• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Ailesiyle Tanışma İçin Nasıl Hazırlanmalıyım?

Çok net açıklamışsınız teşekkür ederim :) Pastayı kendim yapıp götürsem sanki ayıp olur gibi geliyor. Çok saçma biliyorum. Ama sanki, ben marifetliyim, ben becerikliyim demeye çalısıyor gibi.o_O
Aynen onu demeye çalışacaksın zaten.:))bak sana bunu yaptım ama oğluna neler yapacağım,nasıl besleyeceğim.aç kalmaz,emin ellerde,korkma.diceksin:))))

Sakin cok konusmayin cok konusan cok hata yaparda kendimden biliyorum. Onlarin sorduklari sorulara cevaplar verip gecin. illaki konusacaksinizdirda ama siz ne demek istedigini anladiniz.. Acik seyler giymeki zaten buna dikkat Edersin. Cicek buyuk incelik. He bide elinden geldigince and ev islerine cay gotur getire bulasiga yardim et. Kopruyu gecene kadar diyomusum. Bol sans

Sakin cok konusmayin cok konusan cok hata yaparda kendimden biliyorum. Onlarin sorduklari sorulara cevaplar verip gecin. illaki konusacaksinizdirda ama siz ne demek istedigini anladiniz.. Acik seyler giymeki zaten buna dikkat Edersin. Cicek buyuk incelik. He bide elinden geldigince and ev islerine cay gotur getire bulasiga yardim et. Kopruyu gecene kadar diyomusum. Bol sans
Asla konuşkan biri değilim zaten. Bu öneri hayata geçirilmesi oldukca kolay olacak :) Teşekkürler

Simdiki aklim olsaydi hic hanim hanimcik olmazdim. Ay beni begensinler diye kasmazdim. Sirin gozukmek için etrafa gülücük sacmazdim.azicik cadi oldugumu hissetirmeye calisirdim ki degerimi bilsinler ,adam yerine koysunlar.Kayinvalide degil mi hepsi ayni... ( iş bu yorum sinirliyken yazilmistir. )

Simdiki aklim olsaydi hic hanim hanimcik olmazdim. Ay beni begensinler diye kasmazdim. Sirin gozukmek için etrafa gülücük sacmazdim.azicik cadi oldugumu hissetirmeye calisirdim ki degerimi bilsinler ,adam yerine koysunlar.Kayinvalide degil mi hepsi ayni... ( iş bu yorum sinirliyken yazilmistir. )

Değerinizi bilmediyse o kaybetmiş fairy, aman dertlenmeyin.

Yok yok sakın ilk kez giderken kendi yaptığın bir şeyi götürme. Sen kendini ona kanıtlamaya kabullendirmeye çalışmıyorsun. Itici görünmesin. Ben iş çıkışı yemeğe gitmiştim normal iş kıyafetlerimle. Giderken de eşime sormuştum ne alalım diye sevdiği tatlıdan almıştık. Heyecan yapma diyeceğim ama boşuna ben tir tir titremiştim :) Bunlar güzel anlar. İlişkiniz iyi başlasın ki iyi devam etsin. Bir de naçizane tavsiyem hemen sakın "Sen" diye hitap etme. Hep "Siz". Hatta düğünden sonra bile "Siz"

Yok yok sakın ilk kez giderken kendi yaptığın bir şeyi götürme. Sen kendini ona kanıtlamaya kabullendirmeye çalışmıyorsun. Itici görünmesin. Ben iş çıkışı yemeğe gitmiştim normal iş kıyafetlerimle. Giderken de eşime sormuştum ne alalım diye sevdiği tatlıdan almıştık. Heyecan yapma diyeceğim ama boşuna ben tir tir titremiştim :) Bunlar güzel anlar. İlişkiniz iyi başlasın ki iyi devam etsin. Bir de naçizane tavsiyem hemen sakın "Sen" diye hitap etme. Hep "Siz". Hatta düğünden sonra bile "Siz"
yüzde yüz katılıyorum ne hemen bilmemne teyze ne hemen anne (ki bazıları fazla canayakın olur ayyy ne teyzesi kızım anne de hişeiheihe yapıyolar), "siz" çok harikadır. normal şeyler giyinin, bide tatlı pasta bir şey aldığınız zaman tamamdır. kasmayın boşverin. nasılsanız öyle olun.

Merhaba, öncelikle konu başlığımla durumumu nasıl izah etsem bilemedim. Demek istediğim, deneyimlerinizden yararlanmak istemem.
Yaklaşık bir ay sonrasında erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağım. Nasıl giyinmeliyim, nasıl konuşmalı/davranmalıyım, giderken annesine veya kızkardeşine hediye almalı mıyım vs hakkında sizin deneyimlerinizi ve önerilerinizi rica ediyorum.
Konuyu açabileceğim en uygun yer olarak burayı bulabildim. Umarım doğru yerdeyimdir.
Hiç sıcak bakmıyorum arada resmiyet olmadan ya da kız tarafının ailesinin haberi olmadan bu şekilde tanışma olmasına resmen kendi aileni çiğnemek gibi geliyor bana

Bence de cok riskli bi durum ya.Nasil giyinilir ne konusulur cok heyecan dolu.Bilsem sana da tavsiye verirdm ama kelin ilaci olsa iste...

Hiç sıcak bakmıyorum arada resmiyet olmadan ya da kız tarafının ailesinin haberi olmadan bu şekilde tanışma olmasına resmen kendi aileni çiğnemek gibi geliyor bana

Neden ailemi çiğniyor olayım? Iki üç günlük bir birlikteliğimiz yok. Elbet bir gün tanışılacak zaten. Yalnizca ailece tanısmak için biraz erken.

Neden ailemi çiğniyor olayım? Iki üç günlük bir birlikteliğimiz yok. Elbet bir gün tanışılacak zaten. Yalnizca ailece tanısmak için biraz erken.
Bu benim fikrim ben tanışmam ama sana saygı duyarım ozaman şöyle belirteyim sevgilin ya da ailesi senin ailenin onayından geçti mi ya da evet bu iş olur dediler mi de siz tanışma telaşındasınız, ki bu konularda bayan olarak herzaman daha ağır takinilmasi gerektiği gorusundeyim

normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin ve öyle davran, giderken de pasta tatlı gibi bir şey götürebilirsin, sakın gerçekte olmadığın gibi davranma bir ömür rol yapamazsın, beklentilerini yüksek tutma, doğal ol yeter :KK66:

Back
X