• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi .

Sevgiliniz annesinin tutumunu o kadar benimsemiş ki senin alınıp alınmayacağını bile düşünmemiş.
Rencide etmek istiyor gibi düşünme bence.
Çünkü onlar tanışmak istemiş. Herhalde oğlu anlatmıştı seni.
İstemese eğer ayrıl der oğluyla işi halletmek isterdi.
Dediği şeyler ağır.. Kim olsa üzülür incinir.
5 yılın hatırına olaylara farklı bakmaya çalış. Çok zor olacak ama denemelisin.
Sevgiline söyle kırıldım bir daha böyle bir şey söz konusu olursa şuan olduğu gibi sakin karşılayamayabilirim.
Ve annesi bir daha aynı konuyu açarsa o zaman art niyet ara..

Teşekkür ederim .
Bende ' evlilik konusunu açıyor istemese açmaz ' diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama bilmiyorum .
Beni daha çok üzen bir şey varsa sevgilim benim incineceğimi düşünmeyip abarttığımı söylemesi .

Sevgilin de annesi de gerçekten çok kaba ve düşüncesiz konuşmuşlar.
Fakat seviyorsan biraz idare etmelisin. Söylenenleri yut demiyorum asla.
Mesela bu sözlere üzüldün. O an sinirlerini kontrol edememiş olabilirsin.
Sesin yükselmiştir veya konuşma amacından sapmıştır.. Herşey olabilir.
Bence sevgilini karşına alıp açık açık sakince hoşlanmadığın durumları, üzen sözleri söyle.
Ondan beklediğin tepkinin bu olmadığını belirt.
Annesine çıkışıp tartışma çıkarmasını değil ama o an beni tenzih edecek cümleler kurmasını, alınabileceğimi söyleyip konuşmanın seyrini değiştirecek tavır takınmasını isteyebilirsin.
Bu konuşmalardan sonra hala annesi devam ederse o zaman ayrıl.

Sevgilin de annesi de gerçekten çok kaba ve düşüncesiz konuşmuşlar.
Fakat seviyorsan biraz idare etmelisin. Söylenenleri yut demiyorum asla.
Mesela bu sözlere üzüldün. O an sinirlerini kontrol edememiş olabilirsin.
Sesin yükselmiştir veya konuşma amacından sapmıştır.. Herşey olabilir.
Bence sevgilini karşına alıp açık açık sakince hoşlanmadığın durumları, üzen sözleri söyle.
Ondan beklediğin tepkinin bu olmadığını belirt.
Annesine çıkışıp tartışma çıkarmasını değil ama o an beni tenzih edecek cümleler kurmasını, alınabileceğimi söyleyip konuşmanın seyrini değiştirecek tavır takınmasını isteyebilirsin.
Bu konuşmalardan sonra hala annesi devam ederse o zaman ayrıl.
Sevgilime bunu söyledim konuştum, zaten o an direk anlayamadım lafın arasında söyledi çünkü .
Bana söylediği şey sen abartıyorsun annem melek gibidir böyle bir şey demez oldu .
Bu konuyu açmak dahi istemiyor, annesine aşık . :26:

Biliyorum, farkındayım ama ya böyle devam etmezse demekten alamıyorum kendimi .s
O günden sonra içim içimi kemiriyor .
Teşekkür ederim değerli fikirlerin için .

canım itersen sevgılını al karsına acık acık konus, rahatsız oldugunu kendını kotu hssettıgını anlat, sonradan keske dememek ıcın.
o tavrına gore kararını verebılırsın. şimdi ayrılırsan yarın keske demeyecek sekılde ayrılmıs ol ;)

şimdi uzaktan konuşması kolay diyebilirsiniz ama böyle insanlarla yaşanır mı arkadaşım ya :53::53:

şoke oldum,bir insan bir insana nasıl böyle hakaret edebilir, lütfen kendinizi ezdirmeyin. daha şimdiden böyle yaparlarsa evlenince neler yapmazlar. hele sevgilinizin erkek kardeşi filan varsa da evlenirse, eltinizle sürekli kıyaslar bu kadın sizi, hayatınızı burnunuzdan getirir valla.erkek arkadaşınız da ayrı alem, hiç müdahale etmemiş. yani çok açık söylüyorum aşkımdan çöllere düşsem hayatıma böyle bir aileyle devam etmem :53:

canım itersen sevgılını al karsına acık acık konus, rahatsız oldugunu kendını kotu hssettıgını anlat, sonradan keske dememek ıcın.
o tavrına gore kararını verebılırsın. şimdi ayrılırsan yarın keske demeyecek sekılde ayrılmıs ol ;)
Bende düşünüyorum bunu işlerinden bir zaman ayırabilse keşke bana .
Çok teşekkür ederim değerli fikirlerin için .

şimdi uzaktan konuşması kolay diyebilirsiniz ama böyle insanlarla yaşanır mı arkadaşım ya :53::53:

şoke oldum,bir insan bir insana nasıl böyle hakaret edebilir, lütfen kendinizi ezdirmeyin. daha şimdiden böyle yaparlarsa evlenince neler yapmazlar. hele sevgilinizin erkek kardeşi filan varsa da evlenirse, eltinizle sürekli kıyaslar bu kadın sizi, hayatınızı burnunuzdan getirir valla.erkek arkadaşınız da ayrı alem, hiç müdahale etmemiş. yani çok açık söylüyorum aşkımdan çöllere düşsem hayatıma böyle bir aileyle devam etmem :53:
Teşekkür ederim, inanın çok zor ayrılma kararı vermek düşününce bile fena oluyorum.

Back
X