Sevgilimin annesi ameliyat olacak

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Sevgilimin annesi rahim ameliyati alinacak kist varmis kanser mi degil mi henuz belli degil. Bu ameliyatin buyuklugu nedir ameliyat sonrasina ayarladigimiz tatil planimizi iptal etmeli miyiz? Ameliyat iyi gecerse gitmemiz sacma mi olur büyüklüğünü riskini bilemedigimden soruyorum nasil davranmaliyim bu durumda? (ameliyati hastaligi falan daha dun öğrendik tatil planini onceden yapmistik yani) Bu arada dogru duzgun ne oldugunu kendileri bile bilmiyorlar sanırım kist buyuk mu nedir hic haberimiz yok...

Bence tatil planını erteleyin.belki allah korusun kanser diyecekler ne malum?Yinede gidecek değilsiniz..hem ameliyat küçükte olsa bırakıp tatile gidilmez.Ve tabiki geçmiş olsuna gitmeniz gerek.

Geçmiş olsun.
Bi tanıdığımız da aynı ameliyatı oldu o sadece 2 3 gün rapor kullandı sonra hafta sonu izniyle birleştirip ve işe başladı.
Ama sonrasında patoloji sonuçları kötü olduğu için (yaklaşık 1 ay sürdü yanılmıyorsam sonuç alması) rahminin alınmasına karar verildi.
Rahmi alındıktan sonra da 30-40 gün arası rapor kullandı. 2 3 ay geçti ama halen ağrıları oluyor.
Yani ilk etapta bakımlık bir şeyi olmamıştı ama kişiden kişiye değişir tabii ki bu durum.

Ameliyatta komplikasyon olusmazsa bir problem olmaz. Ama sonuçların çıkması 1 ayı bulabilir.

Sevgiliniz ne düşünüyor bu konuda?

Parça alınacak anladığım kadarıyla,başka bir durum yoksa ameliyat gibi değil 2 güne toparlar diye düşünüyorum.
Sevgiliniz zaten kendi iptal etmek ister tatili,kendi aranızda konuşmadınız mı ?

Geçmiş olsun. Aynı ameliyatı halam oldu kist alındı. Patoloji raporu temiz geldi sözüm ona ama hastalık ilerlemiş bu arada.
Ameliyat hem zor hem rapor ne olur bilinmez. Tatil'e her zaman gidilir bence erteleyin ve yanında olun.

Parça alınacak anladığım kadarıyla,başka bir durum yoksa ameliyat gibi değil 2 güne toparlar diye düşünüyorum.
Sevgiliniz zaten kendi iptal etmek ister tatili,kendi aranızda konuşmadınız mı ?

Parca bugunlerde alinacak ama sonuc iyi de olsa kotu de olsa rahim alinacakmis anladigim kadariyla. Dedigim gibi kendileri bile tam bilmiyorlar galiba durumu

Back
X