- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
yanlış anlama ama konunu okuyunca güldüm biraz :) erkek arkadaşının annesi biraz kopamayacak gibi duruyor oğlundan :) evde siz gelmeden müzik dinleyip ağlaması ya da diğer davranışları falan buna işaret ediyor sanki :) yine de çok sorunlu geçmemiş tanışma bana kalırsa. ama annesinin biraz tuhaf olduğu aşikar :))
yerinde kim olsa aynı garipliği hissederdi bence canım
belli ki oğluna biraz fazla düşkün bi anneyle karşı karşıyasın bencede
bence zamanla ona nasıl davranacağını anlarsın biraz değişik bir kadın olsa da kötü niyetli biri gibi gelmedi bana :)
Valla ben olsam bana da tuhaf gelirdi:44:
Okuyunca hatta gözümde canlandı da gülesim geldi
Benim erkek arkadaşım da annesi için hep çok kıskanıyo tarzı şeyler söylüyo sırf bu yüzden Allah nasip eder de tanışırken çok kasılıcam gibi:26:
belli ki oğlunu paylaşmayı sevmeyen bir anne canım..
ilk görüşmede böyleyse sonu hayır olur inş. gerçekten tuhaf yani
Demek ki ben de değil, annesinde bir tuhaflık var arkadaşlar evet buna karar verdim artık :)
Canım umarım, benim başıma gelenler gelmez senin başına da, sevgilinin tavrı da önemli gerçi :)
Amin canım.
Bilmiyorum ki şuan çok anneci benim gözümde, gerçi bana da kıyamıyo ama birebir bi'sorun olsa annesiyle napar bilmiyorum. Çok zor işler yea
sesli güldüm.. :)
belki seninle mutlu oldugunu görünce sevinmiştir kadıncagız
birazda obsesif anladığım kadarıyla gel git akıllı)
bu türleri çok kolay idare edersin merak etme canım...
Delimidir nedir:26:
Bana pek aklı selim biri gibi gelmedi açıkçası...
ne yani bizi anamız sevmiyo mu ? böyle göze sokmaya çalişmak bana hep itici gelmiştir. neyi kime ispatlamaya çalişiyosun ki ? gülüp geçeceksin, kafana takmayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?