Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bide balkona kedi bıraktın mı tamamdır bu iş shsjjajjaja

Kurgu diyenler arkadaşlar hayatınızda hiç mi kötü insanlarla karşılaşmadınız hiç mi kendinizi entrikanın ortasında bulmadınız böyle bi konuda niye kurgu yapayım hesabı bile bunu anlatmak için açtımmmm

Ee sen ne duymak istiyorsun milletten,
Ayrıl diyorlar ayrılmıyorsun,
Kuşu pişir diyorlar pişirmiyorsun

yav kurgucum.. ay pardon ravenqueencim neden hala ısrarcısın ki çok eğlenceli tamam kabul et işte sen de burda ciddi ciddi akıl verenler var hala kurgu diyenlerle uğraşıyosun. bir dahaki konunda buna dikkat et daha çarpıcı olue

Sen de sağlıklı gelmedin bana. Aliyle sakın ayrılma da başkasına denk gelmesin. Annesiyle aynı evde oturmanı da şiddetle tavsiye ediyorum

şimdiden böylelerse ilerde çok daha kötü şeyler yaşarsın yol yakınken vazgeç hayatını mahvetme Ali tam bir ana kuzusu annesiyle göbek bağı kopmamış hala sizin ilişkide 3.kişi resmen annesi Alide halinden memnun.Ali seni hiç düşünmüyor sevmiyor belli yol yakınken kurtul

Sen de sağlıklı gelmedin bana. Aliyle sakın ayrılma da başkasına denk gelmesin. Annesiyle aynı evde oturmanı da şiddetle tavsiye ediyorum
Herkesin sağlıklı sağlıksız davranışları olabiliyor ama benim tek zararım kendime. Annesiyle de ölsem aynı evde oturmam onun ihtimali bile yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…