- 1 Ocak 2022
- 5.932
- 22.495
- 298
- Konu Sahibi heyheymistik
-
Bebeklikten kalanları saklayanlara benimde lafım yok,bende dağıttım.Saç diş saklamak bana göre değil hele kazık kadar adamın dişini saçını saklamak hastalıklı bir durum Biz ne desek boş konu sahibi de sevgiliye hastalıklı bir ilişkiyle bağlı öbür türlü olsa 40 kere ayrılırdı.3 hastalıklı birey bir arada yaşasın aman bizden uzak yesinler birbirini.....Evlenirseniz kayınvalidenizle aynı evde yaşamaya mecbur bırakılacaksınız, sevgiliniz annesine sınır çizemeyen birisi, ister devam edersiniz ister devam etmezsiniz sizin bileceğiniz iş ama anne-oğuldan çekeceğiniz aşikar.
Anneler bebeklerinin ilk saçını, ilk dişini saklar ama 28 yaşındaki adamın saçını çektirdiği dişini saklamak normal değil ya da benim gibi anormal, kızımın ne saçını ne dişini saklamıyorum, bebekliğinden sakladığım tek şey usg görüntüsü, evde bebeklik patiği bile yok müze gibi her şeyi saklayacağıma ihtiyacı olanlara verdim gitti.
Haklısınız, ama kendisi beni annesiyle tanıştırmak istedi erken olduğunu söylesem de. Erkek arkadaşım yüzünden bu kadar içli dışlı olduk. Aşılmış hiçbir muhabbetim olmadı genelde kahvaltıya vesaire gidiyordum sadece.Biz ne desek boş,daha ortada evlilik yok,okul var iş yok güç yok ama siz şimdiden sevgilinizin evinde,annesi ile bu kadar içli dışlı muhabbetler aşılmış sınırlar ne diyelim? Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun ......
KırıcısınızBebeklikten kalanları saklayanlara benimde lafım yok,bende dağıttım.Saç diş saklamak bana göre değil hele kazık kadar adamın dişini saçını saklamak hastalıklı bir durum Biz ne desek boş konu sahibi de sevgiliye hastalıklı bir ilişkiyle bağlı öbür türlü olsa 40 kere ayrılırdı.3 hastalıklı birey bir arada yaşasın aman bizden uzak yesinler birbirini.....
Aynen, bebeklik saçını, dişini veya eşyasını saklayanlara asla bir şey diyemem de, 28 yaşındaki adamın kesilen saçı, çektirdiğine göre çürümüş dişiniBebeklikten kalanları saklayanlara benimde lafım yok,bende dağıttım.Saç diş saklamak bana göre değil hele kazık kadar adamın dişini saçını saklamak hastalıklı bir durum Biz ne desek boş konu sahibi de sevgiliye hastalıklı bir ilişkiyle bağlı öbür türlü olsa 40 kere ayrılırdı.3 hastalıklı birey bir arada yaşasın aman bizden uzak yesinler birbirini.....
Benim bir kuzenimin saçı poposuna kadar uzundu. Ve öyle güzel dümdüz kalındı ki. Annesi yani teyzem hala saklıyor. Örmüş böyle baza altında duruyor. Kuzenim evli asla ilişkisine karışmaz. Hatta bizim uyuz olduğumuz bir gelini var. Kadıncağız aman mutlu olsunlar da bana bulaşmasınlar kafasında biri. Saç işine ondan olumsuz bakamadım ama 20lik diş cidden anormal gibi de.Aynen, bebeklik saçını, dişini veya eşyasını saklayanlara asla bir şey diyemem de, 28 yaşındaki adamın kesilen saçı, çektirdiğine göre çürümüş dişinisaklamak normal değil.
Ben bebeklik eşyalarını da saklamadım, başka çocuk düşünmediğimden hazır tertemiz mobilya, üst baş ihtiyaç sahibi birilerinin işini görsün deyip her şeyi dağıttım, kenarda durup sararacaklarına başka bebekler kullandı mutlu oldum, bir usg görüntüsü var onu da eşim çok istemişti ilk bebeğiydi çok hevesliydi onun hatırına sakladık, bir de rahmetli anneannemin oyaladığı yüz örtüsü var ninesinden hatıra diye onu sakladım.
