Sevgilimin Annesi

Siz değil hanımefendi sevgilinizin annesini uyardığını düşünmüyorum. Saldırı şeklinde yorum almaya başlamanızın sebebi anneci eşler hakkında yüzlerce konu açılması ve neredeyse hepsinin aynı sonuçlanması.. Okuyup feyz almanızı öneririm.

Kac kac kaccc.boşanma kokuyor şimdiden

Annesiyle saçma sapan yakınlıkta ilişkileri var. Annesi de sevgiliniz de size çok saçma şeyler anlatarak kıskançlık yaratmaya çalışıyorlar. Sanki bir yakışıklı sevgiliniz. Tam bir oğluş annesi. Siz de bu tuzağa düşüyorsunuz. Bahsettiğiniz şeylerin hiçbiri bekçi gibi olmanızı haklı çıkartmaz. Güvenmediğiniz adamla evlenmeyi düşünmeyin.
Eski sevgilim klasik anlamda yakışıklı olmasa da müzisyen olmasından dolayı sahneye çıktığında benim önümde sahneye kendini atan kadınlarla doluydu. Hiçbir zaman bekçi gibi olmayı düşünmedim. Onu sahnede görüp beğenip oradan tavlamama rağmen.
Kendi başınızı yakmak için bahane aramayın. Anlamıyorum hem fikir için konu açıp hem de can hıraş sevgilinizi savunmanızı.

Hiç ardına bile bakma onlara mutluluklar dileyip kaç

şu zamana kadar yaptığım gözlemlerde eşi tarafından sevilmeyen ilgi görmeyen kadınlar oğullarıyla hep bu boşluğu doldurmaya çalışıyorlar. ama bakın eşiyle mutlu mesut ilgi seven gören kadınlarda olmuyor bu durum. yahu o senin eşin değil oğlun yaa ne kadar büyük bir saçmalık bu. benim kayınvalidem de oğullarına aşırı düşkündür ama eşim benim yanımda asla cıvıklığa müsade etmez. sizde seviyorsunuz aşıksınız ama 28 yaşındaki biri de annesini uyarlamalı. annesi babası ayrılmış sonuçta annesi evlensin yada hayatına birini alsın oğluna da vicdan yaptırmasın üzüldüm çocuğada yaa annesinden başka kimsesi de yok galiba bir şey de diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…