Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erkek arkadaşınız ve annesi gerçekte nasıl insanlar; anlattıklarınızın gerçek kişi, kurum ve kuruluşlarla(!) ne kadar ilgisi var bilmiyorum. Ancak muhabbet kuşunun yemini, suyunu koymak için karşı tarafın evinde kalmaya gerek yok.

Bir başkasının evinde izinsiz gece kalıp, bir de o insanın evinden sosyal medyaya hikaye atmakta oldukça tuhaf.

Ön koltuk senin dediyse gerisini süttüret nfnfn

Sende inandın mı

O değil de kuşun adı ne?

Arkadaşım okuman yok mu ne izinsiz kalması annesi kal kal diye tutturdu.

Ne ara geldi bu guncelleme yav az yavas salla
Hala ön koltuk diyorsun
Kuş sunlari okusa püüü ben kadar aklin yok der sana

sen aliyi seviyorsun da ali annesini seviyor seni degil

Queen şekerim Ali ye saydırdın,sövdürdün tatmin mi oldun şimdi. Yoksa biz yazarken bir kaç hafta mı geçti kuzum.
Böyle hızlı R ben hiç görmedim ayoll

Söylenen lafları hareketle desteklemese inanmam tabii ki çok uzun olmasın diye yazmıyorum tam olarak neler olup bittiğini ama galiba ilişkimi baştan sona anlatan farklı bir konu açacağım
Lütfen kuşla ilgili daha çok bilgi ver piliiis
Ayrıca ali seni kandırıyor

Söylenen lafları hareketle desteklemese inanmam tabii ki çok uzun olmasın diye yazmıyorum tam olarak neler olup bittiğini ama galiba ilişkimi baştan sona anlatan farklı bir konu açacağım
Kk bir başka pişmiş kuş konusu daha kaldıramaz bacım, sen anlat bütün güncellemeleri burdan

Queen şekerim Ali ye saydırdın,sövdürdün tatmin mi oldun şimdi. Yoksa biz yazarken bir kaç hafta mı geçti kuzum.
Böyle hızlı R ben hiç görmedim ayoll
Aynen şekerim son zamanlarda gelişme var dedim diye r yapmış oluyorum ilkokul terk misin şekerim bunlar aylar öncesinin olayları sana okuduğunu anlama kitabı hediye etmek istiyorum

Ne olursa olsun ön koltuk senin diyen erkek,evlenilecek erkektir net.Bence hemen bas nikahı.

Köyü birbirine katacak kuşuyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…