Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

herkes doğumgünü evlilik sürprizi falan demiş. Ama ben hiç masum bulmadım açıkçası. Arkadaşından hoşlanmış, senle problemi var ayağına kızla buluşacak işte. Ben olsam sessiz kalırdım, arkadaşıma da bi buluş ağzını ara derdim. Niyetini o zaman görürdün esas.
Eğer çok sevmiyorsan, deli gibi aşık değilsen bırak gitsin. Gözü dışarda çünkü, çok belli...

evet bulussalardı tavırlarını falan merak ediyodum bulusma kesin olsaydı beklerdim ama o da belli değil patladım bende içimde kaldı

Ne garip bir durum. En en iyi ihtimali düşünüyorum, erkek arkadaşınız hangi durumda nasıl davranılacağını bilmeyen, pek akıllı olmayan biri.

Arkadaşınızı da huzursuz etmiş ısrar edip konuyu söylemeyerek. Daha yeni tanıştığı 30 dk görüştüğü insana sevgilisinin arkasından iş çevirerek özel hayatını açmak da neyin nesi?

İnsan sevgilisinin daha yeni tanıştığı, huyunu suyunu bilmediği arkadaşıyla sevgilisine haber vermeden sadece tek bir şey için buluşabilir: Evlilik teklif edeceğim, şunu yapsam beğenir mi, belli bir hayali var mıydı vs. Onun dışında sadece “Ona sürpriz yapacağım. Ne sürpriz yapsam” diyerek buluşması bile saçma olur. Ne münasebet belki siz onunla fazla sıkı fıkı olmasını istemeyeceksiniz.

“Sen bana ne ima etmeye çalışıyorsun” oyununa da gelmeyin. Çünkü ispat edemeyeceğiniz için üste çıkar. Bence hiçbir şey ima etmeden de yaptığı aslında ayrılma sebebi. Çünkü dediğim gibi yaptıkları hangi durumda nasıl davranılacağını bilmeyen, pek akıllı olmayan biri olduğunu ispatlıyor. Bu da ayrılmak için yeterli sebep. “Ne ima etmeye çalışıyorsun” deyip üste çıkmasın.

Ben olsam ayrılırdım yüzde yüz ne münasebet ozelimin başkasına anlatılması dan nefret ederim yarın evlenince annesine ablasına herşeyi anlatır bu adam

Ayrıca sene bana neyi ima ediyorsun lafı eddirtmeyin sadece ozelini anlatyigi icin üstüne gidin ayy çok kötü aşırı kıskancım ben yolarım

Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun

Hala terk etmedin mi?
Arkadaşına yürümeye çalışmış işte
Ne sorunu çözmesi kim yer bunu

Bence fazla paranoyak olmaya gerek yok neden bazi kisiler hadi terket aman hadi terketmedin mi hala diye pusuya yatmislar ki. Iliski senin iliskin ayrica gayette kavga ettiginiz icin akil almak istemis olabilir ne var bunda yani. Ben olsam ben de akil almak isteyebilirdim. Olabilir boyle seyler. Kkda paranoyaklik had safhada.

Bence fazla paranoyak olmaya gerek yok neden bazi kisiler hadi terket aman hadi terketmedin mi hala diye pusuya yatmislar ki. Iliski senin iliskin ayrica gayette kavga ettiginiz icin akil almak istemis olabilir ne var bunda yani. Ben olsam ben de akil almak isteyebilirdim. Olabilir boyle seyler. Kkda paranoyaklik had safhada.
Hay ağzına sağlık. Yani ufacık birşeyde ayrıl boşa demek kolay. Olayın aslı astarı nedir kimse bilmiyor ama herkes tribe girmiş. Sakin olun bi çocuk konuşsun nedir ne değildir öğrensin ondan sonra verir kararını.

