ne güzel o zaman evet cok samimi olamazsınız. yoo merak ettiğin her şeyi sorabilirsin canım yaşım küçük ama malesef deneyimlerim cok.. çok karısmak değilde yani bildiğin kaynanam oldu. pastalı börekli gidip gelmeler, arada karısmalar bazen laf sokmalar,benim onlara karsı sorumluluklarım.haklarını yemeyim cok iyilikleride var. .ama yani çok erken aldım bi sürü sorumluluğu ve inan hiç gereği yok. yoruldum artık inan yani onlara gidiyorum gelin kızım bildiğin cok güzel..ama ordan cıktıktan sonra aman kimse görmesin aman kimse sevgili oldugumuzu anlamasın konusurlar gibi seyler düşünmek zorunda kalıyorum cünkü evlilik imkansız suanda. nişan sözde imkansız.. ailem biliyor ama olmuyor işte rahat olmak. dengem sastı ben neyim öğrenci miyim nişanlımıyım sözlü müyüm yoksa evin küçük kızı mıyım ? yani ister istemez bi çok sorumluluk alıyosun ve nişanlı sözlü olmadığın için yıpratıyor seni
ay sen öyle deyince ben seni evli sandim.. kesinllikle katiliyorum sana evlenmeden bukadar samimiyet cok fazla haklisin..
sen bunu sevgilinle paylastin mi simdi böyle ise ilerde daha kötü olabilir
belki onunda kötü niyeti yoktur ama yinede ..