- 19 Haziran 2019
- 166
- 63
- 18
- 37
- Konu Sahibi mecnununleylasii
-
Aşık olmuş olabilirsin canım. Sanki ikimizde istiyoruz derken emin olmak lazım karşı tarafın hislerinden. Ama şuanki ilişkini bitirmelisin. İkiniz içinde en sağlıklısı bu. Gerçekten istemediğiniz ilişkileri yurutmeyin. Bunu bekarken öğrenin ki evlendiğiniz zaman,size istenilmeyen birşey yapıldığında tepkiniz daha sert olur. Cesaretiniz olur. Kendinizi önemseyin herşeyden önce sizin mutluluğunuz önemliKızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur ya
Aşk değil canım bu, 3 yıl güzel giden ilişkiden sıkılmışsınız, biraz heyecan arıyorsunuz.cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz..
O kadar çok sevip koruyup anlıyordu ki beni. Defalarca kez ayrilmak istedim cekim yok diye ama olmadi. Ondan daha iyi insan gormedim. Mantik iliskisi yuruttumİlişki sadakat ister madem çekim yok neden 3 yıl ?
Cidden oyle değil. Gecmiste acildi zaten bana.Ay Allahım herkes bana aşık tribi gibi geliyo bu nedense bana
Oyle mi dersinizAşk değil canım bu, 3 yıl güzel giden ilişkiden sıkılmışsınız, biraz heyecan arıyorsunuz.
Cok tesekkur ederim ben de bitirmem gerektigini dusunuyorum artikAşık olmuş olabilirsin canım. Sanki ikimizde istiyoruz derken emin olmak lazım karşı tarafın hislerinden. Ama şuanki ilişkini bitirmelisin. İkiniz içinde en sağlıklısı bu. Gerçekten istemediğiniz ilişkileri yurutmeyin. Bunu bekarken öğrenin ki evlendiğiniz zaman,size istenilmeyen birşey yapıldığında tepkiniz daha sert olur. Cesaretiniz olur. Kendinizi önemseyin herşeyden önce sizin mutluluğunuz önemli
Peki o cocukla birlikte olmalı miyim. Yoksa kalbime mi gommeliyimSevgilinden ayril..
Kavak Yelleri tarzı diyorsun. Hoş bu yaşta o diziyi bilmiyorsundurKızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur ya
O kadar iyi olduğu için etkilenememişsiniz. Bunu bi gün başka biriyle evlenirseniz o zaman anlayacaksınız. Madem yapamıyorsunuz ayrılın karşınızdakinin de kendinizin de hayatından çalmayın. Hovarda biri sizi daha mutlu etmeyecektir ama edeceğini düşünüyorsanız siz bilirsiniz. Benim düşüncem bu ilişkiyi bitirmeniz ve hisleriniz olan insandan da uzak durmanız. Uzun bi süre kendinizle kalmanızı tavsiye ederim.O kadar çok sevip koruyup anlıyordu ki beni. Defalarca kez ayrilmak istedim cekim yok diye ama olmadi. Ondan daha iyi insan gormedim. Mantik iliskisi yuruttum
Kesinlikle öyle düşünüyorum, onun için sevgilinizden ayrılsanız bir zaman sonra bu hovarda için ben çok seven sevgilimi terk ettim diye üzülecek o zaman yemeden içmeden kesileceksiniz.Oyle mi dersiniz
Yoo biliyorum baya da izlerdim kucukkenKavak Yelleri tarzı diyorsun. Hoş bu yaşta o diziyi bilmiyorsundur
En dogru sey bu gibi geliyor bana da. Ama ondan uzak durmak cok zorO kadar iyi olduğu için etkilenememişsiniz. Bunu bi gün başka biriyle evlenirseniz o zaman anlayacaksınız. Madem yapamıyorsunuz ayrılın karşınızdakinin de kendinizin de hayatından çalmayın. Hovarda biri sizi daha mutlu etmeyecektir ama edeceğini düşünüyorsanız siz bilirsiniz. Benim düşüncem bu ilişkiyi bitirmeniz ve hisleriniz olan insandan da uzak durmanız. Uzun bi süre kendinizle kalmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?