Hay ağzına sağlık. Yani ufacık birşeyde ayrıl boşa demek kolay. Olayın aslı astarı nedir kimse bilmiyor ama herkes tribe girmiş. Sakin olun bi çocuk konuşsun nedir ne değildir öğrensin ondan sonra verir kararını.
Aynen yaaa. Nedir bu adamin gunahini almalar falan hemen kiskanc tavirlar anlamadim. Biz de yaptik bu tarz seyler esimle daha sevgiliyken yakin arkadasiyla konusmustum. Yuzyuze de konustum. Illa telefon olsun bilmem ne yazmislar. Nolmus yuzyuze konusursam hemen bit yenigi arar hale gelmisler. Bir kez yarim saat gordugu birine asik olup ilani ask edecek degil ya. Yalniz bu kadar laftan sonra adam arkadasina asilirsa bir de cok gulerim kendime:KK53:

Ben de aynısını düşündüm ilk yazdığından beri. Herkes ayrıl gözü dışarda bilmem ne diyince ben mi çok safım acaba diyordum.

Benim erkek arkadaşım da, benim arkadaşlarımla konuşurdu, ki bende öyle arada dertleşirim onun arkadaşlarıyla, ne var ki bunda? Hemen asılıyor mu olduk ..

Sevgiliniz kusura bakmayın ama göz göre göre sadece yarım saat gördüğü en yakın arkadaşınıza asılacak kadar aptal mı? Asılsa size söyleneceğini bilmiyor mu? Diyelim ilk yazdığında sizin haberinizin olmamasını söyledi, buluştuğunda asılacak olsa, sizin öğreneceğinizi bilmiyor mu?

Bekleyip işin aslını öğrenecektiniz, böyle beni aldatacaktı ona asılacaktı demek, iftira atmaktır sadece... Siz kendi elinizle batırmışsınız.

Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun
Benden size tavsiye bu kadar guvenmediginiz, en yakin arkadaşiniza yurume ihtimalinin bulundugunu dusundugunuz hatta bu şekilde zekasina bile hakaret ettiginiz insanlarla sevgili olmayin.
Bu nedir yahu.
Adam sabirliymis da sesini cikarmamiş, bunu bana sevgilim yapsa sizi cumle aleme rezil eder oyle ayrilirdim.
Emin olun size yapsa burda o adami tefe koyardik
Allah o adama yardim etsin ne diyim

Aranizdaki yanlis anlasilmalari yarim saat gordugu arkadasinmi cozecekmisti tamamen bahane uydurma bu.bi kere bunu sadece kendi duzeltebilir.ne alaka 2 dk gordugu kiza yazmak bulusmak istemek kiza bu bahaneyle yuruyecekti muhabbeti arttrma cabasi

Benim erkek arkadaşım da, benim arkadaşlarımla konuşurdu, ki bende öyle arada dertleşirim onun arkadaşlarıyla, ne var ki bunda? Hemen asılıyor mu olduk ..

Sevgiliniz kusura bakmayın ama göz göre göre sadece yarım saat gördüğü en yakın arkadaşınıza asılacak kadar aptal mı? Asılsa size söyleneceğini bilmiyor mu? Diyelim ilk yazdığında sizin haberinizin olmamasını söyledi, buluştuğunda asılacak olsa, sizin öğreneceğinizi bilmiyor mu?

Bekleyip işin aslını öğrenecektiniz, böyle beni aldatacaktı ona asılacaktı demek, iftira atmaktır sadece... Siz kendi elinizle batırmışsınız.
K.k de bu tarz konulari cok okuduk. Sadece bir kere gormeyle asilan hatta kizin en yakin arkadasi icin sevgilisini terk eden herifler var ve burada okuduk. Sadece yarim saat tanidigi kisiye dertlerini anlatma dusuncesi hic masum degil. Ayni ortamda olsalar cogu zaman ya bir is ortami ya da okul ortami sebebiyle birbirini tanisalar neyse ama sadece yarim saat gordugu kisi bu kiz. Demekki konu sahibini de rahatsiz etmis bu durum.

