Sevgilimin annesi

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
Merhaba kızlar dertmi bilmiyorum bu ama bu ara çok takıldığım konu bu konuda yorumlarınız benim için önemli aralık ayında nişanlanıyoruz uzun süredir birlikte olduğum kişiyle Seneye yaz düğün annesi çok tatlı bi kadın ama sürekli daha önceki diğer oğlunun eşinin düğünde çok masraf yaptıklarını herşeyin pahalısını aldırdığını vs ima ediyor sevgilim 2 kardeşler mesleği gereği güzel bi geliri var yıllık olarak diğer kardeşi işçi bugün sevgilimin annesi benim oğullarım kazandığı parayı bize verirler hesaplarımız aynı gibi bi laf etti bana ufak ufakta maddi şeyler yakalıyorum konuşmalardan.neden bilmiyorum ama beni bu durum rahatsız etti ihtiyaçları olur herzaman yardım edebilir benimde ailem var ama ortak hesap kazandığını ailesine vermek beni rahatsız eder. Ben bu durumu nasıl değiştirebilirim evlenmeden önce konuşmalımıyım yorumlarınız çok önemli.

sevgilinle konuşmalısın..
öyle ortak hesap filan olur mu hiç.
annesiyle yüzgöz olma bu konuda

Henüz arada resmiyet yokken sevgili annesi ile böyle samimiyet kurulursa kadın da alttan alttan mseajlarını verir işte. Siz de durduk yere kafanızı bunlarla doldurmuş olursunuz.

Aralıkta nişan diyorsunuz. Aralıka daha 6 ay var. Ne gerek var şimdiden böyle düşüncelere.
Siz eş adayınıza güveniyorsanız - maddi manevi her anlamda- gerisi tırıvırı...
Boş yere bulandırmayın kafanızı ve mesafenizi koruyun.

Konuşmak en iyisi, annen böyle bişey demişti tabi yardımcı oluruz fakat sürekli ortak olması taraftarı değilim dersiniz. Valla öyle bi durumda sürekli masraf çıkartırım görür ortak harcamayı tabi yardım olur ama sürekli ne demek .

Bence erteleyin bu konuşmayı..
Şimdiden bu hesaplar rahatsız eder aileyi..

böyle ailelere de uyuz oluyorum evlenene kadar çocuğunun kazandığı parayı yiyor yetmiyor gibi bide evlenince paraya göz dikiyor. . sen o çocuğu yapmayı biliyorsan bakmayı da bileceksin. .
benim KP de öyle eşim çocuk yaşta başlamış çalışmaya evlendiginde hiç 100 tl bile yoktu kenarda ne sıkıntılar çektik bütün kazandığı parayi ailesi harcamisti. .
evlendikten sonra olmaz öyle bişey ben izin vermem sende müsade etme böyle bişeye. .
Diğer geline yaptıkları masrafı da aynısını sana yapmak zorunda yok öyle haksızlık. .
bizde dedik diğer gelin e ne yapildisa banada o yapıldı. ..

evlenmeden evvel kesinlike konuşmalıısn annen böyle dedi fikrin ne vs gibi

evlilik masraflarına gelince insan bir kere evleniyor. bütçemiz yettiğince tabi ki en güzelini isterim dersin sen.O da mesajı alır.
tüm parasını verse nolcak evlenince evler ayrılınca o hesap bozulur.

aynı kese de neymiş eviniz ayrı giderleriniz masrafınız ayrı olcak yeni evli olcaksınız gezmek eğlenmek isteyeceksiniz her seferinde para kımde kalıyorsa ondan mı isteyeceksiniz istediniz diyelim verecekler mi bence hiç taviz vermeyin bu zamana kadar harcadıklarına saysınlar olmaz öyle şey ben çalışcam çabalıcam götürcem parayı kayınvalide yada kayınpedere vercem hiçç işim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…