Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

Genel olarak aslında arkadaşın tepkisini daha çok garipsedim. Şimdi senin en iyi arkadaşın dimi bu? Be erkek arkadaşın bunu biliyor? Benim en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı bana yazıp bir şey konuşmak istese (ki bu bugüne kadar çok olmuştur hatta) ben bunu bukadar büyütmem. Hatta en yakın arkadaşlarım beni okadar anlatıyorlar ki, onlar beni daha yüz yüze görmemiş olsalar bile tanışıyormuş gibi oluyoruz ve bi sorun olduğunda ilk bana ulaşırlar.
Bana hiç garip gelmedi bu demekki senin arkadaşına ne kadar değer verdiğini anlamış ki oda bir şeyi ona danışmak istemiş. Bilmiyorum bence kötü bir şey Yok. Eğer ki erkek arkadaşınla ilişiksiniz daha çok çok taze değil ise o zaman illa ki seninle ilgili bşr şey danışacak ve bu durumda kız arkadaşın bukadar mesafeli olmamalı bence adam suç işliyormuş gibi hissedecek

ben de katılıyorum size, anlamadığım şey yorumların çoğunda erkek arkadaş kız arkadaşla buluştuğunda ona yürüyecekmiş gibi bir olasılıktan bahsedilmiş. böyle şeyler olmuyor mu tabi oluyor ama bu kişiler aynı ortamda bulunuyorlar, vakit geçiriyorlar, yazışıyorlar bir şekilde tanışıp anlaşıyorlar gönüller kayıyor ancak, konu sahibi muhabbetlerinin olmadığını sadece yarım saat aynı ortamda bulunduklarını söylemiş zaten. çocuk niyeti bozsa en azından biraz tanır yani ona göre yürür. ki yolunu daha önce yapmadan böyle direkt başbaşa görüşmez.

@nyctophiliaa sen gönlünü ferah tut, sen nasıl para konusunda kafa karışıklığı yaşayıp, fikir almaya ihtiyaç duyduysan erkek arkadaşın da bazı şeylerin içinden çıkamamış, kız arkadaşına danışacak mesajla anlatamaması da normal. burda kız arkadaşının tavrı nasıldı o da merak konusu oldu benim için. umarım aa bana mesaj attı sanki bana yürüyor moduna girmemiştir

Bu konuda olumlu düşünmek biraz saçma açıkçası. Neden ? Çünkü gerçekten de erkekler şunu yapıyor sevgilisinin kardeşine ablasına yakın arkadaşına tartışmalarını anlatıyor fikri soruyor ya da hediye planlıyorsa onu soruyor. Ama ben bunda art niyet arıyorum kusura bakmayın. Özel buluşmak da nedir? Arasın konuşsun en fazla. Bir tanıdığımın çok çoook samimi bir arkadaşı, krizin sevgilisinden hoşlanmıştı ve bunlar saatlerce konuşmuşlar. Kızın haberi yok. Ve çocuk arıyor mesela kız ile ilgili konuşcam diyor yakın arkadaş olan kız da uzatıyor sürekli, çocuk karakter sahibiymiş yine o yüzden aralarında bişey olmadı. Ama genelde bu yaşanıyor aradaki kişiyi bahane edip buluşmalar konuşmalar. Güvenmeyin tersleyin ne konuşacaksın diyin soğuk davranın konuyu merak etmeyin ya da eğer onların arasında bişey olması sizi üzmeyecekse bırakın konuşsunlar sonra hoşunuza gitmeyen bişey olursa erkek arkadaşınızla tartışırsınız ama bu tartışma onları yakınlaştırabilir :işsiz:

Bi kaç gün içindeki 2. Konum ama yine danışmam gereken bi konu var.
Erkek arkadaşım yakın kız arkadaşıma az önce instagramdan mesaj atmış. Konuşacağı bir şey olduğunu, benim haberim olmaması gerektiğini ve müsaitse çay ısmarlayıp ısmarlayamayacagını sormus.
Arkadaşımda müsait olmadıgını ama burdan konusabileceğini söyledi.
Erkek arkadasım konunun uzun oldugunu burdan anlatamayacagını mümkünse birgün yüz yüze anlatmak istediğini söylemiş.
Arkadasım yarın haber veririm ama en azından konuyu söylesen dedi benim ki cevap vermemiş daha.
Bu kız benim en yakın arkadaşım ama sevgilimle 1 kez aynı ortamda bulundular yarım saat falan oda. Ne konuscagını bilmiyorum sabah tartıstık acaba onunla ilgili mi diyorum ama halletmiştik arkadasımla yuzyuze bulusmasını gerektiren bi konu değildi. Baya sinirim bozuldu ama bişey demiyorum çünkü ne konuscagını merak ettim. Cevapta vermemis napmalıyım sizce?
Tatlım iki ihtimal var. Ya sana bir sürpriz hazırlıyor ya da seni aldatacak

Unv ilk senesinde erkek arkadasim ev arkadasima ne kadar guzel oldugunu, onu keske daha once gorseydi gibi seyler yazmisti. Ben sok. Cok seviyordun guya. Kizla da erkek arkadasimla da herseyi bitirmistim. Kizi cok kiskanmistim. Sanki onun sucuymus gibi. Tabi adama karsi sevgim bitince kizdan ozur dileyip hata yaptigimi soylemistim. Halen arkadasiz ve gecmisi unuttuk. Bu olayda da aklima direk benim olay geldi. Erkeklerin nefsi pis. Az daha guzel alimli kadin gorunce hemen ona atlamak istiyorlar. Ben sevgilinuz hakkinda kotu dusunuyorum. Eger dusundugum gibiyse arkadasinizi sakin uzmeyin. Darilmayin.

Sevgiliniz bunun haberinin size gelceğini akıl edemedi mi acaba bunu merak ettim. Belkide tahmin etti siz mesaj okumayın falan diye yüz yüze görüşmek istedi

Benim en en yakın arkadaşım, dostum dediğim arkadaşımın sevgilisi ne zaman aralarında birşey olsa bana ulaşırdı. Barıştırır, konuşturur birşeyler yapardım.
En son bunlar ayrılmışlar, çocuk aylar sonra bana ulaştı. Dedim bunların aralarını yapmanın zamanı geldi. Ama öyle olmadı çocuk buluşmak istedi benimle olmaz dedim. Sonra bu başladı yazmaya bana. Şöylesin, böylesin çok güzelsin yanındaki (arkadaşımdan bahsediyor) kim sen kimsin, bebeğim demeler. Bana orada bir kusma geldi, bir iğrençleşmiş an geldi. Hemen arkadaşımı aradım. Dedim ki, yarın buluşmamız gerek. Bu merak ediyor, biçiyor. Neyse ertesi gün buluştuk mesajları silmemiştim zaten. Herşeyi anlattım uzak dur bundan mesajlara bak dedim. Ağladı çok üzüldüm sarıldık ağlaştık çok şükür ayrıldı kendisinden. Ama mesela diğer sevgilisiyle iyiydik. Sürpriz yapacak, beni arıyor yardım ediyorum. Öneri istiyor, yardım ediyorum. Sonra araları bozuluyor beni kullanıyor “visenyaa hadi şu arkadaşınu al bir yerlerde oturun göreyim şunu” diyordu.

Ya gerçekten herkesin amacı, nedeni farklı olabiliyor elbette. İnanın kimsenin niyetini anlayamıyorsun.
Yani diyorum ki aynı ortamda yarım saat durduğun biri ile nasıl kolay kolay gelebilir bir insan?
Çok merak ettim bak şimdi.

Ben de sana surpriz yapacagini dusunuyorum ama bir yandan da su geliyor aklima
Yani derdini telefonda da anlatabilir
Kiz arkadasiniz bulusmak istememis telefonda anlat demis ama sevgilniz bulusmak icin israr etmis konu uzun demis

Yani bir yandan da bu kadar israrla bulusmak istemesi gereksiz geliyor
Insallah surpriz vardir isin ucunda yine
Meral ettim sahsen
Ben olsam hemen yollarim arkadasimi

Ben evlilik teklifi dogumgunu size surpriz vs hakkinda konusacaklar diye dusunuyorum hayir yani madem sevgilinize guvenmiyorsunuz akliniza kurt dustu neden birliktesiniz arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz? Ikisi sizin hakkinizda konusabilir baska ne konusacaklar? Aksi durum soz konusuysa ne yapacaginizi biliyorsunuz zaten. Sevgilinize olan guveninizi sorgulayin bence..

Ben evlilik teklifi dogumgunu size surpriz vs hakkinda konusacaklar diye dusunuyorum hayir yani madem sevgilinize guvenmiyorsunuz akliniza kurt dustu neden birliktesiniz arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz? Ikisi sizin hakkinizda konusabilir baska ne konusacaklar? Aksi durum soz konusuysa ne yapacaginizi biliyorsunuz zaten. Sevgilinize olan guveninizi sorgulayin bence..
Arkadasima guvenmiyorum dememis ki arkadasi guvenilmeyecek biri olsa zaten bu aralarinda gecen dialoglarida soylemezdi. Arkadasin neden israrla gorusemem demis ki bunda bisey yok sirf merakimdan gider gorusurdum evet artik kimseye guven yok ama yani konusmadanda neyin ne oldugu bilinmeZ.

Kaybedecek bir şey yok,görüşsünler ya süprizdir ya da niyeti kötüdür.Ne güzel anlamak için fırsat geçmiş elinize.

Back
X