sevgilimin annesi :(

louboutin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
4
0
16
Kocaeli
merhabalar arkadaslar umarim konuyu dogru yere acmisimdir ozur diliyorum yanlissada. Temmuz 2008 den beri devam eden bir iliskim var. Beraber oldugum insan cok mukkemmel bir erkek hic uzmuyo beni sagolsun ama annesine tahammul edemiyorum. ikimizde universite mezunuyuz ben 23 sevgilim 24 yasinda yeni calismaya basladik. Artik soz falan dusunuyoruz ama bunca yildir annesiyle deli gibi mucadele etmek zorunda kaldim. Yasadiklarim tahmin edersiniz ki cok yipraticiydi kisaca bahsetmek gerekirse annesi beni ogluna layik gormuyormus beni istemiyo, sevgili oglunun yaninda yonetici, mudur vs. kariyeri olan ve maddi durumu cok iyi olan insanlar gormek istiyo. Ben ise insan kaynaklari personeliyim. Ayni sehirlerde degiliz kadinla. Beni engelliyecegi belli bu kadinin ama nasil davranicam ne yapicam bilemiyorum kimseyle konusamiyorum artik aileme anlatsam uzulurler diye korkuyorum. Sevgilim desen bazen basireti baglaniyo sanki anasinin karsisinda cildirtiyo insani lutfen bana yardim edin akil verin ((

Son düzenleme:
Siz niye daha şimdiden bu kadar annesiyle muhatap olup içli dışlı oldunuz ki? Sevgilinizin tutumu nasıll bu konuda her şeyden sizi istememesinden filan ve bunun sebeplerinden bu kadar açık nasıl haberdar oldunuz yüzünüze karşı mı söylendi?

Yuzume karsi asla soylemiyo aksine sanki melek. keske soylesede rahatsizligi neyse cozebilsek. erkek arkadasimdan duyuyorum herseyi. sevgilim beraber olmak ikimizin karari ayrilikta oyle olur kimse karisamaz diyo ama lafta kalicak gibi geliyo bu soyledikleri.

erkek arkadaşın kalıyodur arada zor bi durum allah kolaylık versin ama oğlu için baz şelere katlanıcak o istediği gibi gelin bulsa nolur ki evlenecek olan oğlu o istemedikten sonra herşey yoluna girer merak etme ama dikkatli ol seni korkutmak gibi olmasın ama bu şekilde gelini sevmeyip ayrılması için oğlundan elinden geleni yapan anneler gördüm sürekli nazar duası oku kaderinde o varsa değil annesiş feriştahı gelse engel olamazki.. üzülme sen

cok tesekkur ederim son zamanlarda duydugum en guzel cumleler :))

canım rica ederim ne demek her zamn yanındayım destekcinim sıkntında burdaki herkez gibi bende yardımcı olurum benim erkek arkadaşımın annesi allahtan bana karşı cok iyi niyetli kızı yok üzerime titriyo ben yaşamadım allah banada sanada hatta kimseyede yaşatmasın ama kaynana gelinin toprağından olur siz evlenin sende ona çektirirsin :)

ilişkiye belki erken başlanılıyor ama aile ile iç içe olma durumunu da aceleye geliyor.çok gereksiz bir tanışma olmuş sizin.
yaş ilerledikçe sevgi aşkın yanında aile ilişkileri ve durumu da göz önüne alınıyor, gözü kara bir aşık olmaktan çok mantıksal
yaklaşımlar yapmak durumunda oluyor insan geleceği için..siz de bu durum aşılmış.

şu saatten sonra ne annesi değişir ne sen değişirsin..ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da ilişkin için marjinal bir karar vermek durumunda kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…