş görüşmesine giderken nasıl abartıya kaçmadan hem kıyafetimize hem de tavırlarımıza dikkat dikkat ederiz,aynen o şekilde.saçlarını düz yap.tırnakların çok uzun olmasın ve temiz ve bakımlı olsun.ayakların da tertemiz ve bakımlı olsun.topukların kötü görünmesin.amaannnn ne detaylı yazdım :)))))ama ilk görüşte bunların hepsine dikkat edilir.ilk izlenim içim 2. şansın yoktur.başarılarrrrrrrr
hediye için de ben çiçek almıştım.kır çiçeklerinden buket ama tabi opsiyonel.kendin yaptıptığın bir pasta da olabilir,onun için emek vermiş olman hem hoşuna gider hem de elinin lezzetini anlar :)))

hımmm bence...kırmızı ruj sürme,çok koyu makyaj yapma.dekolte giyme ,mini giyme.ilk tanışma olacağı için çok süzerler.çok konuşma,aşırı kahkaha atma.doğal ol ve güleryüzlü ol.kısaca canım,iş görüşmesine giderken nasıl abartıya kaçmadan hem kıyafetimize hem de tavırlarımıza dikkat dikkat ederiz,aynen o şekilde.saçlarını düz yap.tırnakların çok uzun olmasın ve temiz ve bakımlı olsun.ayakların da tertemiz ve bakımlı olsun.topukların kötü görünmesin.amaannnn ne detaylı yazdım :)))))ama ilk görüşte bunların hepsine dikkat edilir.ilk izlenim içim 2. şansın yoktur.başarılarrrrrrrr
hediye için de ben çiçek almıştım.kır çiçeklerinden buket ama tabi opsiyonel.kendin yaptıptığın bir pasta da olabilir,onun için emek vermiş olman hem hoşuna gider hem de elinin lezzetini anlar :)))

Çok net açıklamışsınız teşekkür ederim :) Pastayı kendim yapıp götürsem sanki ayıp olur gibi geliyor. Çok saçma biliyorum. Ama sanki, ben marifetliyim, ben becerikliyim demeye çalısıyor gibi.o_O

Back
X