- 23 Ağustos 2024
- 30
- -1
- 6
- 24
- Konu Sahibi heyheymistik
-
Annesi yuzunden degil, erkek arkadasiniz sınır cizemedigi için bitirirsiniz bitirecekseniz.Sırf annesi yüzünden ilişkimi bitirme düşüncesi çok zoruma gidiyor
Kadınla ne didişeceksin ki senin hiçbir şeyin değil. Sevgilinin annesi.. çocuğun anasıyla göbek bağı henüz kopmamış gibi. Ayrıca sen annesiyle kendini eşit seviyede görüp sevgilinden çocuk gibi bahsediyorsun. "Saçlarını kesmeye karar verdik" ne demek? Sen de annesiymiş gibi davranıyorsun. Adam sana hediye alacaksa alır getirir. Yok masa aldım alacaktım yok anam el koydu yok bilmem ne. Çok sakat ilişkiler ve kendini konumlandirmalar...Kızlar yine ben, yine sevgilimin annesi. Daha önce defalarca kez sordum size defalarca ayrıl tavsiyesi de aldım yeni yeni akıllanıyo muyum yeni mi dank ediyo yaşamak mı lazım bilmiyorum ama anlatayım
4 yıllık ilişkimiz var erkek arkadaşım 28 ben 24 yaşındayım.
Kızlar bir ara erkek arkadaşımın saçları uzundu daha sonra kesme kararı aldık onlardayken annesi, ben, o çocuğun saçlarını kestik neyse annesi saçlarını aldı ben bunu saklicam diye hızlı bir şekilde yatak odasına götürdü kaldırdı gülerek baya ama bi tuhaflık hissetsem de yaygın bir durum olduğu için saç saklama olayı bir şey demedim güldüm geçtim. Şimdilerde ise erkek arkadaşımın neredeyse 10 yıl önce çektirdiği 20lik dişlerini annesinin sakladığını öğrendim, annesi ilk çektirdiklerinde ben bunu inci küpe inci yüzük yapıcam diye almış saklıyomuş 4 tane kocaman diş kızlar… başlarda banane beni ilgilendirmez desem de bu takıntılık seviyesinin fazla olduğunu düşünmeden edemedim bu seviyenin evlendikten sonra ucunun bana dokunacağını biliyorum hissediyorum, erkek arkadaşımı çok seviyorum annesi hakkında bir şey dediğimde üzülüyor napayım takıntılı vesaire diyip geçiştiriyor beni. Şunu da anlatmadan edemeyeceğim
Benim derslerim için erkek arkadaşımla beraber bir çalışma masası seçmiştik uyguna sahibindende, erkek arkadaşım sağ olsun gitti aldı bu masayı bana getirecekti, öğrenciyim kızlar henüz yani derslerim için kullanacağım masayı evde. Her neyse çocuğun annesi masayı görür görmez masaya bayılıyor, bu masa da açılır kapanır katlanır çok işlevli bi masa benim niyetime alınmış öğrenciye uygun. Annesi direkt masayı kendisi sahiplenip ben bunu çok beğendim bu benim oturma odama çok yakışır siz yenisini bulun diyip masayı evlerine koyuyor benim erkek arkadaşım anne hayır olmaz dese de baş edemiyor bu olaya çok kızdım nasıl bana alınmış bir şeyi böyle annene bir söz söyleyemeyip okeyliyorsun diye ama yanıt yok. Kadın beni arıyor söylüyor işte bu benim olsun he de falan beni böyle bir masa için çirkefleşeceğim sanıyor herhalde ben de tamam sizin olsun diyorum elmecbur görgüsüz değilim onun gibi çünkü.
Bu tip daha çok farklı sorunlar yaşıyorum annesiyle. Erkek arkadaşım tek çocuk birlikte yaşıyorlar anne-oğul. Sırf annesi yüzünden ilişkimi bitirme düşüncesi çok zoruma gidiyor olgun düşünmeye çalışıyorum ama işin içinden çıkamıyorum en azından bu kadına karşı nasıl bir tavırda olmalıyım bilmek istiyorum yapım gereği çok sakinim öyle bağırıp çağırıp çirkefleşemiyorum öyle büyütüldüm saygı duymam gerektiğiyle ama bu kadının bana hiç saygısı yok öyle düşümüyorum
Erkek arkadaşımı benden kıskandığını o kadar hissediyorum ki sanki bi taraftan ben bi taraftan o çekiştiriyor bu türk annelerinin erkek çocuk düşkünlüğünden silleyi ben de yemiş oldum sanırım
Bu tarz anneyle büyüyen insanların da çok sağlıklı psikolojide olduğunu düşünmüyorumKadınla ne didişeceksin ki senin hiçbir şeyin değil. Sevgilinin annesi.. çocuğun anasıyla göbek bağı henüz kopmamış gibi. Ayrıca sen annesiyle kendini eşit seviyede görüp sevgilinden çocuk gibi bahsediyorsun. "Saçlarını kesmeye karar verdik" ne demek? Sen de annesiymiş gibi davranıyorsun. Adam sana hediye alacaksa alır getirir. Yok masa aldım alacaktım yok anam el koydu yok bilmem ne. Çok sakat ilişkiler ve kendini konumlandirmalar...
