Sevgilimin ailesiyle tanışmak istemiyorum

Canım klasik... Benim evlilik hakkında cekincelerim var şu an ama aileler hep aceleci. Konu sahibine de seslenelim bircok genc kiz yasiyor bunlari dikkat etsin bence. Sevgilim asiri aileci ,Kv de ipleri eline almak istiyor şimdiden, yok esyaniz böyle olsun bize şu kadar sıklıkla gelirsiniz düğün böyle olsun nişan olmasın daha ortada fol yok yumurta yokken. Bi de benim başıma anca dizi filmlerde olacakbilecek bi şey geldi :/ bende hüseyin rahminin kaynanam nasıl kudurdu diye bi kitabi var müstakbel kv onu gördü bozuldu galiba :olamaz: o cidden aklimın ucundan gecmeyecek bi olaydı konusunu bile açtım. Böyle tuhaf tuhaf aksilikler, çay kahve dokmeler ,mustakbel kvden tripler ,kpederden ağız aramalar hemen yüzük takalim diye kvnin ağız aramak için annemi aramasi ,sürekli bi yerlere çağırmasi ,benim oğlum söyle iyi böyle iyi demesi ,annemin ,özellikle despot bi insan olan babamin kızması... yaz yaz bitmiyor ki ben daha hemen evlenmeyi de düşünmüyorum hatta cekincelerim yüzünden bayagi yıllara yaymayı düşünüyorum .babama dışarıda gorusmuyoruz görücu gibi dusun dedim çok despottur sustu biraz ama hala kızgın. bi anlik gaflet anında tamam dedik annemle sevgilimin ısrarına dayanamayip tanışma evlilik muhabbetlerine girdik .konu sahibi bak size diyorum sakın... kesin olarak evlenmek istiyorum demeden tanışmayin, söz nisan düğün yapıcaz artık istiyorum diyin evlilik öncesi tanışın öyle olsun. Kusura bakmayın çok uzun yazdım dolmusum :KK43:
kitap efsaneymiş :D

ahahahha :D müsait olursan mesaj atar mısın konuşmak çok isterim..

ben seni iş resmiyete dökülmeden tanıştıramam kendi ailemle, işi resmiyete dökemeyiz okullar bitmeden, ailem karşı çıkar, hem kendi ailemin arkasından iş çevirmiş gibi olurum seninkilerle şimdiden tanışırsam, bu sebeplerlede tanışamam maalesef de. hiç gerek yok. sevgiliyken anlaşamayıp ayrılmakla, aileler devreye girdiğinde anlaşamayıp ayrılmak kıyas bile götürmez.

Yaşlar kaç, ne kadarlık bir ilişki bunlar önemli. üst sınıfsanız tanışmakta bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Canim iyiki yuz goz olmamissiniz bir de olsaniz nasil olurdu? Yuz goz olmaktan anladiginiz ne ki? Daha ortada ciddi bir sey olmadan gereksiz samimiyet kurmak.

Medeni insanlar gibi tanisti, yuz goz olmadik. Gerci ben sansliydim cok sukur kayinvalidem gordugu gunden beri cok sever beni, ama sevgilisinin kalbini kiracagina tanissin daha iyi.

Evlenmeden ailesinin tanımak avantajda olabilir. Mesafeni tanıştıktan sonra da koruyabilirsin..

Back
X