- 18 Haziran 2015
- 4.480
- 44.589
- 708
- Konu Sahibi theravenqueen
-
Annesi kuşunu kedi kapar diye gelmez zaten. Alide anası gelmiyor diye gelmez. Sende kaldın mı kedilerleHerkesin sağlıklı sağlıksız davranışları olabiliyor ama benim tek zararım kendime. Annesiyle de ölsem aynı evde oturmam onun ihtimali bile yok.
Olm bin tane şey söyledim en mantıklı o mu geldi kckckck
Aliyle oturmaya OKsin yaniHerkesin sağlıklı sağlıksız davranışları olabiliyor ama benim tek zararım kendime. Annesiyle de ölsem aynı evde oturmam onun ihtimali bile yok.
Ali nin annemle yaşayalım diye bir isteği yok o da rahat edemeyiz olmaz diyor zaten. Ben yeni mezun oldum henüz iş bulamadım o yüzden beraber ayrı eve çıkalım diye diretemiyorum. Ama maddi özgürlüğüme ulaştığımda benimle beraber yaşamak zorunda annem evleniyor şehirden taşınacak bende tek kalacağım ya ev arkadaşı bulacağım ya benimle yaşayacak yani tercih onun.Annesi kuşunu kedi kapar diye gelmez zaten. Alide anası gelmiyor diye gelmez. Sende kaldın mı kedilerle
Kuşum Aydın jdhdCiddi soruyorum merak ettim.
Konserde anne oğul sarılmışlar ya!
Kimin konseriydi?
Ayrılmaya niyetin yok belli. Bu çocuk seninle zor evlenir ama evlense de çok mutsuz olacaksın söyleyeyim.Herkesin sağlıklı sağlıksız davranışları olabiliyor ama benim tek zararım kendime. Annesiyle de ölsem aynı evde oturmam onun ihtimali bile yok.
Annesinin jenerasyonundan birisi annesi çok seviyormuş o şarkıcıyı ondan onu da getirmiş.Ciddi soruyorum merak ettim.
Kimin konseriydi?
ali de evlenince pişirecekKuşu pişirmeyi düşünüyorum o mantıklı geldi xd
Kuşum Aydın’ın kfjfjCiddi soruyorum merak ettim.
Kimin konseriydi?
Ulan kapak oldum ndndncKuşum Aydın jdhd
Nolcak kız sanki otursan, bir onun boynundan öper bir senin gül gibi geçinir gidersinizHerkesin sağlıklı sağlıksız davranışları olabiliyor ama benim tek zararım kendime. Annesiyle de ölsem aynı evde oturmam onun ihtimali bile yok.
Sacmaliklardan sacmalik begen. Siz de normal degilsiniz. Her seyi normalmis gibi anlatmanizdan belli. Adamin kizina tecavuz ederler insallah diye beddua eden fesat kotu bir kadin oldugunu ogrendigim an Ali'yi ghostlardim ben olsam. Hadi o zaman yapmadiniz. Su alintiladigim durumu kabul etmesi bile midenizi bulandirmamis. Hi hii cok seviyorsunuz. Mideniz bayagi genis. Siz bu aileyle iyi anlasirsiniz, devam.Annesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
ya dkxjkjd ne olacak annesi kediye bi iftira atar hayvana kırmızı bülten çıkarırlar dlzjzlsjsknsAliyle evlenirsen ilerde kedilerinin yasayacagi travmaEki Görüntüle 3624218
İyide demiş ya annemi nasıl yalnız bırakayım diyeAli nin annemle yaşayalım diye bir isteği yok o da rahat edemeyiz olmaz diyor zaten. Ben yeni mezun oldum henüz iş bulamadım o yüzden beraber ayrı eve çıkalım diye diretemiyorum. Ama maddi özgürlüğüme ulaştığımda benimle beraber yaşamak zorunda annem evleniyor şehirden taşınacak bende tek kalacağım ya ev arkadaşı bulacağım ya benimle yaşayacak yani tercih onun.
Biz biliriz o jenerasyonu kim?Annesinin jenerasyonundan birisi annesi çok seviyormuş o şarkıcıyı ondan onu da getirmiş.
Bu kedilerin hakkını kim savunacakAliyle evlenirsen ilerde kedilerinin yasayacagi travmaEki Görüntüle 3624218
Bazı gelişmeler var aslında artık ne olursa olsun ön koltuk senin diyor ben seni kimseye ezdirmem falan moduna girdi son bir kaç haftadır. Bu yüzden annesine git köyde yaşa orası sağlığına iyi gelir diyebilir diye düşünüyorum benim de tek yaşamama bir kaç ay var o zamana kadar ikna ederim diye düşünüyorumİyide demiş ya annemi nasıl yalnız bırakayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?