Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum

Bu nasıl samimiyet gecenin üçünde arıyor canım ?? erkek arkadaşına bu kızla görüşmemesini söyle hatta desin ki kız arkadaşım gece üçte aramandan rahatsız oldu..

Benim sevgilim bana çok aşıktır. En çok beni sevdiği için onu kimseden kıskanmama gerek yok. Kardeşin gibi gördüğün insanlarla olmak ensesttir. Benim sevgilim enseste karşıdır. Şimdi sevgilimin yanına gidip ona sarılmalıyım ve beraber uyumalıyız. Hepinize iyigeceler :kalpkalpkalp: Sevgililerinizi kıskanmayın.

EDİT: Ahahaa aptal ya :D Ben tuvaletteyken gelip yazmış sevgilim. Öyle bir dünya yok yani, siz sevgilinin arkadaşlarından kurtulma fikirleri vermeye devam edin bana. Ben bundan sonra ona okutmamaya çalışıp uygulucam hepsini tek tek. Ona da üyelik açıçam burdan, dert dinlemeyi çok seviyo zaten otururur, b
ir derdim vardaki kızların derdini dinler onlara tavsiye verip abilik yapar :D

Çok hoşsunuz canım..ne güzel yazmış,seni çok seviyor :16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım bence sevgiline de ki ; kızı bize çağır oturup birlikte muhabbet edelim yani gece 3'lerde seni aramak yerine yüz yüze hep beraber çözüm bulabiliriz derdine :44: cici sevgili modunda harika bir yöntem olacağından hiç şüphen olmasın:51: hatta ısrarla onu davet et evinize geldiğindede gayet iyi karşıla sevgilinin yanından ayrılma ama sürekli sarıl elini felan tut gıcık olsun yani seninle baş edemeyeceğini anlasın:52: ama güler yüzünüde hiç eksik etme:23:

Son düzenleme:
bence o kızı gıcık et:) sevgilini aradığında sen aç telefonu sana anlatsın derdini kızkıza konuşalım dertleşelim moduna gir erkekler anlamaz öyle dertten tasadan falan de kes ayağını komple:)

Bu nasıl samimiyet gecenin üçünde arıyor canım ?? erkek arkadaşına bu kızla görüşmemesini söyle hatta desin ki kız arkadaşım gece üçte aramandan rahatsız oldu..

potere

bence o kızı gıcık et:) sevgilini aradığında sen aç telefonu sana anlatsın derdini kızkıza konuşalım dertleşelim moduna gir erkekler anlamaz öyle dertten tasadan falan de kes ayağını komple:)
Dün, 14:23
kalplikurabiyeMK

canım bence sevgiline de ki ; kızı bize çağır oturup birlikte muhabbet edelim yani gece 3'lerde seni aramak yerine yüz yüze hep beraber çözüm bulabiliriz derdine cici sevgili modunda harika bir yöntem olacağından hiç şüphen olmasın hatta ısrarla onu davet et evinize geldiğindede gayet iyi karşıla sevgilinin yanından ayrılma ama sürekli sarıl elini felan tut gıcık olsun yani seninle baş edemeyeceğini anlasın ama güler yüzünüde hiç eksik etme

