Sevgilimin annesi neden böyle davranıyor olabilir?

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar..
Sevgilimin annesi sürekli beni arar, sohbet ederiz. Ama bazen canımı sıkan laflar duyuyorum sevgilimden ve kuzenlerinden...
Geçen gün yine beni aradı. O sırada yemek yiyordum. Açtım telefonu, ne yapıyorsun dedi. Bende yemek yiyorum demedim. Telefonu kapatmak istiyormuş gibi olur, öyle anlarsa ayıp olur diye düşündüm. Oturuyorum dedim.İşin var mı dedi. Yok teyze sadece bulaşık yıkayacağım evdeyim bugün dedim. 20 dakika falan konuştuk. Öğle saatleriydi. Sonra akşamına sevgilim bana mesaj attı annemle konuşmuşsunuz diye. Annesi benim hakkımda bulaşıkları geç saate bırakmış demiş. Bende çok sinirlendim ne hakla böyle konuşuyor dedim. Sevgilim de bir acayip ne diye söylüyor bana... Annesine yanlış davrandığını söylemesi gerekirken bana laf taşıyor. Ben kızınca cevabını verdim hem bu kadar kızmana lüzum yok,seni kıskanıyor dedi. Kızlar siz olsanız kızmaz mısınız? Bana gayet canım cicim sürekli arar, meğerse arkamdan atıp tutuyormuş. Şimdi şüpheleniyorum kim bilir neler vardır bilmediğim.
Bir de sevgilime ben delilahdan daha güzelim değil mi diyormuş sürekli... Kuzenlerine de soruyormuş. Kızlar bana anlattı. Sevgilim de anlattı. Çok üzülüyorum ona ne yaptım ki ben. Neden bana böyle davranıyor. Onun bu davranışlarına karşı nasıl hareket etmeliyim. Bu insanın amacı nedir? Daha önce böyle şeyi ne duydum ne gördüm. Kocaman kadın beni kendiyle nasıl bir tutup kıyaslıyor ve arkamdan laf ediyor aklım almıyor. Kızlar ne yapmalıyım bana yol gösterin.

:confused:
enteresan davranışlar,
bence telefonla konuşma süresini kısaltarak yavaştan mesafeyi artırın.
bu kadın değişmeyecek en azından siz onun dengesiz tavırlarından kendinizi bir nebze koruyabilirsiniz belki.

erkek arkadaşınız ise ayrı alemmiş gerçekten, onun da amacını sorgulamak gerekir.

:confused:
enteresan davranışlar,
bence telefonla konuşma süresini kısaltarak yavaştan mesafeyi artırın.
bu kadın değişmeyecek en azından siz onun dengesiz tavırlarından kendinizi bir nebze koruyabilirsiniz belki.

erkek arkadaşınız ise ayrı alemmiş gerçekten, onun da amacını sorgulamak gerekir.

İnanın amaçlarını anlayamıyorum. Erkek arkadaşım her şeyi bana anlatıyor. Oysa böyle şeyler anlatılmaz.

Bi insan gelini olacak kişiyle kendini nasıl ayni kefeye koyup kiyaslar anlayamıyorum yani!!!
Benim de oğlum var Allah aklımı almasım böyle şaşırtmasın ne demek ben ondan daha güzelimm...
Kv adayınız abartms sizde net olun konuşmak istemediğjnizde belirtin rahatsız olur ayıp olur demeyin sınırınızı koyun yoksa haliniz kötü

Bi insan gelini olacak kişiyle kendini nasıl ayni kefeye koyup kiyaslar anlayamıyorum yani!!!
Benim de oğlum var Allah aklımı almasım böyle şaşırtmasın ne demek ben ondan daha güzelimm...
Kv adayınız abartms sizde net olun konuşmak istemediğjnizde belirtin rahatsız olur ayıp olur demeyin sınırınızı koyun yoksa haliniz kötü

Erkek arkadaşımla 4 yılı aşkın beraberiz. Sizce annesinin bu tavırlarından dolayı ayrılmalı mıyım? Sonuçta bu kadını bir ömür görmem gerekir evlenirsek...

erkek anneleri çocuklarının başka bir kadını sevmesine tahammül edemiyor.
sevincede oğluna hemen onun kötü taraflarını anlatmak uzaklaştırmaya çalılmak istiyor..
çevresine de sürekli ben daha güzelim diim diye sorarak ego tatmini yapıyor.
evlenirseniz daha sıkıntılı şeyler yaşayacaksınız şimdiden hazırlıklı olun.

