- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi forestfruitcake
Genel olarak aslında arkadaşın tepkisini daha çok garipsedim. Şimdi senin en iyi arkadaşın dimi bu? Be erkek arkadaşın bunu biliyor? Benim en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı bana yazıp bir şey konuşmak istese (ki bu bugüne kadar çok olmuştur hatta) ben bunu bukadar büyütmem. Hatta en yakın arkadaşlarım beni okadar anlatıyorlar ki, onlar beni daha yüz yüze görmemiş olsalar bile tanışıyormuş gibi oluyoruz ve bi sorun olduğunda ilk bana ulaşırlar.
Bana hiç garip gelmedi bu demekki senin arkadaşına ne kadar değer verdiğini anlamış ki oda bir şeyi ona danışmak istemiş. Bilmiyorum bence kötü bir şey Yok. Eğer ki erkek arkadaşınla ilişiksiniz daha çok çok taze değil ise o zaman illa ki seninle ilgili bşr şey danışacak ve bu durumda kız arkadaşın bukadar mesafeli olmamalı bence adam suç işliyormuş gibi hissedecek
ben de katılıyorum size, anlamadığım şey yorumların çoğunda erkek arkadaş kız arkadaşla buluştuğunda ona yürüyecekmiş gibi bir olasılıktan bahsedilmiş. böyle şeyler olmuyor mu tabi oluyor ama bu kişiler aynı ortamda bulunuyorlar, vakit geçiriyorlar, yazışıyorlar bir şekilde tanışıp anlaşıyorlar gönüller kayıyor ancak, konu sahibi muhabbetlerinin olmadığını sadece yarım saat aynı ortamda bulunduklarını söylemiş zaten. çocuk niyeti bozsa en azından biraz tanır yani ona göre yürür. ki yolunu daha önce yapmadan böyle direkt başbaşa görüşmez.
@nyctophiliaa sen gönlünü ferah tut, sen nasıl para konusunda kafa karışıklığı yaşayıp, fikir almaya ihtiyaç duyduysan erkek arkadaşın da bazı şeylerin içinden çıkamamış, kız arkadaşına danışacak mesajla anlatamaması da normal. burda kız arkadaşının tavrı nasıldı o da merak konusu oldu benim için. umarım aa bana mesaj attı sanki bana yürüyor moduna girmemiştir