Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun