- 4 Kasım 2013
- 228
- 363
- 103
- Konu Sahibi mecnununleylasii
-
Biz ne dersek diyelim belli ki siz yaşamadan anlamayacaksınız. Hemen 3 yıllık mantık birlikteliğinizden ayrılın, hovarda yasak aşka gidin. Umarım çok mutluyuz, iyi ki ayrılmışım başlıklı konularınızı okuruz.Aynen. Yasak ama cekiyor insani
Artık mı yok canım biraz daha bekleseydin kısa metraj aşkı memnu çekerdinizCok tesekkur ederim ben de bitirmem gerektigini dusunuyorum artik
Sadece cekiyor dedim ayrilmam gerektigini ve o kisiden uzak durmamin hakli oldugunu birsuru mesajda yazdim. Sadece zor oluyor demek istedim.Biz ne dersek diyelim belli ki siz yaşamadan anlamayacaksınız. Hemen 3 yıllık mantık birlikteliğinizden ayrılın, hovarda yasak aşka gidin. Umarım çok mutluyuz, iyi ki ayrılmışım başlıklı konularınızı okuruz.
İlişkinize ara verin belkide özlemeye ihtiyacın vardırBunu ben de dusunuyorum ya. Her sey yapma diyor bana ama kalbime soz gecirmek cok zor
Kafam cok karisikİlişkinize ara verin belkide özlemeye ihtiyacın vardır
Çok küçükken izlemiş olmalısınız. Bilinçaltına yerleşmişYoo biliyorum baya da izlerdim kucukken
Bosverin bunlariÇok küçükken izlemiş olmalısınız. Bilinçaltına yerleşmiş
Ya değmezse demek Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım demek.Madem sevmiyorsunuz ne diye sevgiliyiz diyorsunuz. Yazık adama. Korkulur sizdenBende bundan korkuyorum ya degmezse
İkiside aşk değil bence sevgide değil biliyorum herşey insan için ama kisininde kendini dizginlemesi şart sevgiline karşı ayıp ederim diyorsun ama şuan zaten ayıp ediyorsun. Sana değer veren biri yerine kendi ağzınla söylediğin hovarda birini mi tercih ediyorsun?Kızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur ya
Yeni uye olunca noluyor anlamiyorum burayi cok okurdum ilk defa kimseye anlatamadigim bisey oldu buraya sormak icin hesap açtım. Sanki ne dedim konu gerçek mi diyosunuz.Yen’i üye
Konu gerçek mi Allah bilir
Aşk değil bunun adı kaşınma, rahat batması, nankörlük.Kızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur ya
Yeni uye olunca noluyor anlamiyorum burayi cok okurdum ilk defa kimseye anlatamadigim bisey oldu buraya sormak icin hesap açtım. Sanki ne dedim konu gerçek mi diyosunuz.
Yoksa 383838.üyelik mi?ah leyla ah
Çok basit çözümü sevgilinden ayrılKızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur ya
Yoksa 383838.üyelik mi?
Sevmiyorsan ayrıl. Yazık adama daha fazla vebaline giirme. Adamda ciddi düşünüyordur 3 yıl emek vermiş neticede. Ben inanmıyorum bir insan birini gerçekten sevmiyorsa ayrılmak istiyorsa ayrılır. Bahaneler bulmayon adam elimin altında olsun modundasınız kusura bakmayın.Kızlar nolursunuz yargılamayın linçlemeyin.3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim beni çok seviyor benim için herşeyi yapıyor. Gözü benden baska hicbirseyi görmüyor. Ben de onu sevdim başlarda ya da onun çok iyi olmasi her istedigimi yapmasini sevdim bilmiyorum. Ama hicbir zaman onu arzulamadim. Hicbir zaman cekici gelmedi gozume. Cinsel manada da cekim hissedemedim hic. Biz sevgilimle tanismadan once onun yakin arkadaslarindan birini taniyordum. Bana ilgi gosteriyordu. Baya hemde. O zamanlar ben baska birini seviyordum o yuzden onemsemedim. Fakat sevgilimle iliskimiz basladiktan bir sure sonra ben bu cocuga fena kapildim. O gordugu yerde yuzume bakamiyor utaniyor sanirim. Ama ben bakmazken baktigini yakaladim kac kere. Instagramda stalklıyor (gizlice fotoma bakiyormus begendi yanlislikla geri cekti hemen eski bi fotoydu) bazen de yeni foto atinca begeniyor. Benim tweetlerime yonelik manidar tweetler atiyor. Suanda gorustugu biri var ama sevdigini düşünmüyorum biraz hovarda biri. Ben ne yapacagim ? Aklim hep onda. Gormek icin can atar oldum. Biliyorum onunla olmak karaktersizlik olur suanki sevgilime karsi ayip ederim. Ama cok asik oldum ne yapmam gerekiyor ? Sanki ikimiz de istiyoruz ama imkansiziz.. Nolur yardim edin yemeden icmeden kesildim kac gundur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?