Enterasan olan sevgilin bence tam bir mahalle teyzesi "annem seni kiskaniyor."nedir ya? Yok arkandan sunu bunu dedi..
Ortalik karistirmaya yer ariyor resmen. Senin dediklerinide anasina yetistiriyordur belki. Anasina bak oglunu al. Ama oglu kaynanadan beter. :d haha

Erkek arkadaşımla 4 yılı aşkın beraberiz. Sizce annesinin bu tavırlarından dolayı ayrılmalı mıyım? Sonuçta bu kadını bir ömür görmem gerekir evlenirsek...
Ayrılın diyemem sizin kararınız ama çok çekeceğiniz garanti
Annesi epey abartmış çünkü

erkek anneleri çocuklarının başka bir kadını sevmesine tahammül edemiyor.
sevincede oğluna hemen onun kötü taraflarını anlatmak uzaklaştırmaya çalılmak istiyor..
çevresine de sürekli ben daha güzelim diim diye sorarak ego tatmini yapıyor.
evlenirseniz daha sıkıntılı şeyler yaşayacaksınız şimdiden hazırlıklı olun.

Ayrılmalıyım değil mi? Ya aslında ben böyle hayal etmemiştim gerçekten annesini sevmek istemiştim. Ama annesi bu şekilde davrandıkça sevemiyorum.

Ayrılmalıyım değil mi? Ya aslında ben böyle hayal etmemiştim gerçekten annesini sevmek istemiştim. Ama annesi bu şekilde davrandıkça sevemiyorum.

iyide davransa içten içe her zaman kıskanacak..
çünkü oğlu nasıl ondan başkasını sevebilir aklı bunu hiç bir zaman almayacak..

Enterasan olan sevgilin bence tam bir mahalle karisi "annem seni kiskaniyor."nedir ya? Yok arkandan sunu bunu dedi..
Ortalik karistirmaya yer ariyor resmen. Senin dediklerinide anasina yetistiriyordur belki. Anasina bak oglunu al. Ama oglu kaynanadan beter. :d haha

Evet ona da ayrı kızıyorum. Ben annesi hakkında öyle absürt bir şey demedim ama umarım çok sinirlendiğimi söylemiştir.

Sorun sevgilinizde, siz annenizin onun hakkindaki kucuk elestirilerini, olumsuz yorumlarini, takilmalarini vs gidip ona yetistirir misiniz? Olmaz ya diyelim babaniz ben x den yakisikliyim dedi, anaokulu cocugu gibi kosa kosa x e babam senden yakisikliyim dedi denir mi?

Evet ona da ayrı kızıyorum. Ben annesi hakkında öyle absürt bir şey demedim ama umarım çok sinirlendiğimi söylemiştir.
Soylemistir soylemistir. Valla mahalle karisi yazinca resmen hakaret gibi olmus teyxesi diyerek masumlastirdim ama asagi kalir yani yok. -.-

Sorun sevgilinizde, siz annenizin onun hakkindaki kucuk elestirilerini, olumsuz yorumlarini, takilmalarini vs gidip ona yetistirir misiniz? Olmaz ya diyelim babaniz ben x den yakisikliyim dedi, anaokulu cocugu gibi kosa kosa x e babam senden yakisikliyim dedi denir mi?

Tabi ki denmez, annem de annesini sevmiyor. Annemle dertleşmiştik çok ayıpladı ama gidip annen anneni ayıpladı demedim.

20 dk konuşacak ne buldunuz merak ediyorum.Bulaşık meselesine gelince;en iyi gelin ev işini seven gelin bilmiyor muydun kvlerin gözünde.:KK48:

Sevgilini şimdiden böyleyse gelecekle ilgili endişelerim var acaba bir süre ayrı mı kalsak diyerek tehdit et.

Çok ciddiyim ve uzun bir süre arama tutuşsun. Şimdi den böyleyse çok uğraşırsın. Ayrıca söz yok nişan yok görüşme bir daha telefonda o kadınla.

Saçmalamış kadın. Bence aramayın açmayın içli dışlı olmayın. Henüz bu aşamadayken çok fazla bana göre 20 dk filan konuşmak nedir ki

Back
X