sevgilimin annesini nasıl kazanabilirim?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.500
54
118
35
İstanbul
kızlar iki yıldır bir ilişkim var ve birbuçuk senedir annesiyle tanışıyoruz,sevgilimin evine sık sık giderim,hepberaber televizyon izleriz,arada sevgilim annesiyle atışır gülerek, genelde annesi haklı olur onu savunurum,bana sevgilimin sünnet videolarını çocukluk resimlerini falan gösterir eğleniriz,

eve geldiğimde genelde iş yapar yardım edeyimmi diye teklif ederim,kolay gelsin falan derim ama açıkçası pek diyaloğumuz yok,ben de çok konuşmayan biriyim ama annesiyle arkadaş gibi olmak istiyorum,beni çok sever sevgilim beni üzdüğünde ona kızar falan yani birbirimizi severiz ama ben daha samimi olmak istiyorum,

birkaç ay önce pasta yapıp götürmüştüm ama çok rezil bi pasta olmuştu görüntü olarak,sempatiksalakcinni hem çok güldük beraber pastaya hemde hoşuna gitti akşam babası afiyetle bitirmiş hepsini teşekkür etmiş opuyorumnanaktan

yada günü vardı geçenlerde,orda oturdum fal baktım kadınlara(biraz bilirim fal bakmayı),fal bakarken çok pot kırdım annesi çok güldü,baya güzel bir gündü

sizce daha fazla nasıl samimi olabilirim,kös kös oturup tv izlemek istemiyorum,konu sevgilim olmadan uzun uzun muhabbet etmek istiyorum,önerileriniz varmı ne konular konuşabilirim ne jestler yapabilirim,nasıl daha fazla samimi olurum annesiyle?

fazlası zarar. bu kararında bence.
fazla samimiyet bu konularda tez ayrılık getirir.
en güzeli bu .

Daha fazla nasıl bir samimiyet beklentiniz var,herşey yolunda gözüküyor zaten.

canım kadının gunune gidecek kadar samimisiniz zaten daha ne kadar samimi olmak istiyorsunkibilmiyorumkismile
fazla muhabbet tez ayrılık getirir haberin ola

arkadasım ılk baslarda ole olur ama ılerde ıs cıddıye bınıp yuzuk parmaga gecınce samımıyetı gorursun bence cok samımı olma sınırını koy sonradan koymak dahada zor oluyo ama sen bılırsın....

daha nasil bi samimiyet istedigini anlayamadim acikcasi fazlasiyla samimisiniz bence..

gün zaten onların evindeydi,sevgilim kalk gidelim dedi ama misafirler dur bi tanıyalım sevgilini diye kalkmamı istemedi yani plan yapmamıştık,öyle güzel şeyler yaşıyoruz aralara ama genelde suskunuz,yardım edeyim diyorum gerek yok diyo,sonra tv izliyoruz arada ufak tefek diyaloglar oluyo ortaya,mesela evlilik programı izliyoruz bu buna yakıştı bu buna yakışmadı şeklinde.

konuşsak bile sevgilim oluyor konu,yani ben beni tanımasını istiyorum,beni oğlunun sevgilisi olarak değil farklı bir birey olarak tanısın istiyorum,pasta getirdiğimde fal baktığımda falan ona bir adım yaklaşmış oldum ama o kadar.mesela birkaç kez eve tek gittim sevgilimin gelmesini bekledim,o arada hiç konuşmadık neredeyse,uzun zamandır beraberiz ama birbirimize yabancı gibiyiz,ama ben öyle kızsal konulardan konuşmak istiyorum,sevgilim olmadan da onla güzel zaman geçirmek istiyorum,

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım walla araniz gayet güzele benziyor maşallah..nazar değmesin..
sen gayet güzel icinden geldigi gibi davranıyorsun zaten,fazlası yapmacik olur..
is daha da ciddiye bindi mı daha da samimi olursunuz..

bilmiyorum tabi benim düşüncem ama anneden arkadaş olmamalı bence. insanın arkadaşı başkadır annesi başka. sizin de öyle olmalı, aranızda illa ki bir resmiyet kalsın,belli ki kadın zaten bundan hoşlanıyor, düşme üstüne.. arkadaş gibi olamazsın ki bence olma da zaten. bırakın bu kıvamda dursun yerimseniben

bir de şimdi annesinde ister istemez bir nasıl davransam sorusu vardır :) çok samimi olsa bı türlü olmasa bı türlü :) anladığım kadarıyla kadinda hayatından yani senden oldukça memnun ama bir yerde de bir sınır koymak zorunda hissediyor kendini :)
bizde de öyle :)) bı çok samimiyiz bi çok resmi :)

yani şöyle diyim mesela,annem de kardeşimin sevgilisiyle tanışıyor,kız aradığında uzun uzun annemle telefonda konuşuyorlar,sonra telefona kardeşimi istiyor kız,anneme ''aa nasılsın x teyze,geçen gün şöyle bir mesele vardı naptınız,belin hala ağrıyormu,bildiğim iyi bir doktor var veriyim istersen numaranı,ya bende okula gidip geliyorum derslerim iyi'' falan gibi,yani kardeşimin adı geçmeden uzun uzun arkadaş gibi konuşuyorlar,ama ben aradığımda ''mrb. ... teyze nasılsın iyimisin vb.vb. x (sevgilim) evde mi konuşabilir miyim. yani başkası ona sorsa mesela mydecember hangi okulda okuyor,dersleri nasıl,kaç kardeşler diye,pek bişey bilmez.

Bana göre şu an için gereksiz bir samimiyet..
Neticede sevgilinizin annesi,eşinizin annesi değil ya..
Taş yerinde ağırdır,gerek yok şimdiden bu kadar samimi olmaya..

sevgilin olmasın yanında al annesini çık gezmeye... çay kahve bir şeyler için. boş boş dükkanlara girin çıkın... kitapçılara uğrayın farklı yazarlar hakkında konuşun... dışarı çıktığınızda gttiğiniz yerlere onu götürün, oraların takıldığınız yerler olduğunu söyleyin
evinize davet edin

zamanla olur zaten farklı muhabbetler

evet o sınır koyuyor olsa ben de uğraşmam ama sevgilime benimle ilgili çok konuşuyormuş,yani o da benle samimi olmak için arada adımlar atıyor ama sevgilim birkaç kez ''ya hadi aşkımı bana bırak zaten zor görüşüyoruz'' dedi,yani kadın eve sadece sevgilimle vakit geçirmek için geldiğimi düşünüyor sevgilimin bazı sözlerinden ve davranışlarından dolayı,o yüzden pek bi sohbet ortamı yaratamıyor,ama ben adım attığımda çok güzel karşılığını veriyor yani sınır koymuyor

sen annen gibi konuskan olsun istiyorsun ama belki yapisi buna musait degil. huyu boyle. art niyet olmadigina gore bence cok zorlama. ters tepebilir.

hep soyluyorum; can atan kiz olmayin, icinizden gelmiyorsa bile agir kizi oynayin.

Back
X