• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Ailesiyle Tanışma İçin Nasıl Hazırlanmalıyım?

Bu benim fikrim ben tanışmam ama sana saygı duyarım ozaman şöyle belirteyim sevgilin ya da ailesi senin ailenin onayından geçti mi ya da evet bu iş olur dediler mi de siz tanışma telaşındasınız, ki bu konularda bayan olarak herzaman daha ağır takinilmasi gerektiği gorusundeyim

Gercek şu ki, bu sadece tanışma, sanırım siz biraz yanlış anladınız. Bunun için savcılıktan, başbakanlıktan izin alınmasına gerek yok. Ki burada ailemin onayını kısmını ben anlayamadım.Ailem benim kararlarıma saygı duyar. Önyargimi bağışlayın ama siz daha çok görücü usulü yanlısı gibisiniz sanki.

Gercek şu ki, bu sadece tanışma, sanırım siz biraz yanlış anladınız. Bunun için savcılıktan, başbakanlıktan izin alınmasına gerek yok. Ki burada ailemin onayını kısmını ben anlayamadım.Ailem benim kararlarıma saygı duyar. Önyargimi bağışlayın ama siz daha çok görücü usulü yanlısı gibisiniz sanki.
Valla tatlim suana kadar kimseyle görücü usulü tanışmadim ki görücü usulüne de karşı değilim yeter ki arada aşk sevgi saygı olsun dediğim gibi bu benim düşüncem hersey gönlünüzce olur inş

Siyah pantolon üzerine beyaz dantel bi bluz giyip elime de siyah ceket almıştım,giderken güzel bi buket çiçek götürdüm. Annesi gül sayısını fazla bulup öğrenci halimle verdiğim paraya uzulmus(sevgilim almıştı çiçeği ama ben vermiştim annesine :KK53::KK53: )
Aynı anda hem anne hem anneanne hem teyze ile tanismistim :oops: tabi ki heyecanlandim bi müddet konusamadim sacmaladim sonra anneannesi çok konuşulan bir kadın o sürekli laf açtı sağolsun :KK28:

Ben sevgilimin ailesiyle tanışmadım
Ailemle tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk, pişman değilim

Sen tanışmak istiyosan tanış ama ne giysem nasıl davransam tuhaf geldi, nasılsan öyle olmalısın
Bi de ne hediyesi yahu, ikramlık bişey al git annesine kız kardeşine ne alacaksın şimdiden ne kadar tanıyosun ki..

Doğal olun rahat davranın yeterli zaten ister istemez hanımhanımcık giyinirsiniz ben dizlerimde elbise giymiştim ve tatlı götürmüştüm tatlı ya da çiçek götürebilirsiniz onun dışında hediye olmaz hayırlı olsun:KK68:

Ben sevgilimin ailesiyle tanışmadım
Ailemle tanışmaya geldiklerinde gördüm ilk, pişman değilim

Sen tanışmak istiyosan tanış ama ne giysem nasıl davransam tuhaf geldi, nasılsan öyle olmalısın
Bi de ne hediyesi yahu, ikramlık bişey al git annesine kız kardeşine ne alacaksın şimdiden ne kadar tanıyosun ki..
Hicbirini tanımıyorum. O yüzden telaşım.
Konuyu açma nedenim sizlere danışmak. Bilmiyorum hediye mi alınır ne yapılır o yüzden. Nasıl davransam demem de büyüttüm ben durumu kafamda da, ondan öyle yazıverdim.

Biz abimin esiyle dışarıda tanıştık annemle ama kız cok konuşkan ve guleryuzluydu biz cok sevindik sempatik olmasına bence az konusmak cok da iyi bir sey degil

Ben de öyle sus pus halimden pek memnun değilim ama kolay kolay değişmiyor böyle şeyler kişiliğim, karakterim böyle. Genel olarak değiştirmeye çalıyorum ama...

Kendinizi oldugunuz gibi gosterin mutlaka. Oldugunuzdan farkli davranirsaniz ileride sorun oluyor. Ben tanismaya gittigimde yemek yemistik evde. Tatli olarak da irmik helvasi vardi. Hic sevmedigim halde yedim, gonulleri olsun diye de "cok guzel olmus, zaten irmik helvasi en sevdigim tatlidir" dedim. 9 yildir her yemege gittigimizde ben seviyorum diye yapiyor, ben de oturup pasa pasa yiyorum.

Hicbirini tanımıyorum. O yüzden telaşım.
Konuyu açma nedenim sizlere danışmak. Bilmiyorum hediye mi alınır ne yapılır o yüzden. Nasıl davransam demem de büyüttüm ben durumu kafamda da, ondan öyle yazıverdim.
Beni tanışmak gerer hele de sevgili ailesi
Ben gitmemiştim onlar ailemle tanışmaya gelince tanıştık
Ama kendim gitsem ikramlık alırdım, tanımadığım insanlara kişisel hediye alamam

ben yaş pasta almıştım diye hatırlıyorum. zaten ailesi sıcak hoşsohbet insanlar ben de kendim gibi davrandım zaman aktı gitti. her zaman giyindiğim gibi giyindim zaten normal zamanda da bakımlı ve uyumlu giyinmeye çalışırım. kısacası kendin olursan her şey yolunda gidecektir diye düşünüyorum. zaten sohbete başlayınca heyecanmış kıyafetmiş hepsi geçip gidiyor :)

Kendinizi oldugunuz gibi gosterin mutlaka. Oldugunuzdan farkli davranirsaniz ileride sorun oluyor. Ben tanismaya gittigimde yemek yemistik evde. Tatli olarak da irmik helvasi vardi. Hic sevmedigim halde yedim, gonulleri olsun diye de "cok guzel olmus, zaten irmik helvasi en sevdigim tatlidir" dedim. 9 yildir her yemege gittigimizde ben seviyorum diye yapiyor, ben de oturup pasa pasa yiyorum.

Ups o_O fena olmuş.

:KK53:

Nasıl giyiniyosan öyle giyin yani zaten dolabında olan birşey giy nasıl konuşuyosan öyle konuş öyle davran hanım hanımcık olcak diye uğraşma

Back
X