Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

Ok o halde soyle sorayim. Yarim saatligine gordugu birinin instagramini nerden bulmus?

bunlar "Stalkerlığa Giriş 101"de hep anlatıldı. sevgilinin arkadaşının instagramı varsa takip listesinden, etiketlerden, paylaşımların like listesinden hemen çıkar

Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun

Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun

Arkadaşın buluşsaydı erkek arkadaşının niyeti anlaşılırdı, ama sen konuşarak bunu engellemişsin.
Geçmiş olsun, kıllanacak bir durum varsa bile artık öğrenemezsin.

Arkadaşın buluşsaydı erkek arkadaşının niyeti anlaşılırdı, ama sen konuşarak bunu engellemişsin.
Geçmiş olsun, kıllanacak bir durum varsa bile artık öğrenemezsin.
ya ben de merak ettim ama bulus diye baskı yapamadım çünkü istemediğini hissettim.. Pazartesi demis ama gitmiycekti muhtemelen sabredemedim bende..

Ben inanmiyorum sizinle ilgili fikir alacagina, tamamen bahanesi olarak kullanmiş sizi, bulustuklarinda senden filan bahsederek muhabbeti arttirmakti bence amac. Bulusmaya cagirirken acik acik niyetini soylemez veya yazmaz cunku ekran goruntusu alabilir arkadasiniz, bu durumda sevgiliniz kiviramazdi ama simdi cok guzel kivirabilmiş. :)))

evet bulussalardı tavırlarını falan merak ediyodum bulusma kesin olsaydı beklerdim ama o da belli değil patladım bende içimde kaldı
Keske buluşsaydi arkadasiniz ben olsa ikna ederdim. Niyetini tam olarak anlardiniz. Hic mantikli gelmedi aciklamalari. Yarim saat gorustugu kisiye sizinle ilgili problemleri mi danisacak. Bana asiliyomus gibi geldi ya da asılacakmis gibi. Bi fikrim var benim uygular misiniz bilmiyorum ama. Arkadasiniza soyleyin, sosyal medyadan engellesin bunu. Daha sonra da siz arkadasinizin adiyla sahte instagram hesabi acip sevgilinize mesaj atin. O zaman anlasilir iste.

Bence de siz aradiginizda bahane olarak sizinle ilgili konusacagini söylemistir. Arkadasinizla bulusunca görüsme kim bilir nereye varackti. Aranizda gecen bir kavga ile alakali yakin arakdasiniza bulusalim demesi sacmaligin daniskasi. Inanmayin bunlara bence. Sevgilinizi de arkdasinizi da yakin markaja alin bence. bol sans!

Arkadasin cok guzel cvp vermis, madem diyecegi var msj attigi yerden desin. Bu devirde gözunde olsa güvenme. Hem 1 kere ayni ortamda bulunmuslar, aralarinda samimiyet yok oturup cay icecek kadar..

Ahh ah keşke sabredebilseydin!
Biz kadınların en zayıf noktası merak malesef..neyse uyanık ol, her ikisinide çaktırmadan markaja al.özellikle erkek arkadaşını.

Back
X