Konu sahibinin sevgilisi ve annesi evlerden ırak
Bende 3 çocuk olduğu için cinsiyet ayırt etmeksizin kıyafetleri eskiyene kadar peş peşe giydiler.Bebek yatağı,oyun alanı battaniye onları hep verdim.Hatıra olarak USG ve doğum sonrası kola takılan bileklikler hatıra kaldıAynen, bebeklik saçını, dişini veya eşyasını saklayanlara asla bir şey diyemem de, 28 yaşındaki adamın kesilen saçı, çektirdiğine göre çürümüş dişinisaklamak normal değil.
Ben bebeklik eşyalarını da saklamadım, başka çocuk düşünmediğimden hazır tertemiz mobilya, üst baş ihtiyaç sahibi birilerinin işini görsün deyip her şeyi dağıttım, kenarda durup sararacaklarına başka bebekler kullandı mutlu oldum, bir usg görüntüsü var onu da eşim çok istemişti ilk bebeğiydi çok hevesliydi onun hatırına sakladık, bir de rahmetli anneannemin oyaladığı yüz örtüsü var ninesinden hatıra diye onu sakladım.
Konu sahibinin sevgilisi ve annesi evlerden ırak
Çok teşekkür ederim, ilk diş ilk saç evet kıymetli ama 20lik diş beni ürpertti. Masa konusunda öğrencinin işini görecek bir masaya bu benim oturma odama çok yakışır ayaklarımı uzatır tv izlerim demesi beni çok kırdı…Önceki konularını bilmiyorum. Ama benim damat ve gelinde ileride öyle düşünecek sanırım.kızımın ilk düşen dişi. İlk saçı. Hamilelik testi. Hastane çıkışı..., yani İlklere dair hepsini özel bir kutu olarak saklamışım. Hiç birine elim varmıyor. Hepsi benim için özel. Oğlum 7 aylık onunda ilklerini saklamayı düşünüyorum çünkü kıyamıyorum. Onun haricinde benim olsun demiş belki çok beğenmiş masayı keşke oğluna bana da al bundan deseydi. Siz yeni alın demiş. Ama aralarındaki anne oğul ilişkisini bilemezyiz. Neden alıyorsun , vermem alma boşver muhabbeti yapsaydı daha itici olurdu. Gerisi hissiyatlarınız onu da yaşayan olarak sen bilirsin varsa içinde ukde doğrudur bana göre.
Anneler bebeklerinin ilk olan her şeyini saklıyor olabilir saygı duyarım ama yani ben koca adamın saçını dişini saklamam, bir vakitler eşimin de saçları uzundu :)) beyaz tenli biri olarak saçları açık kumralla koyu kumral geçişleri olan sanki balyajlı gibi bir görüntüdeydi ve hafif dalgalıydı, kesti çöpe gittiGerçi ben de oğlumun her ilk şeyini saklıyorum. İleride uzattığı saçını kesse kıyamaz saklardım sanırım
Gerçekçiyim,böyle hastalıklı ana oğul ilişkisini görüp normalmiş gibi kendini kandırıp devam ediyorsanız sizde çok sağlıklı değilsiniz demektir...Kırıcısınız
Sizin planlarınızda 3 çocuk varmış kıyafetleri saklamışsınız bunlar normal, bebeklik eşyalarını sonrası için saklamak da bir gariplik yok da 20’lik diş nedir veya koca adamın saçıBende 3 çocuk olduğu için cinsiyet ayırt etmeksizin kıyafetleri eskiyene kadar peş peşe giydiler.Bebek yatağı,oyun alanı battaniye onları hep verdim.Hatıra olarak USG ve doğum sonrası kola takılan bileklikler hatıra kaldı
Ben size söyleyeyim ikisinden de çekeceğiniz var.Çok teşekkür ederim, ilk diş ilk saç evet kıymetli ama 20lik diş beni ürpertti. Masa konusunda öğrencinin işini görecek bir masaya bu benim oturma odama çok yakışır ayaklarımı uzatır tv izlerim demesi beni çok kırdı…
Benim büyük oğlum 21 yaşında 20 lik dişini saçını sakladığımı öğrense doktordan randevu alır zorla götürür iyi değilsin diye asla normal görmez ....Sizin planlarınızda 3 çocuk varmış kıyafetleri saklamışsınız bunlar normal, bebeklik eşyalarını sonrası için saklamak da bir gariplik yok da 20’lik diş nedir veya koca adamın saçı
Ben size söyleyeyim ikisinden de çekeceğiniz var.
MaşallahBenim büyük oğlum 21 yaşında 20 lik dişini saçını sakladığımı öğrense doktordan randevu alır zorla götürür iyi değilsin diye asla normal görmez ....
