sevgilimin annesi elini opturmuyor

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
29
İyi geceler. Yeni uyeyim. Birseyler danışmak istiyorum. 3 senelik bir beraberligim var. Ben 20 sevgilim 22 yaşında. Birbirmizi çok seviyoruz. Aileler tanışıyor . Yalnız bir sorun var . Ne zaman sevgilimin evine gitsem annesi bana elini opturmuyor . Herkese veriyor elini bana vermiyor. Sizce neden ?

öptürmiycem işte öptürmiycem benım degılmı opturmıycem tribi yapıyodur belkı

annesi elini öptürmeden askerden önce ilişkinize isim koydurmaya çalışan birine öncelikle "annen neden elini bana öptürmüyor?" diye bir sorar mısınız?

Başkasına öptürmese yaş meselesi, kaldıramıyor diyeceğim ama, sadece size özel böyle davranması hiç de olumlu yorumlanacak bir şey değil.
Ya işler ciddiye dönmeden böyle annecilik muhabbetine bir sınır koymak istiyor ya da size karşı önyargıları var.

Benimkinin annesiyle ilk tanismamizda bende kadinin elini opmemistim..
Sonradan niye opmedi demis benim icin.. Kasitli olarak yaptigim bir sey degildi heyecandan unutmustumm
O geldi aklima ya Demek ki el opturmeyenlerde varmis
Bir kere bile opturmedi mi elini

İlk başlarda opturuyordu . Son 2 3 aydır vermiyor elini yanağimi opuyor

Vermese vermesin. Cok mu meraklisin k..çını sildiği, yıkayıp yikamadigini asla bilemeyeceğim bir eli öpmeye

Elini öptürcek pozisyona gitirip ağzının içine sokan teyzelerden olsa daha mı iyiydi :)) öpme boşveerrr.. bunun dışında herhangi bi sıkıntınız var mı?

Önceden öpturuyormus şimdi öptürmuyor Ya bir hata yaptığını düşünüyor ya da iş ciddiye bindi seni istemiyor.

Iyi yanindan dusun.
Belkide elinde mantae vardir?
" herkesin cani cehenneme yeterki gelinime gecmesin mantar' diye hrkesin opmesine izin veriyodur ama sana izin vermiyorlar?
Cok tatli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…