Sevgilimin Annesi

Bir anne oğluna erkeğim beyim diye seslenecek,erkek arkadaşınızda sizin yanınınzda sessiz kalacak.
Resmen annenin oğluna bağımlılığı..

Hanımefendi, zaten ben erkek arkadaşımla tartıştım bu ne demek ya dedim anne oğluna bu şekilde hitap eder mi dedim aşkım bebeğim cicime amenna onlar sevgi sözcüğü ama beyim erkeğim demek ne demek dedim sevgilim de bana şunu dedi normalde erkeğim demedi bana hiç dedi o gün senin yanında dedi ve ben de şaşırdım dedi uyaracağım annemi dedi haklısına getirdi o zaten yumuşak başlı. Benim tepkisiz kaldığımı düşünmeyin lütfen

sorun bir tek anne oğulda değil bence. 28 yaşında adama bensiz plaja gitmesini istemiyorum ne demek? siz annesinden farklı değilsiniz hiç.

Ben ne manyaklık yapmışım?
bu işi oldurmaya çalışmak başlı başına saçmalık.

koca adama “onu yapamazsın bunu yapamazsın” demeniz apayrı bir saçmalık.

bu işin oluru var mı sizce? sadece sizin yanınızda “erkeğim, beyim” dediyse daha da korkunç. nur topu gibi bir kuma olacaksınız.

Hak veriyorum size. Şunu bunu yapamazsın olayı böyle katı kurallarla birbirimizin hayatına müdahil olmak değil. Ben bunları kibar bir şekilde dile getiriyorum herhangi bir tartışma değil. Artık annesinden bağımsız olduğunu anlamasını istiyorum gelsin bana bağlansın da değil olay benimle bir hayat kuracaksa artık annesinin eteğinden çıksın istiyorum. Ki onun da gitmememi istediği yerler oluyor, gitmiyorum ben bunu gerikafalılık cahillik gibi görmüyorum bu şekilde mutlu oluyorsak illa bir yere gidicem diye tutturup huzursuzluk yapmayı doğru bulmuyorum

Şu ağam, paşam, beyim, erkek gibi konuşmalardan ben de hiç hoşlanmam ama bazı insanlarin günlük konuşma diline oturmuş bu kelimeler. Sizin imânız biraz farklı olduğu için çirkin buldum ama ben de hoşlanmam oğlunu sürekli cinsiyeti üzerinden pof pof layan kadınları.
İkinci konu şu plaj mevzusu ise haksızsınız net bir şekilde.

Maalesef uyardığını hiç düşünmüyorum. Hayatını yakmak istiyorsan buyur. Ama muhtemelen birkaç aya boşanırsınız. Çocuk yapmakta acele etmeyin bari tabi anası birlikte uyumanıza izin verirse.

Maalesef uyardığını hiç düşünmüyorum. Hayatını yakmak istiyorsan buyur. Ama muhtemelen birkaç aya boşanırsınız. Çocuk yapmakta acele etmeyin bari tabi anası birlikte uyumanıza izin verirse.
Niye uyardığımı düşünmüyorsunuz? Söyledim tabii ki de bir daha duymak istemediğimi söyledim. Tamam dedi erkek arkadaşım bunun üzerine ben daha napabilirim ki şahsi olarak annesine gidip hayır böyle demeyeceksiniz desem bana benden oğlumu mu kıskanıyorsun diyecek cevap hazır. Empati kurmanızı bekliyorum. Baya bi saldırı şeklinde yorumlar gelmeye başladı ama ben hatayı en başta kabul ederek yaptım bunun dışında hatam olduğunu düşünmüyorum. Evet plaj konusunda hak verdiğim yorumlar var 28 yaşında adama karışıyorsun tarzında ama ona da geçerli bir sebep yazdım yukarıda bu şekilde.

Uyardığınız için çok teşekkür ederim bu arara şu an sevgiden kör bakıyor olabilirim henüz ben de cahilim dediklerinizi değerlendiriyorum kesinlikle

Kaç

olayı bı tık degıstıreyım. erkeksin kız arkadasın babasıyla yasıyor. adam kızına kadınım dıyor... fıkra bu kadar. midem ızın vermedı zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…