Çünkü o da annesiymiş gibi davranıyor. "Çocuğun" saçını kesmeye karar verdik demiş. Bu adam muhtemelen annesine benziyor diye bu kızla beraber.Kocaman adamlara neden çocuk dersiniz?
Hadi ana oğul kafadan çatlak biraz da, sizin daha 24 yaşında gündeminiz bunlar olmalı ama değil mi?
Annesi ile ilgili bir şey söylediğinizde neden üzülüyor?
Çok seviyorum demişsiniz, dört yıldır da birliktesiniz, evlilik düşünceniz var doğal olarak,ayrılmayacağınız için alın karşınıza çat çat konuşun , annenin takıntıları ile uğraşamam şimdiden çözüm bulmaya bak deyip az çirkefleşin bakalım, çok sürmez zaten annemi istemeyeni ben hiç istemem deyip o ayrılır sizden.
Lütfen daha fazla yorum yapmayın, diyorum annesi gibi davranmıyorum tabii ki? Annesine falan da benzediğim yok çok şükür kesmeye karar verdik ifadesini yanlış söyledim de diyorum! Saçları çok uzamıştı erkek olarak rahatsız oldu keselim ya dedi kestik o gün bunu dava yapmanız çok salakça.Çünkü o da annesiymiş gibi davranıyor. "Çocuğun" saçını kesmeye karar verdik demiş. Bu adam muhtemelen annesine benziyor diye bu kızla beraber.
Valla senin ki çözülcek gibi değil ana kuzusu belli, tek çocuk diyorsun bir de. İş ciddiye binince o oğlumdan ayrı yapamam diycek, oğlu annemden ayrı yapamam diycek aynı evde yaşıycaksın, her aldığına karışılcak . Annemi alttan allar başlıycak. Geçmiş olsun iyi ki sevgilisin evli olarak bu başlığı atman daha kötü olurdukaç konu açtığımın farkındayım biliyorum. Ama yıkıcı değil daha yapıcı yorumlar bekledim bu sefer ayrıl demek en basiti ben de defalarca denedim ama bir anda silip atamadım, kaynana sorunsalı diye konu açmak istemiyorum, nasıl çözebilirim diye düşünüyorum ama çözüm yok sanırım
Çok ama çok teşekkür ediyorum size… gerçekten aldığım en güzel en yönlendirici ve üzerinde düşünmem gereken noktalara değinen bir yorum aldım sizden. Dediklerinizi özellikle düşüneceğim. Sizi tanımıyorum hiç ama umarım hep iyi insanlarla karşılaşır, çok mutlu olursunuzBaba ile ilişkisi problemli olan annelerin büyük bir çoğunluğunun oğullarına karşı beslediği hastalıklı bir sevgi olduğu gerçek.
Burada önemli olan erkek arkadaşınızın koyduğu sınırlar ve annesinin problemli davranışlarına karşı olan farkındalığı.
Masa olayı benim de hoşuma gitmedi. Ne olursa olsun o masayı size getirmesi gerekirdi.
İleride olacakları size söyleyeyim: Eğer evlenirseniz ve eşiniz annesine karşı sınır çizemeyen biriyse evinizin dizaynından, mutfağınıza aldıklarınızdan, harcadığınız paradan, bir gün olursa çocuğunuzun bakımından tutun hayatınızın her evresine dahil olmak ve yönetmek isteyen biri ile muhatap olacaksınız. Bu durum eşinizden sizi soğutacak ve boşanmak isteyeceksiniz.
Eğer eşiniz doğru sınırları koyan biri ise bir süre sonra ne yazık ki annesi çeşitli sorunlar çıkarmaya başlayacak. Sizi eşini kötü etkileyen kişi ilan edecek. Görüşmeyi kesmek zorunda kalacaksınız ve mecburen uzaklaşacaksınız. Belki eşinizle aranızda problem olmayacak ancak bu sorunlar evliliğinizin etrafında hep dolaşacak.
Burada kararı siz vereceksiniz. Sevgiliniz tüm bu stresi yaşamanıza değer biriyse ve yanınızda durma konusunda sizde en ufak şüphe bırakmıyorsa belki düşünebilirsiniz. Ancak lütfen evlilik konusunu aceleye getirmeyin. Özellikle böyle bir aile dinamiği olan biriyle. Masa olayı size önemli bir ipucu olsun. Sonrasını iyi gözlemleyin. İçinizdeki ses "olmaz" diyorsa, oldurmaya çalışmadan yol yakınken dönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?