sevgilimin annesiyle tanistim..

PearlyFB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
247
0
0
Almanya
evet kizlar birkac gün önce sevgilimin annesiyle tanistim o türkiyede ben almanyada oldugum icin
kamerada görüstük.. cok iyi biri yani icten ve samimiydi.. bir arkadas gibi konusabilecegim biri..
zaman ne gösterir bilmiyorum
sizin ilk tanismaniz ve sonrasi nasil oldu merak ediyorum ..

ben henüz tanışmadım ama samimi ve sıcak davranması cok olumlu bence. şanslısın. bircok ilişki ailelerin olumsuz tepkisi yüzünden zedelenip trajediye dönüsüyor. bence bu olumlu düsüncelerini güzelliğini sevgilinle ve annesiyle de paylaşki aranızdaki bağ büyüsün...

evet canim haklisin.. görüstükten sonra sevgilime sordum hemen neler konustunuz hakkimda birsey dedi mi fln
oda beni samimi bulmus cok tatli vs demis simdilik cok iyi gidiyor bakalim :)
ama ben biraz cekingenim bunu asmam lazim..

insallah sende tanisirsin hakkinda hayirlisi olur :)

abowww bole heyecanladındıgım bı gun daha olmadı Ikı kez aılenın karsısına cıktım .. Sopa yutmus gıbı dık oturuyordum ve agzımdan tek cumle cıkmadı kolay kolay Zaten cok sevecenlerdı de ben ter attım bayaa.. Ikram ustune ıkram yemesen ayrı dert yesen ayrı dert cok zordu ısım

Hehe ilk tanisma cok önemli zaten :))
Seninki daha zormus karsisinda oturmak fln insan nasil davranacagini bilmez :)
Peki suan nasil araniz iyi mi ?
Burda hep okuyorum sevgilisi veya esinin annesiyle cogu kisinin arasi bozuk
Ben öyle olmak istemiyorum arkadasim gibi olsun istiyorum
Fesat birinede benzemiyor zaten ..

İlk yüz yüze görüşmemiş şöyle olmuştu.
Çalıştığı yere beraber gitmiştik,sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi bir sarılışı vardı Öncesinde kameradan görüşmüştük tabi,ben şimdilerde ona ismine aitlik takısı koyarak konuşuyorum çok hoşuna gidiyor:) Ayrı şehirlerdeyiz,beni görmek için o yanıma gelmişti birkeresindee de Şükür çok iyiyiz ,inşallah ilerisinde de öyle olur genç anne olmasının da artısı var tabi bende,aileden tam onay almış bulunmaktayım müstakbel eşim öyle söylemişti.Evlenince daha net anlayacağız taabi,ayıya dayı olmasında.

Son düzenleme:
Maalesef ilk tanışmamız hastanede olmuştu kayınpederimin rahatsızlığından dolayı...
Ama maşallah aylardır çok iyiyiz

Ben evlerine gitmiştim , annesi çağırmıştı
çok sevdiler beni , babası falanda , sülalesi komple seviyor
çok utanmıştım hiç konuşamamştım anneside ben gidince aferin hiç konuşuyor ağır başlı seçmişsn demiş bi bilse dilimiii:)

Ay cok sevindim senin adina canim.. Ya fesat kisileri gercekten anlamiyorum
Hem kayinvalide tarafi hem gelin tarafi ne gerek var böyle seylere anlasmak varken:)
O büyük olarak ne güzel sarilmis sana hani bir arkadas gibi
Hic cekinmiyosundur simdi ne güzel ya insallah bendede böyle olur :)

Hahay süpermis ilk bulusmalar öyle oluyor galiba birde yüzyüze daha bir utanir insan :)
Insallah hep böyle devam eder ya :)

bende iftara gitmiştim öyle tanısmıstım. cok cok heyecanlıydı cok iyi davranmıslardı üstünden 2 yıl gecti tabi :) simdiki aklım olsa tanısmazdım ya da bu derece samimi olmazdım cook pişmanım.. o yüzden simdi kendi deneyimlerimle tavsiyede bulunayım eger yakın tarihte en gec 1 yıl evlilik nişan olmayacaksa kesinlikle tanısmayın. ya da tanısın ve asla samimi olmayın cok gitmeyin sonra kendinizi bi anda nişanlı olmadan nişanlılık hayatında bulursunuzki cok zor gercekten ne dönüşü var ne devam etmesi kolay

anladim .. bende o yüzden sizlerden fikir almak istedim.. biz simdilik evlilik düsünmüyoruz birde su var dedigim gibi
ben yurtdisindayim istesemde cok fazla samimi olamam..
cok özel olmazsa cok mu karisiyor sana

anladim .. bende o yüzden sizlerden fikir almak istedim.. biz simdilik evlilik düsünmüyoruz birde su var dedigim gibi
ben yurtdisindayim istesemde cok fazla samimi olamam..
cok özel olmazsa cok mu karisiyor sana

ne güzel o zaman evet cok samimi olamazsınız. yoo merak ettiğin her şeyi sorabilirsin canım yaşım küçük ama malesef deneyimlerim cok.. çok karısmak değilde yani bildiğin kaynanam oldu. pastalı börekli gidip gelmeler, arada karısmalar bazen laf sokmalar,benim onlara karsı sorumluluklarım.haklarını yemeyim cok iyilikleride var. .ama yani çok erken aldım bi sürü sorumluluğu ve inan hiç gereği yok. yoruldum artık inan yani onlara gidiyorum gelin kızım bildiğin cok güzel..ama ordan cıktıktan sonra aman kimse görmesin aman kimse sevgili oldugumuzu anlamasın konusurlar gibi seyler düşünmek zorunda kalıyorum cünkü evlilik imkansız suanda. nişan sözde imkansız.. ailem biliyor ama olmuyor işte rahat olmak. dengem sastı ben neyim öğrenci miyim nişanlımıyım sözlü müyüm yoksa evin küçük kızı mıyım ? yani ister istemez bi çok sorumluluk alıyosun ve nişanlı sözlü olmadığın için yıpratıyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…