- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
ben mi yanlış anladım sevgilinin annesi sana acık acık o...u dedi ve sen gülümsedin valla kusura bakma arkadaşım sevgilim degil kocam olsa anası oyle dese o sanıye orayı terk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ...
Benim sevgilim saftır saf .
Anlamaz öyle şeyleri ona kıyamıyorum en çokta .s
Annesi sonuçta ama orada susmasına da sinir oldum belki anlamadı ama .
Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim .
Dün sevgilimle konuştum ' Ne deseydim bıçağı alıp annemi kovalasa mıydım ? ' diyor .
Eve gitmiş annesi çay demlemiş bize biz hala bahçedeyiz sanıyormuş .
' S.... git annem çay demlemişti bize ' de aynen bu şekil .
Sünepenin tekisin dedim .anasının oğlu resmen sen ne dedin yine sustun mu![]()
Dün sevgilimle konuştum ' Ne deseydim bıçağı alıp annemi kovalasa mıydım ? ' diyor .
anasının oğlu resmen sen ne dedin yine sustun mu![]()
Sünepenin tekisin dedim .
Gerçekten mi dedi .
Evet dedim .
Arada kalmak böyle bir şey demek ki dedi .
Arada değilsin sen annenin yanındasın dedim .
Uyuyacağım iyi geceler dedi .
Anlamadim, isaretledigim yeri kim dedi?
Daha önceleri asla böyle değildi .5 yıldır tavrı mı buydu yoksa bu olaydan sonra mı ağır konuşmaya başladı
Bilmiyorum ayrılmak en iyisi gibi duruyor sanırım bu durumda ama kolay değil .ana oğul baya baya küfür ediyorlar bunlar.
açık açık ne yapmak istiyorsun onu düşün bence devam mı tamam mı.
eğer devamsa adam akıllı bir ültimatom çekmenin zamanı gelmiş.
yok tamamsa ne uğraşıyorsun bırak ana oğlul küfrederek yaşasın gitsinler koyun koyuna.
Daha önceleri asla böyle değildi .
.![]()
tepkini koymalısın çünkü normal konuşma şekillleri böyle olmaya başlamış. Olmuyorsa git ders çalış üni oku ya
Merhaba bayanlar .
Sevgilimle 5 yıldır süren bir ilişkimiz var her şey güzel gidiyor Allaha şükür ailesi evlilik meselelerini bile açmaya başladı .
Bugün sevgilimle buluştuk sonunda işlerine nedeniyle ayda 1 kere ancak buluşuyoruz .
Evlerine gittik bahçede oturduk yarım saat annesi geldi sonra geldi oturdu yanımıza başladı bana saydırmaya ki ben saygıda hiç kusur etmedim bugüne kadar .
Başladı benim kızlarım okula gitti geldi ne sevgilisi oldu o... gibi ne de başka şeylerle ilgilendi .
Herkes kızlarımı çok takdir etti falan diye bende bir şey demedim gülümsüyorum sadece .
Ben lise mezunuyum aölden son 1 sene mi aölde okudum bazı sebeplerden .
Ve hayatımda bazı şeyler yolunda gitmedi üniversiteyi düşünmeye tekrardan başladım .
Bunu yüzüme vurdu lise mezunuyum aöl okuyorum diye okuduğunu sanma ona okumak denmez dedi .
Ben yine susuyorum tabi .
Sevgilime bakıyorum sadece gülümsüyor .
Kendimi öyle aşağılanmış hissettim ki .
Çıktık eve gidiyoruz ne oldu diyor söylemedim başta ısrar edince söyledim .
Abartmışım, annesi öyle demek istemezmiş .
Daha önce evlilik konusunu konuşunca dedim neler var şu dünya da annenle biz tartıştık diyelim haklı haksız dinlemezdin anneni savunurdun annene aşıksın sen dedim annem sana uymaz merak etme dedi .
Bunlar aklıma geldikçe deliriyorum .
5 Sene boyunca ilk defa ayrılmayı düşündüm .
Bilmiyorum çok sinirlendim .
Haksız mıyım bir fikir verin lütfen .
Evlenirsek ilerde bu sorunlar daha da artmaz mı ?
Sevgilim dedi ...
Biliyorum, farkındayım ama ya böyle devam etmezse demekten alamıyorum kendimi .sceylinim, guzelım tum bunları duyuyor ve hala dusunuyor musun?
arkana bıle bakma derım ben.
bılıyorum ayrılmak su an senın ıcın cok zor ama daha 20 yasındasın yapma bunu kendıne lutfen.
benım yolumdan gıdıyorsun su an, ama benm sonumu bılıyorsun. ınan bana sonrası hıc kolay degıl. sen boyle alttan aldıkca tepene cıkacaklar. sımdıkı bu soyledıklerı kat kat artacak. bugun sana o.. dıye yarın ıftıra da atar, acı ama gercek.
yol yakınken kurtar kendını guzelım. :103: cıkar sımdıkı pembe gozluklerını lutfen, kendın ıcın...![]()