Sevgilimin Annesi

Ortada sizin çözebileceğiniz bir şey yok, yani anne oğul ilişkileri sağlıksız ise siz ne yapabilirsiniz ki? Hiç.

Ayrıl demek bu tarz durumlarda yıkıcı yorum olmuyor bence.

Saç ve diş mide bulandırıcı burada erkek arkadaşınız bir şey yapamaz çok çok anne çok pissin bu neyde bunları saklıyorsun diye bilir ama dese de o kadın. Onları saklar. Ancak masayı vermemesi lazımdı söz konusu siz olunca annesine karşı sınırlarını iyi çizmeli pasif kalmış kalmaya da devam edecek çünkü öyle büyütülmüş ki evlenince bu kadar daha da çok zorlaşacak

Ortada sizin çözebileceğiniz bir şey yok, yani anne oğul ilişkileri sağlıksız ise siz ne yapabilirsiniz ki? Hiç.

Ayrıl demek bu tarz durumlarda yıkıcı yorum olmuyor bence.
Eski konularınıza da baktım.

Siz annesini sorun olarak görüyorsunuz ama annesine normal gelen her şeyin sevgilinize de normal geldiğinin farkında değilsiniz sanırım.

Burada sıkıntı sevgilinde
Annesine sınır çizmek istemiyor, bir sınır istenilirse çizilir.
Sen çirkeflik yaparsan evlenene kadar sınır çizmiş gibi yapıp seni kandıracak. Evlendikten sonra burnundan getirecek.
Bu adam değişmez.

Annesinin huyunu biliyor, masayı eve götürmeseydi? Masayı çok beğenip annesine vermek istemiş bile olabilir.

Tekrar tekrar aynı konuyu açıyorsun ama yine herkesin ayrıl diyeceğini biliyorsun. Kusura bakma kimse sana benim de böyleydi ama düzeldi demeyecek.

Artık burada farklı yorum yapacağım böyle ilişkilere mutlaka evlen diyeceğim. Bazı kızlar böyle adamlara çok meraklı en azından piyasadan çeksinler, diğer kızların başı yanmasın.

Annenin hareketler sıkıntı lakin böyle anneyle büyüyen biri çok normal mi sence ya da "seviyorsun" diye herşeyi gözüne hoş mu? Herşeyi takıntı deyip gececekse normal görüyorsa sen otur, uzun uzun bı düşün...

Teşekkür ederim yorumunuz için dikkate almadığımı sanmayın lütfen etrafta çok fazla arkadaşım yok o yüzden sürekli buraya anlatma ihtiyacı duydum. Böyle bir adama meraklı olduğumdan değil 4 sene beraber olduğumuz ve annesini sonradan tanıdığım için bu şekilde oldu. Zaten zamanla farkına varıyor olmak sevindirdi, süreç uzasın istemiyorum onunla da paylaşıyorum bu sıkıntıları ama onun da elinden bir şey gelmediğini artık gördüm bu saatten sonra buna göre adımlar atacağım

Onceki konularinizi bilmiyorum ama koca kadin sizi masa icin aramis he de demis. Kimse bunu görmüyor. Onlarin evinde cocugun :) sacini kesecek kadar rahatsiniz da. Bilemedim.

Biz ne desek boş,daha ortada evlilik yok,okul var iş yok güç yok ama siz şimdiden sevgilinizin evinde,annesi ile bu kadar içli dışlı muhabbetler aşılmış sınırlar ne diyelim? Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun ......

Kocaman adamlara neden çocuk dersiniz?

Tamam ayrılma. Evlen de baska saf bır kıza denk gelmesın

Ablacım aşktan kimse ölmemiş üç gün üzülürsün dört gün üzülürsün ama ömür boyu keşke demekten iyidir. Psikopat mıdır nedir saç saklamak diş saklamak nedir silken kendine gel

Önceki konularını bilmiyorum. Ama benim damat ve gelinde ileride öyle düşünecek sanırım. kızımın ilk düşen dişi. İlk saçı. Hamilelik testi. Hastane çıkışı..., yani İlklere dair hepsini özel bir kutu olarak saklamışım. Hiç birine elim varmıyor. Hepsi benim için özel. Oğlum 7 aylık onunda ilklerini saklamayı düşünüyorum çünkü kıyamıyorum. Onun haricinde benim olsun demiş belki çok beğenmiş masayı keşke oğluna bana da al bundan deseydi. Siz yeni alın demiş. Ama aralarındaki anne oğul ilişkisini bilemezyiz. Neden alıyorsun , vermem alma boşver muhabbeti yapsaydı daha itici olurdu. Gerisi hissiyatlarınız onu da yaşayan olarak sen bilirsin varsa içinde ukde doğrudur bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…