K.k de bu tarz konulari cok okuduk. Sadece bir kere gormeyle asilan hatta kizin en yakin arkadasi icin sevgilisini terk eden herifler var ve burada okuduk. Sadece yarim saat tanidigi kisiye dertlerini anlatma dusuncesi hic masum degil. Ayni ortamda olsalar cogu zaman ya bir is ortami ya da okul ortami sebebiyle birbirini tanisalar neyse ama sadece yarim saat gordugu kisi bu kiz. Demekki konu sahibini de rahatsiz etmis bu durum.

Burada bazı konularda arkadaşa asılmalar oldu diye, her insan aynı kefede mi oluyor? Bu forum mu ölçütümüz? Burada bir sürü aldatma konuları var mesela, o zaman her erkek aldatıyor mu diyelim? Mantık bunun neresinde? Konu sahibinin yakın arkadaşıdır derdini anlatmak istemiştir, ne olacak, imkansız bir şey mi bu?
Ben kendimden de örnek verdim, hiç bir araya gelmediğim arkadaşıyla bile dertleştiğim olmuştur yani, bunlar imkansız şeyler değil.

Hem konu sahibi erken davranarak en büyük hatayı yaptı, o yüzden sevgilisini beni aldatacaktın diye suçlayamaz...

Ayrıca şu da var erkek arkadaşı, o arkadaşıyla ilgili, bu zamana kadar herhangi bir harekette bulunmuş mu, onunla ilgilenmiş mi, sürekli onunla ilgili sorular sormuş mu, onun hayatını merak etmiş mi, yani şüpheli bir harekette bulunmuş mu? Bunlar da önemli, eğer bunların hiçbirini yapmamışsa, asılmaktan da söz edilemez bence.

Burada bazı konularda arkadaşa asılmalar oldu diye, her insan aynı kefede mi oluyor? Bu forum mu ölçütümüz? Burada bir sürü aldatma konuları var mesela, o zaman her erkek aldatıyor mu diyelim? Mantık bunun neresinde? Konu sahibinin yakın arkadaşıdır derdini anlatmak istemiştir, ne olacak, imkansız bir şey mi bu?
Ben kendimden de örnek verdim, hiç bir araya gelmediğim arkadaşıyla bile dertleştiğim olmuştur yani, bunlar imkansız şeyler değil.

Hem konu sahibi erken davranarak en büyük hatayı yaptı, o yüzden sevgilisini beni aldatacaktın diye suçlayamaz...
Tabiki suclayamaz ben suclasin demiyorum. Ve olcutte burasi degil. Olabilir asılabilir diye bakiyorum ben. Genelleme yapmiyorum elbette. Sizin aranizdaki iletisim farklidir sevgilinizle ve arkadaslarinizla. sizin iliskiniz de bir olcut degil. Herkes o arkadaslik sınırını koruyamiyor. Yukarida da yazdim ben ayrilsin demiyorum sınamaya devam etsin diyorum. Cunku supheli bir durumu var konu sahibinin sevgilisinin.

Ayrıca şu da var erkek arkadaşı, o arkadaşıyla ilgili, bu zamana kadar herhangi bir harekette bulunmuş mu, onunla ilgilenmiş mi, sürekli onunla ilgili sorular sormuş mu, onun hayatını merak etmiş mi, yani şüpheli bir harekette bulunmuş mu? Bunlar da önemli, eğer bunların hiçbirini yapmamışsa, asılmaktan da söz edilemez bence.
Sorsa veya arkadasinin hayatini merak etse konu sahibi suphelenmez miydi o zaman? Sen niye benim arkadasimin hayatini merak ediyorsun diye tepki gosterirdi heralde bunu da dikkate almistir o adam. Veya daha onceden hayatini merak etmeyip o yarim saatlik gorusmede etkilenmis olabilir. Bakin etkilendi kesin asıldı demiyorum olabilir diyorum

Ya ama ben konunun sonunu böyle beklemiyordum ki:mad:
Konu sahibi neden merakına yenik düştün bakim?:KK67:
Ne güzel anlayacaktık adamın niyetini:KK20:

Back
X