- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.246
- 798
- Konu Sahibi Sususisisisi
-
Sacma bi şekilde kendimi cok kaptırdım bu duruma. Annesiyle konusmak falan çok hoşuma gidiyordu.
Sacma bi şekilde kendimi cok kaptırdım bu duruma. Annesiyle konusmak falan çok hoşuma gidiyordu.
Evlenirken sadece bir kişiyle değil eşinin ailesiylede evlenirsin hata yapmadan önce 10000 kez daha düşün derim canım . Evlilik göründüğü gibi bir şey değil çünküMerhaba arkadaşlar. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin annesi sürekli yaptığım, konuştuğum şeylerden kötü anlamlar çıkarıp beni sevgilime şikayet ediyor.
Sevgilim bir zamanlar kötü bi hata yaptı sevgilimin annesi ona cok kötü davranıyordu ve sürekli bana oğlunu kötüleyip ben olsam öyle biriyle evlenmem diyordu. Ve bende bundan dolayı annesiyle her konuşmam da aranız nasıl diye sorardım annesine. Annesi sevgilime bu konu hakkında demis bizim içimize ne karışıyor kötü seyler demis iste. Ve sevgilimle biz uzağız birbirimize buluşamıyoruz o calısıyor ben okuyorum. Farklı sehirlerdeyiz. Ve ben bir gün sevgilim yanına gittim 3 gün kaldım 2. Günümde tüm gün annesiyle beraberdim sevgilim akşam brni aradı seni almaya gelicem birazdan dedi bende ne zaman gelecek diye saate baktım ve beni yolcu edeceği gün annesi de bizimle beraber geldi konuşamadım bile sevgilimle son defa her neyse annesi bunlardan sonra sevgilime onu istemediğimi falan söylemiş sevgiliminde tabi ki cani sıkıldı bunlara. Artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.
Kesinlikle katılıyorumEvlenirken sadece bir kişiyle değil eşinin ailesiylede evlenirsin hata yapmadan önce 10000 kez daha düşün derim canım . Evlilik göründüğü gibi bir şey değil çünkü
Canım annesi ne yapmaya çalışıyor çözemedim ama kadının bir derdi olduğu belli öncelikle kendi davranışlarını da iyice bir tart acaba neden başlarda iyiyken birden böyle oldu diye ama başta samimiyet maraz getirir diye bir gerçek var henüz sevgilisiniz keske bu kadar samimiyet olmasa idi ama bence bundan sonra sevgilinle konuş görüş bunları ortak bir nokta bulun sevgilin gerçekten değeri hakedecek karakterde biriyse bir çözüm bulursunuz. Annesinden de şimdilik uzak dur yine de saygıni koru elbetteMerhaba arkadaşlar. Artık düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Sevgilimin annesi sürekli yaptığım, konuştuğum şeylerden kötü anlamlar çıkarıp beni sevgilime şikayet ediyor.
Sevgilim bir zamanlar kötü bi hata yaptı sevgilimin annesi ona cok kötü davranıyordu ve sürekli bana oğlunu kötüleyip ben olsam öyle biriyle evlenmem diyordu. Ve bende bundan dolayı annesiyle her konuşmam da aranız nasıl diye sorardım annesine. Annesi sevgilime bu konu hakkında demis bizim içimize ne karışıyor kötü seyler demis iste. Ve sevgilimle biz uzağız birbirimize buluşamıyoruz o calısıyor ben okuyorum. Farklı sehirlerdeyiz. Ve ben bir gün sevgilim yanına gittim 3 gün kaldım 2. Günümde tüm gün annesiyle beraberdim sevgilim akşam brni aradı seni almaya gelicem birazdan dedi bende ne zaman gelecek diye saate baktım ve beni yolcu edeceği gün annesi de bizimle beraber geldi konuşamadım bile sevgilimle son defa her neyse annesi bunlardan sonra sevgilime onu istemediğimi falan söylemiş sevgiliminde tabi ki cani sıkıldı bunlara. Artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin.
Annesi cok dominant bi kadın küsmüyor ağlıyor istemiyorsunuz beni diyor sevgilim de ugrasmak istemiyor sevgilim benim yaşadığım şehre gelecekti ve tabi ki annesi bende gelecem dedi Ben gelmesini istemedim sevgilimle ortak bahane bulduk kadın somra küstü konuşmadı benimleİnsan sevgilisinin annesiyle elbette tanışabilir, bu medeni bir süreçtir ama kalkıp bütün günü onunla geçirmek mi? Ne alaka yani? Akranınız mı, akrabanız mı nedir bu insan? Çok gereksiz bir samimiyet...
Anne şuursuz belli ki, oğlunun hayatına müdahale etmekten zevk alıyor. Bunu da kırıldım triplerine girerek yapıyor. Ama erkek arkadaşınızda da annesini durduracak kapasite yok, asıl sorun buradan çıkmış ve çıkmaya devam edecek. Yani sizi yolcu etmeye gelirken bile, anne senin ne işin var, zaten bütün gün birlikteydiniz, biraz baş başa kalmak istiyoruz diyemiyor, asıl sorun bu. Ve muhtemelen sevgiliniz de annesi de değişmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?