Sevgilimin Annesi

Eşimle evlenmeden önce 5 yıl görüştük. Ama annesiyle bir vesile sonrası tanıştım.
Onun haricinde bir kaç özel günlerinde telefonla konuştum iki, üç kezi geçmemiştir bu.
Mesafeli durdum yani.
Neyin ne olacağı belli olmadan ilişkinizin içine sokmayın.
Birbirimize karşı önyargımız da olmadı hiç
Çünkü o kadar bile tanışmamıştık

Şu hayatta en çok pişman olduğum şey sevgilimin annesiyle yüz göz olmamdır.Kadın artık bi süre sonra kendinde bize her türlü karışabilme (oğlunun telefonunu gizlice alıp bizim özel mesajlaşmalarımızı okuyacak kadar) hakkını gördü.Kadın sizin oğlundan ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor aklı sıra,bence.

Sevgilini seviyorsan ve o seni seviyorsa birbirinize inanırsınız sadece sevgilinin kafası karışmış sanırım

Her zaman derim mesafe iyidir diye. Nerdeyse 2 yıllık evliyim esimin ailevi durumlarına karışmam yorum da yapmam ki o da benimkine karışmaz. Siz daha nişanlı bile değilken neden anne ile bu kadar samimiyet kurdunuz ki ? Ben evliyim kayinvalidemle haftada 1 ancak konuşurum ama aram iyidir. Sürekli görüşmek konuşmak vs aranızın iyi olacağı düşüncesi yaratmasın bence sizde.

cok yuz goz olunmus anneyle fazla vıcık ılıskı
fazla surmez bu ılıskı

Evlenirken sadece bir kişiyle değil eşinin ailesiylede evlenirsin hata yapmadan önce 10000 kez daha düşün derim canım . Evlilik göründüğü gibi bir şey değil çünkü

Canım annesi ne yapmaya çalışıyor çözemedim ama kadının bir derdi olduğu belli öncelikle kendi davranışlarını da iyice bir tart acaba neden başlarda iyiyken birden böyle oldu diye ama başta samimiyet maraz getirir diye bir gerçek var henüz sevgilisiniz keske bu kadar samimiyet olmasa idi ama bence bundan sonra sevgilinle konuş görüş bunları ortak bir nokta bulun sevgilin gerçekten değeri hakedecek karakterde biriyse bir çözüm bulursunuz. Annesinden de şimdilik uzak dur yine de saygıni koru elbette

ya kusura bakmayın da elin kadınıyla 2 günü birlikte geçirmeyi anlayamıyorum ben. siz sevgilinizle sevgilisiniz, anasıyla babasıyla değil. böyle içine girdikçe sıkıntınız çok olur.

İnsan sevgilisinin annesiyle elbette tanışabilir, bu medeni bir süreçtir ama kalkıp bütün günü onunla geçirmek mi? Ne alaka yani? Akranınız mı, akrabanız mı nedir bu insan? Çok gereksiz bir samimiyet...

Anne şuursuz belli ki, oğlunun hayatına müdahale etmekten zevk alıyor. Bunu da kırıldım triplerine girerek yapıyor. Ama erkek arkadaşınızda da annesini durduracak kapasite yok, asıl sorun buradan çıkmış ve çıkmaya devam edecek. Yani sizi yolcu etmeye gelirken bile, anne senin ne işin var, zaten bütün gün birlikteydiniz, biraz baş başa kalmak istiyoruz diyemiyor, asıl sorun bu. Ve muhtemelen sevgiliniz de annesi de değişmeyecek.

Insanlarla aranızdaki mesafeyi korumazsaniz ilerde çıkılmaz bir hal alir.Her seyde soz sahibi olurlar o zaman pisman olursunuz .

Annesi cok dominant bi kadın küsmüyor ağlıyor istemiyorsunuz beni diyor sevgilim de ugrasmak istemiyor sevgilim benim yaşadığım şehre gelecekti ve tabi ki annesi bende gelecem dedi Ben gelmesini istemedim sevgilimle ortak bahane bulduk kadın somra küstü konuşmadı benimle

Bu ne gariplik sevgilinin annesiyle nasıl bu kadar samimi olabiliyorsun, o kimki yanı daha evlenmemişsin bile aranızdaki ilişki laçkalaşmış sınır koyun önce ayrıca daha şimdiden şikayet ediyorsa bu kadın hayatını mahfeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…