- 23 Ağustos 2012
- 51.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.715
- 898
- Konu Sahibi Ipek cigdem
Bence açıkça sorun burdan böyle olmaz. İstemiyor mu, korkuyor mu başka bir şey mi ...biz bilemeyiz ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tamamen buna benzer bir durum yaşadım.Çünkü evleneceği insan sen değilsin. Benmde eşimden önce 5 yıllık ilişkim vardı çok iyiydi herşey. Ailesi acaip seviyordu beni. Sonuç benm evlilik ısrarlarımdan sonra. Evlilik adamı değilim ben yapamam dedi ayrıldı. Sonra başkasını buldu 6 ay içinde evlendi.
İnsan sevdiği adamın ne hissettiğini ne düşündüğünü nerde ne yapacağını bilir . Demekki siz kocanızın huyunu ögrenenemişsiniz . Keşke evlenmeseydiniz o adamla yazık etmişsiniz kendinize .
Düşünmüyor demek ki.. nedense bizlerin de evlenmeden önce cccooook uzun süreli beraberliklerimiz olup hüsranla bitenler nne demek istediğimi anlarMerhaba ,
6 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorunumuz yok ailesi maddi durumu vs. bi problem yok . Sevgisinden de bi şüphem yok bu zamana kadar hiçbir yanlış yapmadı . Çok değer veriyor ama hep evlenmekten uzak . Evlilik lafı açmamak için uğraşıyor . Benim de iş durumun gayet iyi benle ilgili bir sorunu da yok . Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım . Ve her zman bana dürüst davranır benle ilgili bişe olsa bunu zaten söylerdi . Evlilik ona neden bu kadar ters sizce ?
Ahhhh canm yaaa kocana laf ettik diye dokundu muÇatır çatır sevgilinizi savunacaktınız neden konu açtınız anlamadım? Kimse kimsenin sevgisinden ve ne yapacağından ASLA emin olamaz ne hikayeler okuyoruz burada... Bence kendine yazık eden biri varsa o da sensin. kör kütük bağlandığın 6 yıllık ilişkin olan adama daha korkudan evlilik ile ilgili konu bile açamıyorsan sana yazık. Değil 6 yıl 6 ay da bile ilişkinin gidişatı şekillenir. Bi çok kişinin söylediği gibi adamın evlenmeye değil seninle evlenmeye gönlü yok. Nasılsa kaybetmemek için sessiz sedasız bi köşede sinip beklemeyi kabullenmişsin neden açsın ki adam konuyu 30 a kadar bi bekle hele senden daha iyisini bulamazsa evlenir elbet. Forumda gelip milletten yardım isterken de biraz eleştiriye açık olmanı tavsiye ederim erkek arkadaşının avukatlığını yapmak için ona buna çemkirene kadar biraz kendi avukatlığını yap ki yarına hayatında soru işaretleri olmadan uyanmanın dayanılmaz hazzını yaşa...
Zman gösterecek demekki onu da :)Bir psikologun lafı vardı.Evlenmeyen erkek yoktur, seninle evlenmeyen erkek vardır diye. Sizinle olmadıgı gibi kısa sürede başkasıyla evlenebilir. Birşeyler eksik olabilir aranızda, yoksa gerçekten seven isteyen erkek her engeli aşar evlenmekten de kaçmaz.
25 oldukYaşlar?
Düşünüp düşünmediğini Bilmiyorm konuyu açmamak için sordum burda da :)6 yıl çok uzun bir süre. Evlenmeyi hala düşünmüyorsa daha fazla vaktinizi harcamasın.
Ne üzücüDüşünmüyor demek ki.. nedense bizlerin de evlenmeden önce cccooook uzun süreli beraberliklerimiz olup hüsranla bitenler nne demek istediğimi anlar ☹
bende arkadaslarin dedigine katiliyorum evlenecegi kadin sen degilsin bir erkek evlenmek istesin daglari deler benim esim imkansizlari badardi o kadar yokluktaMerhaba ,
6 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorunumuz yok ailesi maddi durumu vs. bi problem yok . Sevgisinden de bi şüphem yok bu zamana kadar hiçbir yanlış yapmadı . Çok değer veriyor ama hep evlenmekten uzak . Evlilik lafı açmamak için uğraşıyor . Benim de iş durumun gayet iyi benle ilgili bir sorunu da yok . Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım . Ve her zman bana dürüst davranır benle ilgili bişe olsa bunu zaten söylerdi . Evlilik ona neden bu kadar ters sizce ?
Atar degil bu konuşuyoruzİyide ona buna atar yapacaksanız neden açtınız konuyu. Sevgilinizin sevgisinden ve aşkından o kadar eminseniz niye dert ediyorsunuz. Bence burada kadınlara yaptığınız atarı adama yapsaydınız belkide derdini öğrenirdiniz. Ama arkadaşlar haklı büyük ihtimalle sizi seviyor ama sizsiz yapamayacak kadar da aşık değil ve hayatını sizle geçirmek istediğinden emin değil. Ayrıca evlilik terapistlerininde ortak söylediği birşey var ki bir adamı ancak okulu falan bitip, sosyal ortam ve kariyer olarak istediğini ettiğinde tanırsınız diyorlar ve özellikle öğrencilikte başlayan ilişkilerin bu nedenle çoğunun ayrılıkla bitmesini buna bağlıyorlar. Sizin ilişkinizde adam artık sizle evliliği mutlak gerçekleşmesi gereken bir olgu olarak görmüyor demek ki, sizden daha iyi seçeneklerinin de olabileceğini düşünüyor olabilir. Zira önceden evlenelim diye konuşan adamın sonradan bu konuda uzak durmasının mantıklı bir açıklaması yok. Ayrıca neden benle beraber demişsiniz ya bence olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz, şuan için hayatında daha iyi bir seçenek yoksa neden sizden ayrılsın. Sonuçta şuan için ona hiçbir konuda baskı yapmıyorsunuz, madem evlenmek istiyorsunuz beklentinizi söyleyin erkek arkadaşınıza, sizin talebinizi haklı görüp sizden vazgeçmezse dediğiniz gibi en fazla biz yanılırız. Ama adam sizle evlenmek gibi bir niyeti olmadığıjı söylerse sizde ona göre önünüze bakarsınız.
Aferin eşine tebrik ettimbende arkadaslarin dedigine katiliyorum evlenecegi kadin sen degilsin bir erkek evlenmek istesin daglari deler benim esim imkansizlari badardi o kadar yoklukta
bir sure takipte kal oluruna bak simdiliklik hatta kinuyu net bir gun sor bakalim ne diyecekAferin eşine tebrik ettimfazlasıyla performans bekliyorm bende
Evet haklısınız ama bu konuyu ben açmak istemiyorm ..Bence açıkça sorun burdan böyle olmaz. İstemiyor mu, korkuyor mu başka bir şey mi ...biz bilemeyiz ki.
Öyle yaptım konuyu ben açmak istemiyorm teşekkürlerbir sure takipte kal oluruna bak simdiliklik hatta kinuyu net bir gun sor bakalim ne diyecek