Valla kızlar çok haklısınız ama, ben kıza kendim de tahammül edemiyorum ki saçma sapan dertleri var, sürekli depresyonda, sürekli haksızlığa uğramış, hayatta hiç birşeyi beceremeyecekmiş modlarında dolaşıyor ortalıkta. Erkek arkadaşımla da liseden tanışıyorlar 5-6 kişilik bir arkadaş grupları var benim tanıdığım. Dikkat ediyorum diğer kızların çoğu pek hoşlanmıyor ondan. O çok büyük problemlerini! dünyanın sonu gibi anlatırken laf sokuyorlar ya da bıyık altından gülüyolar filan. Bu sefer ona ilgi gösteriyormuş gibi yapan insanlara yanaşıyor. onların her dediğini uygulamaya, tarzlarını davranışlarını taklit etmeye çalışıyor. Sevgilim beni arkadaşlarıyla ilk tanıştırdığında bende bu kıza ayıp olmasın diye iyi davranıyordum o aralar bana sarmıştı. Kıza tekrar yakın davranmaya başlarsam bu sefer yeni konu açmam gerekir bi hafta sonra. Beni bunaltan arkadaşımdan nasıl kurtulurum diye? Bir şekilde kızın çirkef yüzünü ortaya çıkarabilsem sevgilim onun çocuk olmadığını kendi ayakları üzerinde durabildiğini anlayıp, kızı korumaya, kollamaya çalışmaktan vazgeçicek ama kız sinirleri alınmış gibi, ne yaparsam yapıyım yüzüme, elime karşı koz vericek birşeyler söyleyeceğini sanmıyorum. Olsa olsa arayıp arkamdan başka insanlara sevgilime filan dert yanar.Bi de söylemeyi unuttum zamanında ilaç içip intahara teşebbüs etmek gibi salak ergenlikler yapmış kız lisedeyken hala psikiyatriste filan gidiyor arada. Bana ilgi çekme çabası gibi geliyor ama erkek arkadaşım ciddiye alıyor bi şekilde onu.

Son düzenleme:
iş erkek arkadaşında bitiyor.
ama eve kadar davet ettiğine göre hiçte şikayetçiye benzemiyor.
yoksa başından atmasını iyi bilirdi.

Son durum ne ya tarihe bakmadan okuyorum, çok kızıyorum son durumu yazmıyosunuz sonrası hep merak:9:

Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum. Her problemi olduğunda gidip sevgilimi arıyor. Benimki de ya gerizekalı ya hoşuna gidiyor bu kadar her problemi çözen kişi rolüne büründürülmekten. Kız gecenin 3ünden sonra aradı en son bu akşam, dakika tuttum tam 17 dakika boyunca konuştular. Neymiş hanımefendinin sevgilisiyle problemleri varmış, kız kendini kullanılmış hissediyormuş onunlayken, artık ayrılmaya kesin karar vermiş. Benim sevgilim naapabilir ya bu durumda onu aramanın ne anlamı var? Böyle konuları oturur kızlarla dertleşir insan. Bi de gerizekalı sevgilim eve çağırdı onu gel istiyorsan bize dertleşiriz hep birlikte diye de Allahtan gecenin bu saatinde çıkamaz evinden.Yarım saattir surat asıp oturuyorum öyle, Ne var sanki senin arkadaşların aramıyor mu diyo da benim arkadaşlarım sevgililerinden ayrılıp koşa koşa beni aramıyolar ''tamam pin_up bu sefer kesin ayrıldık'' diye. Bi de yanımda konuşuyor dinliyorum konuşmalarını kız '' Bana güzel birşeyler söyle '' dedi ya ne demek bu!

Bu kızı bir şekilde hayatımızdan çıkarmam lazım tavsiyesi olan var mı? Ya da birşekilde bu durumu kabullenmemi sağlayacak arkadaşlar varsa onları da dinlerim. Güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var arkadaşlar :D

Allah'tan müstakbel nişanlım bu tarz konularda katıdır mesafesini bilir. Yoksa ben o kullanılmış kızı alır geri dönüşüm kutusuna atardım.

Canım hiç erkek arkadaşınla boşuna konuşma çünkü bu durum onun da hoşuna gidiyor gidip o fışrıntı için erkek arkadaşınla tartışma. :))

Senin erkek arkadaşların yok mu? Birini ayarla o da onun yanındayken seni arasın, gizemli davran hemen başka odaya geç.. Göze göz, dişe diş.

En direkt kızla konuşmak ama şimdi mazlum rolüne yatarsa olay sana patlar. Kıza bir sevgili mi bulsan :)

Agzını burnunu dagıt kızın eline ver birdaha arıyormu gör , valla hiçbişey gözüm görmez senn yerinde olsam doğru veya yanlış içim nasıl rahat etcekse onu yaparım

Back
X