Sevgilimin annesinin hediyesi?

Ben hiç chanel parfüm kullanmadım. Ama baktım çok pahalı değilmiş yav. O kadar tatava yapılacak bir mevzu değil sanki.

Birine parfüm hediye ederken sever misin diye sorulmaz zaten. Değişim kartıyla hediye edilir. Konu neresinden tutsam elimde kalıyor.

Bir konusunu daha gördüm yine marka verdiği. Konu sahibinin marka kompleksi var bence, sallayıp sallayıp yazıyor.
işte marka kompleksi olduğu için sorgulamamış olabilir 😁 200 tl ye doldurma parfüm kullanıyorsa fiyatı 5 bini bulan bi parfüm cazip gelebilir. o nedenle yadırgamadım ben açıkçası

Ben mi doldurma kullanan😁

Chanel parfum sever misin diye soru mu olur? 😀 Siz parfum kullaniyor olsaniz annesine soylerdi Rachel şu parfumu kullaniyor diye, kadin da onu alirdi.
Yani ben birine parfum alirken kullandigi bir parfumu alirim ya da ona yakin notalarda bir seyler sevecegini bildigim bir kokuyu alirim. Oyle elime gecirdigim alakali alaksiz markayi sever misin diye hediye etmeye calismam.
Doldurma kullanmiyorsaniz da pek farkedilir bir parfum kullanmamissiniz hiç ya da hic kullanmiyorsunuz. Adam devamli parfum almaya ugrasiyir.😀

Chanel parfum sever misin diye soru mu olur? 😀 Siz parfum kullaniyor olsaniz annesine soylerdi Rachel şu parfumu kullaniyor diye, kadin da onu alirdi.
Yani ben birine parfum alirken kullandigi bir parfumu alirim ya da ona yakin notalarda bir seyler sevecegini bildigim bir kokuyu alirim. Oyle elime gecirdigim alakali alaksiz markayi sever misin diye hediye etmeye calismam.
Doldurma kullanmiyorsaniz da pek farkedilir bir parfum kullanmamissiniz hiç ya da hic kullanmiyorsunuz. Adam devamli parfum almaya ugrasiyir.😀
Yok aslında kaliteli parfüm kullanırım evet almadan önce sorsaydı daha mantıklı olurdu. Aldıktan sonra yok desem değiştirecekmiydi acaba. İlki yeni tanıştığımız dönemde hediyeydi ikinci alışında bu kokuyu beğeniyorum dedim gezerken öyle almıştı.

Ben de makyaj malzemelerini eşime aldırıp koydurmuştum. Napalım devir değişti. 🤣

Bizde bohca yoktu. Makyaj, parfum, bakım bekarken kullandiğim urunleri alip getirmiştim, sadece bitenlerden, az olanlardan almiştik alisveris yaparken esimle. 😄
Zaten kvdem bana parfum almazdi bence. 😬 Ne kaynanalar vaaaarr

Bizde bohca yoktu. Makyaj, parfum, bakım bekarken kullandiğim urunleri alip getirmiştim, sadece bitenlerden, az olanlardan almiştik alisveris yaparken esimle. 😄
Zaten kvdem bana parfum almazdi bence. 😬 Ne kaynanalar vaaaarr
Raşel’inki gibisi zor bulunur, çölde bir vaha gibi.

Ben hiç chanel parfüm kullanmadım. Ama baktım çok pahalı değilmiş yav. O kadar tatava yapılacak bir mevzu değil sanki.
Birine parfüm hediye ederken sever misin diye sorulmaz zaten. Değişim kartıyla hediye edilir. Konu neresinden tutsam elimde kalıyor.
Bir konusunu daha gördüm yine marka verdiği. Konu sahibinin marka kompleksi var bence, sallayıp sallayıp yazıyor.
Bari victoria secret söylesin marka olarak sallıyorsa en iyisinden bilinen.🤣
Ama chanel'in orjinal parfümleri de baya pahalı bu arada.Kaynananın gelinine kıyıp o kadar para verip alacagıni sanmam.🤣

Son düzenleme:
Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Sesini çıkarma al otur teşekkür ederim de geç 😂 daha ne istiyorsun missss

Back
X