Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm...dediklerinizi düşündüm,birde başka şeyler de düşündüm,evet bu kadın bana iyi ama bizim aile yapılarımız sevgilimle çok uyuşmuyor,bana iyi olsa bile ailemle anlaşamayabilir,bunuda şurdan anladım;onlar aile dostlarıyla bir ortamda bulunduğu zaman alkol falan alırlar,geç saatlere kadar sohbet muhabbet ederler beraber tatillere giderler,bizim eğlence anlayışımız biraz daha farklı,ne bileyim ailesinin konuştuğu konular bile farklı,onlar bir ortamda eş dosttan söz ederler,tv programlarından,bizimkilerse çocuklardan,yemeklerden,siyasetten falan konuşurlar,alkol de anca özel günlerde kırk yılda bir içerler,mangal partileri falan verirler,misafirliğe gidildimi de taş çatlasın saat 11de dönülür,biz daha mütevazıyız,
bu sorun olur mu bilemem çünkü gördüğüm kadarıyla anlayışlı bir aile,ama belli de olmaz,
ilginçtir sevgilim de bu konularda ailesinin tam tersi,mesela bir aile dostunun kızıyla çıkmıştı,ailelerin yanında kızla çok samimi olmasalarda canım cicim konuşurlarmış elele dururlarmış,kızın babası hadi siz gidin gezin dermiş,sevgilim sonradan yadırgadı ''bu ne rahatlık kız yada erkek ailesi müsade etmemeli buna'' demişti,
yada düğün içkili olsun demiştim sevgilime olur mu öyle şey sarhoş olup rezillik çıkarırlar ,yada kapalı içmeyen aileler vardır rahatsız olurlar,herkes limonatasını içer gece de arkadaş grubunla bi bara gider öyle alırsın alkolünü demişti,ama onun ailesi,sülalesi düğünlerini hep içkili yapar,tabak kırmalar peçeteler falan...
yani ne bileyim benim ailem onlara geri kafalı gelebilir,onlarda benim aileme fazla rahat görünebilir,ilerde eğer ailelerde anlaşırsa bende öyle yakınlaşırım onun ailesiyle.
doğru mu düşünüyorum sizce?