Kesinlikle doğru. Adam da anneye bağımlı bence.Bu tarz anneyle büyüyen insanların da çok sağlıklı psikolojide olduğunu düşünmüyorum
Yok hayır karar verdik demedim ki, o kendisi artık kesmek istedi biz de o gün denk geldi kestik. Ben annesi gibi davranmıyorum aksine buna özen gösteririm öyle el bebek davrandığım yoktur sevgilime. Çocuk kelimesini hitap olarak kullandım.Kadınla ne didişeceksin ki senin hiçbir şeyin değil. Sevgilinin annesi.. çocuğun anasıyla göbek bağı henüz kopmamış gibi. Ayrıca sen annesiyle kendini eşit seviyede görüp sevgilinden çocuk gibi bahsediyorsun. "Saçlarını kesmeye karar verdik" ne demek? Sen de annesiymiş gibi davranıyorsun. Adam sana hediye alacaksa alır getirir. Yok masa aldım alacaktım yok anam el koydu yok bilmem ne. Çok sakat ilişkiler ve kendini konumlandirmalar...
yoo " kesme kararı aldık" demişsiniz. Neyse hayırlısı...Yok hayır karar verdik demedim ki, o kendisi artık kesmek istedi biz de o gün denk geldi kestik. Ben annesi gibi davranmıyorum aksine buna özen gösteririm öyle el bebek davrandığım yoktur sevgilime. Çocuk kelimesini hitap olarak kullandım.
kaç konu açtığımın farkındayım biliyorum. Ama yıkıcı değil daha yapıcı yorumlar bekledim bu sefer ayrıl demek en basiti ben de defalarca denedim ama bir anda silip atamadım, kaynana sorunsalı diye konu açmak istemiyorum, nasıl çözebilirim diye düşünüyorum ama çözüm yok sanırımYani bu sevgilimin annesi diye kaçıncı konun sayamadım. Hala ayrılmak için neyi bekliyorsun??
Evlenince de kaynana sorunsalı diye konu açarsın. Bazı şeyler bangır bangır geliyor sen üç maymunu oynuyorsun.
Konu sizinle ilgili olmadigi icin sizin cozebileceginiz bir durum yok. Anne ve evlat arasinda, ikisinin de bir sekilde yuruttugu bir iliskide sizin bir payiniz olamaz.kaç konu açtığımın farkındayım biliyorum. Ama yıkıcı değil daha yapıcı yorumlar bekledim bu sefer ayrıl demek en basiti ben de defalarca denedim ama bir anda silip atamadım, kaynana sorunsalı diye konu açmak istemiyorum, nasıl çözebilirim diye düşünüyorum ama çözüm yok sanırım
24 yaşındayım dediniz, ne okuyorsunuz?kaç konu açtığımın farkındayım biliyorum. Ama yıkıcı değil daha yapıcı yorumlar bekledim bu sefer ayrıl demek en basiti ben de defalarca denedim ama bir anda silip atamadım, kaynana sorunsalı diye konu açmak istemiyorum, nasıl çözebilirim diye düşünüyorum ama çözüm yok sanırım
Benim babannem babama takıntı derecesinde bağlıydı. Babam da tek çocuk. Annemin çok çok kötü bir hayatı olmuş yıllarca. Üstelik annem babamın hep sınır koymaya çalıştığını, annemi babanneme hiç ezdirmediğini söyler. Ona rağmen babannemin etmediği eziyet kalmamış. Ayrıl arkana bile bakma.
Pardon, tabii ki de kendisi istedi kesmeyiyoo " kesme kararı aldık" demişsiniz. Neyse hayırlısı...
Kuzum dünyanın en iyi en tatlı en masum insanı olabilir ama bu adam kendini kuramamış, annesi izin vermemiş olabilir ama sonuç bu. Enerjine yazık...Pardon, tabii ki de kendisi istedi kesmeyi
Ri24 yaşındayım dediniz, ne okuyorsunuz?
Niye atışalım canım merak ettim sordum sadece. Sen de bana sor n'olacak:)Rica ediyorum hanımefendi tabii ki eleştirilere açığım ama burdan sizden yardım, fikir almaya geldim. Atışmaya değil.ne okuduğumu bilmeniz bu durumu değiştirecekse söyleyim, ha yaş yüzünden bu şekilde sorduysanız geç başladım üniversiteye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?