- 22 Haziran 2016
- 93
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Erkek arkadaşıma sormasını istedim ama hala sormadı .annesi elini öptürmeden askerden önce ilişkinize isim koydurmaya çalışan birine öncelikle "annen neden elini bana öptürmüyor?" diye bir sorar mısınız?
İstenmediğimi düşünmüyorum . Aramız çok iyi . Ama neden böyle bişey yapıyor anlamıyorum.Herkese verip sana vermiyorsa e istenmiyorsun?
Bu arada bayram dışında el öpme ya, garip duruyor. Bayramda da sadece para vereceklerin öp
sormadıysa sen de askerden önceki isteğini askıya alabilirsin.Erkek arkadaşıma sormasını istedim ama hala sormadı .
Ne zaman bir aile ortamına girsem büyüklerimin elini öperim. Alışkanlık.Sevgilinin evine her gittiğinde niye annesinin elini öpmek istiyosun ki.
Bu sefer öpememişsiniz...Ne zaman bir aile ortamına girsem büyüklerimin elini öperim. Alışkanlık.
İlk başlarda opturuyordu . Son 2 3 aydır vermiyor elini yanağimi opuyorBenimkinin annesiyle ilk tanismamizda bende kadinin elini opmemistim..
Sonradan niye opmedi demis benim icin.. Kasitli olarak yaptigim bir sey degildi heyecandan unutmustumm
O geldi aklima yaDemek ki el opturmeyenlerde varmis
Bir kere bile opturmedi mi elini
Vermese vermesin. Cok mu meraklisin k..çını sildiği, yıkayıp yikamadigini asla bilemeyeceğim bir eli öpmeyeİyi geceler. Yeni uyeyim. Birseyler danışmak istiyorum. 3 senelik bir beraberligim var. Ben 20 sevgilim 22 yaşında. Birbirmizi çok seviyoruz. Aileler tanışıyor . Yalnız bir sorun var . Ne zaman sevgilimin evine gitsem annesi bana elini opturmuyor . Herkese veriyor elini bana vermiyor. Sizce neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?