• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Amaci Ney ?

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
13
4
1
35
5 gündür çıkıyoruz biliyorum daha çok çok erken iliskimiz hersey basta cok iyiydi dunden beri bi soğuk cevaplar veriyo dun telefonum kirildi fazla yazamiycam dedi ama beyefendj bugün girmis bende mesaj attim ama bana görüldü atti sonrasinda hikaye falan da atti ve hic yazmadi yine girdiginde. sizce napim ben şimdi?

Daha 5 günlük bir ilişkiniz var. Hem de sevgilin varken başka bir erkekle konuştuğun için sana soğuk davranıyor olabilir mi? Daha 4 günde aldatmış oldun çocuğu. Yaşın çok küçük sanırım.

Benden sana tavsiye biraz daha olgunlaşmadan erkek arkadaş olaylarına ara ver... Ya iki kişinin arasında kalıyorsun ya elde etti diye düşünmesn diye başka erkekle konuşuyorsun şimdi de gelmiş bu çocuk bana neden böyle davranıyor diyorsun senin yüzünden olmasın ?
Not : " ney " değil "ne "...

Sevgiyi, sevgili kavramını bu kadar basit e alan bir nesil yetişiyor.
Gerçek duyguları genç yaşta çok çabuk tuketten bir nesil yetişiyor.

Sistem herşey i çok çabuk tüketmemiz için tasarlanıyor ve daha da tasarlanacak.

Whatsapp, instagram, sosyal medya, son görünme tarihi, mavi olan çift tık, yok cevap vermedi, sevgilimi denemek için başka erkekle konuştum, küçük entrikalar, büyük takıntılar.

Sevmek bu değil. Hayat bu değil.
Klasik olacak belki ama klasik olan herşeyi severim : Sevgi emek ister, sevmek sabır işidir, seviyorsan plan yapmaszın dürüst olursun, beynin ile değil kalbin le konuşursun ve kalbinle hareket edersin.

Ama suç sizde değil. Kesinlikle sizde değil.
Asıl suç bizde. 80 ler sonu ve 90 lar başı doğanlar : 87 - 92 jenerasyonu.

Çünkü robot sistemi tasarlanırken biz gençtik, biz baş kaldırabilirdik bu sistemin tasarlanmasına.
Ama yapmadık. Bizimde hoşumuza gitti.
Hayatımız kolaylaşır sandık.

Önleyemedik. Sisteme karşı çıkamadık.
Sevgi kavramını koruyamadık.
Robotların içimize sızmasına izin verdik.

Sonuç ortada.

Artık bir ilişki içerisine girmeye korkar olduk. Çocuk mu? Anne bile olmak istemiyorum. Tek kalmak herşey den daha kolay geliyor.

Tükettik herşeyi.

Siz birbirinize değer vermiyorsunuz ki neden ilişki yaşıyorsunuz ? Zaman doldurmak için ise neden takılıyorsun hareketlerine ?

Back
X